|
Post by alex78 on Dec 1, 2015 12:46:37 GMT 2
Καλησπέρα Κωσταντίνε. Εντυπωσιακή δουλειά, ειδικά τα καθίσματα πολύ όμορφα με τι τα έβαψες για να δείχνουν αυτή την βινύλ υφή? Οι ζώνες δανεικές απο κάποιο φορμουλικό 1/12 κίτ ή είναι after market? Ίσως να έριχνα στα όργανα και στην οθόνη απο μία σταγόνα gloss βερνίκι για να δώσουν στο μάτι την (ψευδ)αίσθηση του τζαμιού... Καλή συνέχεια.
|
|
|
Post by nektarios on Dec 2, 2015 8:32:41 GMT 2
Ωραία δουλειά, ιδίως στα καθίσματα! Το συγκρότημα ταμπλώ - τιμόνι, με μερικές μικροδιορθώσεις που επισήμαναν και οι προηγούμενοι, θα γίνει σούπερ! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by konstantinf on Dec 2, 2015 14:34:49 GMT 2
Σάκη, Αλέξανδρε, Γιώργο, Άλεξ και Νεκτάριε (με τη σειρά...): Ευχαριστώ για την ενθάρρυνση και τις συμβουλές!
Με το ταμπλό και το τιμόνι, ούτε εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος, θα δώ τι μπορεί να γίνει (στο τιμόνι πιο εύκολα, στο ταμπλό δυσκολώτερα). Υποθέτω πως οι ατέλειες οφείλονται στο ότι για πρώτη φορά αντιμετώπισα μια κλίμακα κατά 1/3 μικρότερη απ' ό,τι είχα συνηθίσει και μάλιστα σε ένα μοντέλο με αρκετές λεπτομέρειες. Ελπίζω στα επόμενα 12άρια να έχω μάθει από τα παθήματα (ιδίως στα μασκαρίσματα). Το wash στο φίλτρο αέρα και το rubber black στις φούσκες είναι καλές ιδέες και θα γίνουν. Τα όργανα είναι πίσω από ακρυλικό τζάμι ήδη.
Τώρα στις ερωτήσεις του Άλεξ:
- Οι ζώνες αποτελούνται από Hansaplast (για το ύφασμα), πόρπες δανεικές από 12άρα φόρμουλα, πίρο στο κάτω μέρος από καρφάκι μπρούτζινο βαμμένο, και δέστρες made in home, όπως είχα δείξει σε προηγούμενο μήνυμα.
- Η βαφή του εσωτερικού είναι με black satin Dupli-Color Cars από το MySonax autoshop στο 1/3 της τιμής από το αντιστοιχο της Humbrol και το 1/4 του black semi-gloss της Tamiya. Τα χρώμια είναι με μαρκαδοράκι ασημένιο 0.8 mm (EF) της Edding.
Αυτά για σήμερα και πάλι ευχαριστώ!
|
|
|
Post by konstantinf on Dec 13, 2015 20:27:35 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 14, 2015 17:03:01 GMT 2
Κωνσταντίνε, είναι κρίμα που σου άφησε, τελικά, άσχημη γεύση το αποτέλεσμα. Αλλά αφού το βάφεις, και δεν βγαίνει το αποτέλεσμα που θέλεις γιατί δεν ποστάρεις το πρόβλημα εδώ και κάτι θα προσπαθήσουμε να σου βρούμε μια λύση. Για αυτό είναι το φόρουμ. Προσωπικά, πιστευτώ ότι με 2-3 χέρια βερνίκι, θα γινόταν κουκλί. Σε τόσο μεγάλη επιφάνεια, το χρώμα για να σου δώσει τι γυαλάδα που θέλεις πρέπει να πέσει με τους τόνους. Δεν βοηθάν και η θερμοκρασίες στο στέγνωμα, οπότε αναμενόμενο το αποτέλεσμα. Γενικά η άποψη μου είναι ότι το χρώμα είναι για το βάψιμο και το βερνίκι για το γυάλισμα. Όταν ζητάς από το χρώμα και τις δύο δουλειές, η πιθανότητα της στραβής είναι πολύ αυξημένη. Όπως και να έχει είναι πολύ εντυπωσιακό, οπότε πάμε για άλλα. Περιμένουμε με αγωνία το επόμενο
|
|
|
Post by konstantinf on Dec 14, 2015 18:14:51 GMT 2
Ευχαριστώ για την παρηγόρια Γιώργο. Νομίζω ωστόσο πως από κάποιο σημείο κι έπειτα μ' έπιασε η βιασύνη κι αυτό γιατί ήξερα ότι με περιμένει το επόμενο. Επίσης κάπου υποσυνείδητα υπάρχει και η αίσθηση ότι δεν ξέρω για πόσο καιρό τα χέρια και τα μάτια μου θα μου επιτρέπουν να καλλιεργώ αυτό το χόμπι - εξ ου και η βιασύνη. Αυτά και ελπίζω το επόμενο να είναι παρουσιάσιμο χωρίς σκόντο.
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Dec 16, 2015 15:39:06 GMT 2
Παρόλα αυτά φίλε, το αποτέλεσμα είναι αξιοπρεπέστατο!
Πάμε για το επόμενο!
|
|
|
Post by rawshooter on Dec 22, 2015 11:09:21 GMT 2
Ωραίο, πολύ ωραίο το Mustang
|
|
|
Post by konstantinf on Dec 22, 2015 14:58:52 GMT 2
Ευχαριστώ Αλέξανδρε και Παναγιώτη, βάλσαμο τα λόγια σας...
|
|