|
Post by rawshooter on Jun 15, 2015 20:32:56 GMT 2
Καλησπέρα σας φίλοι μου Μετά από μερικές "ήττες" που είχα με το VW της ESCI (τα το "φέρω" πού θα μου πάει ) και αφού ηρέμησα (ξέρετε yoga κτλ ) ξεκίνησα χθές το πρωί ένα νέο project αυτή την φορά λιγάκι πιο "βατό". Πριν χρόνια είχα πετύχει το κιτ του Shelby Series 1 ή γνωστότερο στην Αμερική ως "Shelby One" από την Revell σε πολύ καλή τιμή και έτσι αν και μή "αμερικανόφιλος" (στα οχήματα) το "τσίμπησα" με το κλασσικό σκεπτικό του μοντελιστή "Θααααα το κάνω" Ιδού λοιπόν που ήρθε η "ώρα του" και κατέβηκε από το ράφι των "άφτιαχτων"...... Το κιτ είναι αυτό --> Σαν κιτ μπορώ να πώ ότι είναι πλήρες μιας και περιέχεται μοτέρ και πλήρες σαλόνι. Στα αρνητικά του κιτ σίγουρα είναι οι ζάντες που 100% είναι "κληρονομιά" της "μαμάς Revell USA" και δίνονται σε 2 "μισά", το έμπροσθεν χρωμιομένο και το πίσω σε λευκό πλαστικό. Βέβαια εννοείται ότι θα αντικατασταθούν με άλλες "after market" ώστε να δείξει καλύτερα τ' όλο αμάξωμα. Όλα τα "Shelby One" έβγαιναν σε συγκεκριμένα 2 (νομίζω) χρώμματα αμαξώματος με 2 χρωμματισμούς στο σαλόνι, προσωπικά θέλω λίγο να το "ζουζουνίσω" και να το κάνω σε έκδοση "custom" χωρίς όμως "τρελές" μετατροπές σε αμάξωμα και ζαντολάστιχα. Έτσι διαφοροποίησα λίγο τον χρωμματισμό του αμαξώματος και το ψέκασα όλο με το "DBR9 Racing Green Aston Martin" της ZERO Paints και αφού στέγνωσε μέσα σε αεροστεγές κουτί για μια νύχτα, τρίφτηκε σήμερα με micromesh 12αρι (12.000 βαθμών) και ψεκάστηκε στο τέλος απο πάνω 2 "χέρια" βερνίκι "Clearcoat Lacquer" της ZERO. Έτσι λοιπόν το αμάξωμα έχει ως εξής --> Έτσι λοιπόν ξανατοποθετήθηκε στο αεροστεγές κουτί του και σειρά έχουν οι ζάντες στις οποίες θα χρησιμοποιηθούν χρώμματα της Alclad.... σύντομα με νέες φώτο
|
|
|
Post by rawshooter on Jun 16, 2015 0:37:36 GMT 2
01:30 και όλοι κοιμούνται, ευκαιρεία επιτέλους για λίγο μοντελάρισμα Ζάντες after market της Fujimi οι οποίες αφού περάστηκαν ένα "χέρι" gloss βερνίκι ψεκάστηκαν μ' ένα μίγμα αναλογίας 90/10 Chrome και Magnesium και τα 2 της Alclad --> .....σειρά έχει τώρα το σαλόνι
|
|
|
Post by rawshooter on Jun 16, 2015 12:06:19 GMT 2
Καλημέρα σας και πάλι Πρίν ξεκινήσω το εσωτερικό (σαλόνι) μια μικρή δοκιμή για το εάν οι ζάντες της Fujimi "κάθονται καλά" με το αμάξωμα της Revell -->
|
|
|
Post by nektarios on Jun 16, 2015 12:17:39 GMT 2
Παναγιώτη, χαίρομαι ιδιαίτερα που - μετά από αρκετό καιρό - ξαναβλέπω w.i.p. σου, και μάλιστα με τόσο "δυνατό" θέμα! Το χρώμα φαίνεται να έστρωσε πολύ καλά, οι δε ζάντες είναι υπέροχες! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 16, 2015 16:49:50 GMT 2
Καλή επιτυχία Παναγιώτη. Οι ζάντες φοβερές ! Εγώ θα έριχνα άλλο ένα χέρι βερνίκι. Το συγκεκριμένο χρώμα θέλει 'πράγμα' , για να δείξει ακόμη καλύτερο.
