|
Post by AlexAmarandos on May 29, 2015 23:16:51 GMT 2
|
|
|
Post by Kομνηνοs on May 30, 2015 12:54:04 GMT 2
Πολύ ωραία ιδέα Αλέξανδρε. Ένα τέτοιο σε πιο χρεποειδη κατάσταση οδηγώ και εγώ καθημερινά στην υπηρεσία..Οπότε αν χρειαστείς τίποτα πρόσθετες πληροφορίες μου λες. Θα ήθελα να το φτιάξω και εγώ, αλλά με χαλάει λίγο η κλίμακα. Σε περίπτωση που δεν το ξέρεις, η LM DECALS βγάζει χαλκομανίες για τα τζιπακια του ΠΝ. Καλή κατασκευή να έχεις.
|
|
|
Post by alex78 on May 30, 2015 20:30:39 GMT 2
Δεν ξέρω αν είμαι προκατειλημένος αλλά το θέμα είναι φοβερό!! Εκεί στα Κύθηρα είσασταν νοικοκύρηδες βλέπω, στην πένα το εργαλείο, μέχρι και ζώνες στην καρότσα τι λές τώρα για πέρνα καμιά βόλτα να δείς τα αντίστοιχα του Ναυστάθμου και τα ξαναλέμε... Καλή αρχή φίλε!
|
|
|
Post by nektarios on Jun 2, 2015 7:20:27 GMT 2
Το θέμα μού φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, και οι αναμενόμενες σκρατσιές ακόμη περισσότερο! Καλή αρχή κι από μένα, φίλε!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 2, 2015 11:36:10 GMT 2
Καλη επιτυχια Αλεξανδρε Κατι μας πιανει ολους μας και θελουμε να φτιαξουμε το οχημα της θητειας μας Ευτυχως το δικο σου ειναι κανονικο αυτοκινητο και δεν χρειαστηκε να ανακαλυψεις το νταρκ σαϊντ οφ δε φορς ( Μ109Α5 )
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 3, 2015 8:04:59 GMT 2
Πάντα πρωτότυπα θέματα Αλέξανδρε. Φαντάζομαι κάνα φραπόγαλο, κάνα max power κλπ, θα παίξουν για γαρνιτούρα Καλή επιτυχία... Κατι μας πιανει ολους μας και θελουμε να φτιαξουμε το οχημα της θητειας μας +1 (Trol mode on) Για αυτό με έχει πιάσει μια πρεμούρα τελευταία να φτιάξω το HMS Victory ... Άλεξ, σόρρυ για το σπαμ... Ευτυχως το δικο σου ειναι κανονικο αυτοκινητο και δεν χρειαστηκε να ανακαλυψεις το νταρκ σαϊντ οφ δε φορς ( Μ109Α5 ) +1000
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Jun 4, 2015 20:07:37 GMT 2
Καλησπέρα φίλοι μου! Κομνηνέ έχει το γούστο της και αυτή η κλίμακα. ΤΟ καλό είναι ότι έχει απεριόριστες ικανότητες να κάνεις σχεδόν τα πάντα. LM έχω ψάξει, αλλά δεν τις έχω βρει...ίσως κάτω να τις φτιάξω... Άλεξ ναι όντως φίλε! Μας είχε ο Δοίκας σούζα! Το είχαμε το τζιπάκι σαν δικό του αμάξι! Έχω περάσει από Ναύσταθμο και ξέρω από πρώτο χέρι φίλε... Νεκτάριε να είσαι καλά φίλε! Και εμένα μου αρέσει το θέμα και το είχα χρόνια στο μυαλό μου...ελπίζω στο τέλος να βγει καλό! Δημήτρη! Μ109Α5...εσύ φίλε ήσουν στα πολύ βαριά...τι να πούμε και εμείς οι νάυτες τώρα!!Γιοτάδες...αχαχαχ!!! Γιώργο ξέρεις πως η καγκουριά κοιλά μέσα μου, οπότε κάτι θα παίξει "παράνομο" χαχααχ!! Μια μικρή συνέχεια με το θέμα μας: Ξύστηκαν όλες οι λεπτομέρειες του εσωτερικού, και φτιάχτηκαν απο χαραγμένο φίλο πλαστικού, τα δάπεδα που είχαν τον προστατευτικό λάστιχο. Έπειτα ξύστηκε η κονσόλα από τις περιτές λεπτομέρεις για να προσαρμοστεί στα επίπεδα του δικού μου. Επίσης, από το ίδιο φίλο πλαστικού και με σύρμα, φτιάχτηκαν οι βάσεις των πίσω καναπέδων. Τέλος σε μια έξαρση μοντελιστικού μαζοχισμού, έκατσα και τρύπησα τις ρόδες, όπως και στο αληθινό... Αυτά για την ώρα! Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Jun 5, 2015 19:16:52 GMT 2
Καλησπέρα Αλέξανδρε. Πολύ ωραίες οι πρώτες μοντες! Οι καρτέλες της LM που περιέχουν σήματα για τα μπλε 240 του ΠΝ είναι οι LM 35017 και LM 35001.
