Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 2, 2014 17:50:37 GMT 2
Γυαλιστερο ειναι σουπερ και κατασκευαστικα και βαφτικα! Αλλα το μπι αμπσολουτλι χονεστ, το λερωμα δεν μου καθεται καλα. Ενω με τη σκονη ειμαι ψιλο-οκ (αν και απο οτι βλεπω στο ιντερνετ, ειχε πιο πολυ λασπουρια στον συγκεκριμενο αγωνα),ολες αυτες οι πιτσιλιες με παραπεμπουν σε WRC που εχει περασει μεσα απο γουβες με λασπες. Επισης ο πωπος φαινεται γυαλιστερος ενω συνηθως ο διαχυτης εκει σηκωνει οτι σαβουρα υπαρχει απο κατω και γινεται λιγο κ@λ@ς (με το συμπαθειο ). Ειναι λιγο μακακια να τα γραφω τωρα που το μοντελο ειναι τελειωμενο, ενηγουεη περι ορεξεως...
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 2, 2014 18:40:28 GMT 2
Θάνο, ναι μεγάλη κουβέντα αλλά χαίρομαι που την κάναμε. Ίσως να ανοίγαμε ένα σχετικό θέμα στις τεχνικές, να το συζητούσαμε εκτενέστερα. Να τα λέμε και να τα γράφουμε Δημήτρη. Ναι, ίσως είναι λίγο υπερβολικό, μάλλον ξέφυγε λίγο απ΄ τον ενθουσιασμό και για τον ποπορή της έχεις δίκαιο και ήταν σε αυτά που έγραψα ότι θα ξαναδώ. Τώρα, όπως λες και εσύ στο συγκεκριμένο αγώνα είχε γίνει το έλα να δεις, είχε λάσπη και μερικά ομαδικά τρακαρίσματα που είχαν κατεβάσει στη πίστα τα μισά βουνά του Αϊφελ, οπότε, ποιητική αδεία, ίσως δικαιολογείτε εν μέρη. Για τις πιτσιλιές που λες, ήθελα να αναπαραστήσω τα μαρμπλς από τα χρησιμοποιημένα λάστιχα και τα υπολείμματα από τα πάρα πολλά κλαταρίσματα που είχε ο αγώνας. Έγιναν με tyre black και όχι με κάποιο sand... Τέλος πάντων, το το μοντελάκι το έκανα περισσότερο για την πλάκα μου και δε το ασχολήθηκα ιδιαίτερα, όποτε προφανώς και δεν μπορεί να είναι τόσο ποιοτικό. Τα λερώματα τώρα τα μαθαίνω και χρειάζομαι βελτίωση. Σε ευχαριστώ, όπως και να έχει για το σχόλιο
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Nov 2, 2014 19:35:23 GMT 2
Γιώργο τι ευχάριστη έκπληξη η Μερκ!!!! Για το λέρωμα δεν έχω κατι να πω, την Άστον του 1ου GB την είχα κάνει αίσχος χαχαχα Περι βαψιμάτων κλπ είναι τζέτ, το φοσφορούχο "σπέρνει"!! Γουελ νταν μαϊ φρεντ
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 3, 2014 18:19:22 GMT 2
Να είσαι καλά Χρήστο. Τα πρώτα 100 λερώματα είναι δύσκολα. Στο επόμενο θα τα πάμε καλύτερα
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Nov 3, 2014 22:01:18 GMT 2
Γιωργο πολυ ωραιο σαν θεμα και σαν εκτελεση.Και το weathering γενικα πετυχημενο.Για τις πιτσιλιες,λυπαμαι που θα σε στενοχωρησω,αλλα θα συμφωνισω με το Δημητρη,ισως ειναι λιγο υπερβολικες.Γενικα ομως σαν αποτελεσμα δειχνει πολυ καλο και το ματι,τουλαχιστον το δικο μου,δεν εστιαζει σ'αυτες.Απλα αν ηταν πιο διακριτικες θα ηταν τελειο!
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 3, 2014 22:15:52 GMT 2
Ευχαριστώ Βαγγέλη. Θα δω αν μπορώ να το διορθώσω λίγο. Να είσαι καλά φίλε μου
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Nov 3, 2014 22:22:11 GMT 2
Γιωργο γνωμη μου να μην το πειραξεις.Ειλικρινα δειχνει πολυ καλο και δεν νομιζω να αξιζει το ρισκο να κανεις καμια ζημια για τοσο μικρη λεπτομερεια.Την εχω πατησει γι'αυτο σου λεω.
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 3, 2014 22:25:01 GMT 2
Γιωργο γνωμη μου να μην το πειραξεις.Ειλικρινα δειχνει πολυ καλο και δεν νομιζω να αξιζει το ρισκο να κανεις καμια ζημια για τοσο μικρη λεπτομερεια.Την εχω πατησει γι'αυτο σου λεω. Βαγγέλη, πραγματικά δεν με πειράζει αν γίνει καμιά στραβή. Το μοντέλο το έκανα για την πλάκα μου σε μία βδομάδα, οπότε δεν θα μου στοιχίσει αν κάτι πάει στραβά. Μάλλον θα δοκιμάσω μια μικροεπέμβαση. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, όπως και να έχει
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Nov 3, 2014 22:41:59 GMT 2
Τοτε σου ευχομαι καλη επιτυχια!
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 29, 2014 10:24:34 GMT 2
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Nov 29, 2014 18:57:22 GMT 2
Καμια σχεση με πριν!Πιστευω οτι τωρα ειναι εκει που πρεπει! Τι μαγικο εκανες?
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 1, 2014 18:03:49 GMT 2
Καμια σχεση με πριν!Πιστευω οτι τωρα ειναι εκει που πρεπει! Τι μαγικο εκανες? Βαγγέλη ευχαριστώ για το σχόλιο. Δεν ξέρω αν είναι εκεί που πρέπει, αλλά είναι μια βελτίωση, νομίζω. Αφαίρεσα το βρόμισα με ελαφρύ πέρασμα με αλοιφή της tamiya. Πιο πολύ τρίψιμο στο άσπρο τμήμα του αυτοκινήτου και λιγότερο στο μαύρο. Μετά ομογενοποίησα ξανά τα λερώματα με τις κλασσικές σκόνες και στεγνά πινέλα (πιο έντονα όσο κατεβαίνεις στο όχημα), για να μην φαίνεται ότι πέρασα αλοιφές και να επαναφέρω κάποια σημεία λερώματος, που έχασα κατά λάθος, αλλά τα ήθελα. Να είσαι καλά
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Dec 5, 2014 12:57:53 GMT 2
Γιώργο τρομερό το λέρωμα φίλε!
Πολύ ρεαλιστικό! Τώρα μια βασούλα λέιπει για να δέσει το γλυκό!
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 5, 2014 17:45:42 GMT 2
Ευχαριστώ Αλέξανδρε. Για βάση έχω μία που είχα φτιάξει για την 308 Rally, οπότε άμα προλάβω να πάω στην έκθεση της Καβάλας θα τη χρησιμοποιήσω. Αλλά γενικά το σκέφτομαι να ξεκινήσω να φτιάχνω βάσεις για τα μοντέλα μου.
|
|