|
|
|
Post by rawshooter on Jun 17, 2015 11:37:33 GMT 2
Καλημέρα φίλοι μου Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια Για το βερνίκι θα συμφωνήσω μαζί σου Γιώργο, "σηκώνει" κι άλλο, απλά έχω στο μυαλό μου μια τεχνική που είδα απο έναν γάλλο μοντελιστή. Αφού έβαψα και πέρασα το βερνίκι, τ' οποίο παρέθενση είναι καταπληκτικό * , λίγο πριν "κλείσω" το αμάξωμα με το υπόλοιπο του αυτοκινήτου θα τοποθετήσω τις χαλκομανίες (σήματα, logos κτλ) και θα "σφραγίσω" τα πάντα με το τελευταίο χέρι βερνικιού τύπου 2Κ. Έτσι τα όλα "διακοσμητικά" αλλά και το χρώμα θ' αποκτήσουν "βάθος". Βέβαια θα αποφύγω όσο μπορώ την υπερβολή γιατί ειλικρινά δεν μου αρέσουν τα "καραμελωμένα" αμαξώματα Είναι μια τεχνική που χρησιμοποιούν στα custom βαψίματα στην Αμερική όπου χρησιμοποιούν διάφορα χρώματα και υλικά με ενδιάμεσες στρώσεις βερνικιού. Είδωμεν...... Στο Shelby......σήμερα το πρωί και λίγο πριν την κοπανήσω σε κοντινή παραλία της Χαλκιδικής ένεκα ζέστης, πέρασα με σκόνη βελουτέ (γνωστό ως flocking ελληνιστί ) σε μερικά μερικά σημεία του σαλονιού. Ελπίζω το απόγευμα να "κλείσω" και το σαλόνι ώστε να προχωρήσω στα της μηχανής σύντομα με νέες φώτο * Σε δοκιμές που έκανα το ψέκασα μέχρι με 1 bar σε κοντινή απόσταση απο την επιφάνεια και "κάργα" ανοιχτό το 0.3 μπέκ του αερογράφου και δεν εμφάνισε το παραμικρό orange peeling που θα έπρεπε λογικά να εμφανιστεί Απλά μετά απο μερικά λεπτά "μάζεψε" ώστε να μην καλυφθούν λεπτομέρειες και "πάγωσε" σε 10' Για μένα που φτιάχνω και αεροπλάνα, άρματα είναι το ιδανικό gloss βερνίκι
|
|
|
Post by rawshooter on Jun 17, 2015 14:58:34 GMT 2
"Shelby"(ς) συνέχεια λοιπόν και "κλείσιμο" του σαλονιού της. Δυστυχώς δεν είχα ηχεία σε p.e. και αναγκαστικά χρησιμοποίησα εκείνα του κιτ σε χαλκομανίες Με παίδεψαν λίγο και οι ζώνες της KA Models αλλά τελικά κάτι κατάφερα νομίζω Στην συνέχεια έκανα ένα μικρό dry fit για να δώ εάν ταιριάζουν χρωματικά αμάξωμα και εσωτερικό Πιστεύω ότι είμαστε ok χρωματικά τουλάχιστον Έτσι λοιπόν ξανατοποθέτησα όλα τα βαμμένα κομμάτια στο αεροστεγές κουτί τους και καταπιάστηκα με την μηχανή.... "Θηριάκι" το μοτέρ της "Shelby One"!!!! Oldsmobile μηχανή 4.0L V8 με το όνομα AURORA που απέδιδε πρπ 320HP. Προς το παρόν απλά "κολλήθηκε" και βάφτηκε. Εδώ επέλεξα να την βάψω "alla USA custon made" Δηλαδή όπως συνηθίζουν να κάνουν οι αμερικάνοι μετατροπείς αυτοκινήτων, που βάφουν το μπλόκ του κινητήρα στο ίδιο χρώμα με το αμάξωμα και το "τουμπανιάζουν" στο χρώμιο Racing Green της Aston Martin λοιπόν και λοιπά μεταλλικά χρώματα απο την Alclad. Φυσικά αφού επέλεξα να "φαίνεται" το μοτέρ απο το ανοιγόμενο καπώ του θα τοποθετηθούν μπουζί, καλώδια, σωληνάκια κτλ κτλ συνεχίζεται