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Jun 6, 2015 7:43:08 GMT 2
Γειά σου Αλέξανδρε με τα ωραία σου!!! Έτσι να μυρίσει ο χώρος λίγο Κάμελ (κρέμα) για παπούτσια, λίγη στρατοπεδίλα βρε παιδί μου... Οι αλλαγές και οι σκρατσιές προσθέτουν πολύ, και το αποτέλεσμα θα είναι σούπερ!!! Καλή συνέχεια φίλε! Απόστολος
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Jul 13, 2015 16:04:52 GMT 2
Καλησπέρα φίλοι μου! Αφού σιγά-σιγά αρχίζει να επανέρχεται η όρεξη για μοντελάρισμά, με όλα αυτά που συμβαίνουν, είπα να σας δείξω την μικρή μου πρόοδο στο project. Αρχικά ασχολήθηκα με την ρεζέρβα η οποία ήταν φλατ πολύ, και κόπηκε κομμάτι πλαστικού ώστε να δώσω τον όγκο του ελαστικού και στην συνέχεια έφτιαξα τον μουσαμα με χαρτοπετσέτα...έχω κάποιους ενδιασμούς για την υφή...τι λέτε και εσεις? Στην συνέχεια τελείωσε το σασί και το πάτωμα. Τίποτα το ιδιαίτερο εδώ, μιας και στρατιωτικό...κλασσικά μαύρο χρώμα, κλείστικε με σατιν βερνίκι και πέσανε λαδάκια και dry. Οι καναπέδες και οι πλάτες γεμίστηκαν με το υλικό προστασιας από αυτό που σου βάζουν όταν στέλνουν απο εξωτερικό και από πάνω χαρτοπετσέτα και τέλος Canvas της Vallejo. Θέλουν ακόμα dry. Τέλος φτιάχτηκαν και οι μουσαμάδες των πατωμάτων και μένει μόνο το σκόνισμα τους. Και ένα μικρό preview από το καφενείο (μάλλον...) που θα πλαισιώνει το διοραματάκι. Είναι απο μακετόχαρτο 5αρι και αποφλοιωμένο. Αυτά για την ώρα και ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Jul 13, 2015 19:45:50 GMT 2
Πολύ όμορφα προχωράει Αλέξανδρε. Το κάλυμμα της ρεζέρβας και άλλα παρόμοια όπως τέντες και μουσαμάδες μπορείς να το φτιάξεις και με milliput τον οποίο θα πλάσεις σε πάρα πολύ λεπτό φύλο με έναν κύλινδρο(χρησιμοποιησε ελάχιστο ταλκ για να μην σου κολλάει) και όσο είναι ακόμα μαλακός θα τον τοποθετήσεις εκεί που θέλεις δίνοντας του ταυτόχρονα το σχήμα που θέλεις. Για την ρεζέρβα μπορείς αν θέλεις να κόψεις μια λωρίδα από το υλικό αυτό με την οποία θα καλύψεις το πέλμα του ελαστικού και μετά με ένα κυκλικό κομμάτι θα φτιάξεις το υπόλοιπο καλυμμα. Επίσης δεν θα έχει την πορώδη υφή της χαρτοπετσετας. Ελπιζω να βοηθησα.
|
|
|
Post by alex78 on Jul 14, 2015 13:14:41 GMT 2
Προχωράει πολύ καλά Αλέξανδρε, το ''Αραξoβόλι'' super!
|
|
|
Post by nektarios on Jul 14, 2015 14:27:53 GMT 2
Το χρώμα του πατώματος και του σασί, καθώς και η υφή των καθισμάτων, μού άρεσαν πολύ! Καλή συνέχεια, Αλέξανδρε! Το παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον!
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 16, 2015 8:26:14 GMT 2
Αλέξανδρε αναμένω μαγεία. Με έψησες φίλε μου! Για το κάλυμμα της ρεζέρβας μια απλή ιδέα είναι το αλουμινόφυλλο (από συσκευασίες κρασιών, ταψάκι μιας χρήσης, κ.α.). Καλή συνέχεια
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jul 16, 2015 10:24:20 GMT 2
|
|
|
Post by rawshooter on Jul 18, 2015 20:37:03 GMT 2
Αλέξανδρε πολυ ωραία δουλειά!!! Για το κάλλυμα της ρεζέρβας καλύτερα να κάνεις μια ψιλο vac κατασκευή με φύλλο πλαστικού, το έκανα σε μια μετατροπή ενός Hummer των ειδικών δυνάμεων στην 1/35 και "έκατσε" ωραία. Δυστυχώς είμαι Χαλκιδική με το tablet και δεν έχω το αρχείο μαζί μου, αν θες την Δευτέρα που θα κατέβω Θεσ/νίκη για κανα 3ωρο σου ποστάρω μερικές φώτο.
|
|