|
Post by nektarios on Feb 24, 2015 19:48:46 GMT 2
Κι εμένα με βρίσκεις σύμφωνο, Γιώργο! Αν και ως γνωστόν δεν ψήφισα υπέρ των liveries, δηλώνω υπέρ του Martini/Gulf και, εφόσον επιλεγεί, προσανατολίζομαι να φτιάξω μια Lancia Delta Integrale με τα χρώματα της Martini. [Τα κόκκαλα του Soichiro Honda θα τρίζουν για τα καλά... ]. May the best team win!
|
|
gastone
Kart Driver
Δημήτρης
|
Post by gastone on Feb 25, 2015 0:11:27 GMT 2
Ούτε κι εγώ ψήφισα υπέρ των liveries αλλά θα συμμετάσχω για να υπαρχει ικανος αριθμος συμμετοχών είτε με marlboro είτε με martini..
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Feb 27, 2015 12:54:35 GMT 2
Καλημερα! Νομιζω ειναι ξεκαθαρο πως παμε για Martini vs Gulf, οποτε το θεμα κλειδωνει και αναλαμβανει ο Γιωργος να δημιουργησει τις φορμες για το GB. Καλες κατασκευες σε ολους
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 27, 2015 21:31:32 GMT 2
Ο Γιώργος δημιούργησε τη Βάση δεδομένων και την υποδομή για την 6η ομαδική μας κατασκευή: scalewheels-gr.com/board/59/group-classic-liveries-battle-martiniΧάρη στις νέες δυνατότητες του φόρουμ μας, ο Αλέξης και ο Χρήστος μπήκαν, κι επίσημα, ως Moderators με πλήρεις δυνατότητες διαχείρισης. Πολλές συμμετοχές και καλές κατασκευές να έχουμε... ΥΓ. Χρηστάρα το μπανεράκι θα το κάνεις ή θα το προσπαθήσω εγώ? Η' μήπως και οι δύο?
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Feb 27, 2015 23:21:23 GMT 2
ΥΓ. Χρηστάρα το μπανεράκι θα το κάνεις ή θα το προσπαθήσω εγώ? Η' μήπως και οι δύο? Την προσπάθεια μου την έκανα!! Αναρτήθηκε στο αντίστοιχο θεμα
|
|