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 17, 2015 16:52:45 GMT 2
Είσαι γρήγορος Παναγιώτη! Του χρόνου να περιμένουμε επιστροφή σου στο Le Mans; Τα καθίσματα
|
|
|
Post by nektarios on Jun 17, 2015 21:43:28 GMT 2
Πραγματικά σε ρυθμούς LeMans! Ο χρωματικός συνδυασμός νομίζω οτι είναι πολύ πετυχημένος! Επίσης μού άρεσαν το φλόκινγκ και τα ηχεία (για τα οποία ωστόσο θα πρότεινα ένα πέρασμα με βερνίκι σατινέ ή ματ, ώστε να γυαλίζουν λιγότερο). Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by rawshooter on Jun 19, 2015 12:26:41 GMT 2
Καλημέρα φίλοι μου Γιώργο αν και προσπαθώ να τηρώ τις υποσχέσεις μου δυστυχώς μέχρι στιγμής στα διάφορα Group Build δηλώνω "απαράδεντος" Το Group Build "Le Mans" μου αρέσει πάρα πολύ σαν ιδέα αλλά μέχρι στιγμής την μια και μοναδική φορά που το προσπάθησα, "δεν μου έκατσε καλά" Το Ford GT-40 της Fujimi μου έκανε πολλά "νάζια" και τελικά "εκ-παραθυρόθηκε" Όπως είπα είμαι "απαράδεκτος" αλλά υπόσχομαι ότι θα είμαι παρόν σε κάθε Group Build μας πλέον (γεροί να 'μαστε ). Νεκτάριε για τα ηχεία έχεις 1000% δίκιο είναι απαράδεκτα, πριν "κλείσω" το αμάξωμα με το σασσί θα τα περάσω μ' ένα ψιλό πινελάκι λίγο matt βερνίκι (σ' ευχαριστώ που μου το επισήμανες γιατί δεν το είχα πάρει χαμπάρι ) Στα της Shelby τώρα......Πέρασα μερικά μπουζοκαλώδια, το λάστιχο ανεφοδιασμού καυσίμου, τα καλώδια της μπαταρίας, κάτι εδώ - κάτι εκεί και αφού "ντουμάνιασα" (και έκανα "κεφάλι") χθές βράδι με το Gloss Black της Humbrol, σήμερα ψέκασα το πλαίσιο με Airframe Aluminium, το τεπόζιτο - αναρτήσεις - μπλόκ ψυγείου με Dark Aluminium και κάποιες λεπτομέρειες με Magnesium --> Πρίν απο λίγο έκανα και ένα dry fit για να δώ εάν και κατα πόσο "κάθεται καλά" η "μπανιέρα" του σαλονιού επάνω στο σύστημα σασσί - μοτέρ --> Πιστεύω ότι δεν θα έχω προβλήματα στο τελικό "κλείσιμο" συνεχίζεται σύντομα
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 19, 2015 17:18:59 GMT 2
Πολύ ωραίο γίνεται, μπράβο!
|
|
|
Post by rawshooter on Jun 19, 2015 19:46:43 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Jun 20, 2015 14:56:35 GMT 2
Παναγιώτη είσαι πραγματικά καταιγιστικός! Απίστευτη δουλειά παντού, με προσοχή στην λεπτομέρεια. Ειδικά σαλόνι & σασί είναι να τα πιείς στο ποτήρι. Καλό φινάλε!
|
|
|
Post by karolosh on Jun 20, 2015 16:14:03 GMT 2
Πραγματικα εκπληκτικη η SHELBY!!!!Και οι κουμουτσοζαντες!!!Καλα τελειωματα!!! Υ.Γ Αληθεια,απο που προμηθευεσαι floking powder??
|
|
|
Post by rawshooter on Jun 20, 2015 22:21:39 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 22, 2015 17:18:47 GMT 2
Παναγιώτη, δεν του το είχα καθόλου του αυτοκινήτου. Πολύ ενδιαφέρον και σίγουρα το ανέδειξες με τη δουλειά σου. Μπράβο ρε φίλε
|
|