|
Post by Chris Fragkoulis on Oct 8, 2014 20:56:32 GMT 2
|
|
|
Post by manos13 on Oct 8, 2014 21:48:04 GMT 2
Πολυ ομορφο Χρηστο.
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 9, 2014 7:30:06 GMT 2
Όντως πολύ όμορφο το μοντέλο Χρήστο και από κοντά σίγουρα θα είναι πολύ εντυπωσιακό. Σίγουρα λόγω της ποιότητα αλλά και του 'διαφορετικού' χρωματισμού θα αποτελεί πόλο έλξης στη βιτρίνα σου. Μπράβο φιλαράκι : :
|
|
|
Post by Sakis on Oct 9, 2014 10:55:43 GMT 2
Πολύ όμορφο Χρηστάρα, συγχαρητήρια για την κατασκευή και το βραβείο! Με κάνεις να θέλω να πιάσω και το δικό μου... (να 'ναι καλά ο Άλεξ ). ΥΓ. Μήπως το χρώμα της zero είναι πιο μεταλλικό απ'όσο πρέπει; Δεν έχω δει φωτό αναφοράς ακόμα αλλά έχω αυτή την εντύπωση. Εσύ που το έκανες θα ξέρεις καλύτερα, απλά το θυμάμαι πιο μουσταρδί και χωρίς μεταλλική απόχρωση. Παίζει και ο φωτισμός βέβαια ρόλο... Κάπως έτσι: www.gtrblog.com/wp-content/uploads/2009/12/gtrblog-nismofesta09-323.jpg
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Oct 9, 2014 12:04:26 GMT 2
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Oct 9, 2014 12:53:44 GMT 2
Πολύ όμορφο ΧΡηστάκο μου. Θα θελα να το δώ και απο κοντά.
Φιλικά,
Αγάπιος
|
|
|
Post by Sakis on Oct 9, 2014 17:20:37 GMT 2
Πολύ καλύτερο όντως!
|
|
|
Post by alex78 on Oct 10, 2014 12:20:14 GMT 2
Χρήστο πολύ εντυπωσιακή κατασκευή φίλε, συγχαρητήρια και για την διάκριση! Αν μου επιτρέπεις τώρα μια τοποθέτηση σχετικά με την απόχρωση του αμαξώματος, η αλήθεια είναι οτι με ξένισε και μένα (που το είδα και απο κοντά) λίγο η ''μεταλική'' υφή που είχε (χωρίς να σημαίνει τίποτα αυτό - πανέμορφο παραμένει ). Τα ZP δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμη, αλλά το Ts-47 της Tamiya ναι και έχω την εντύπωση ότι ίσως (προσωπική εκτίμηση πάντα) να έδειχνε πιό.....''κοντά''(?) στο πραγματικό.... Κάτι ακόμη που ξέχασα να στο ρωτήσω απο κοντά, γιατί διαφορετική μάρκα ελαστικών εμπρός-πίσω ? Υ.Γ. Αχ, και περίμενα πως και πως την μπέμπα, κρίμα που δεν την πρόλαβες, δεν πειράζει όμως του χρόνου....
|
|
|
Post by Sakis on Oct 12, 2014 19:29:46 GMT 2
Που το πρόσεξες ρε θηρίο!! Βασικά μπροστά είναι το όνομα της φίρμας και πίσω το μοντέλο του ελαστικού άρα είναι η ίδια εταιρία. Αλλά τώρα που το λες έχω κι εγώ αυτή την απορία! ;D
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Oct 12, 2014 20:37:07 GMT 2
Χαχαχα με καταλάβατεεε!!!!! Είπα να κάνω κι εγω το κάτι τις μου για να ξεχωρίζει :respect: :respect: Ευχαριστώ παίδες για τα καλά σας λόγια
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Oct 13, 2014 14:43:23 GMT 2
Χρηστο τα ειπαμε και στην εκθεση, πολυ όμορφη κατασκευη, το χρωμα ειναι φανταστικο
|
|
|
Post by alex78 on Oct 13, 2014 15:09:36 GMT 2
Χρηστο τα ειπαμε και στην εκθεση, πολυ όμορφη κατασκευη, κατα την γνωμη μου αδικηθηκε, το χρωμα ειναι φανταστικο και άστους να λενε οτι δεν ειναι το σωστό Κώστα θα μου επιτρέψεις φίλε, άλλο πράγμα το ''φανταστικό'' και άλλο πράγμα το ''σωστό'', μην τα μπερδεύουμε. Όσον αφορά τα γραφόμμενα μου δεν υποβαθμίστηκε σε κανένα σημείο η δουλειά του Χρήστου, αντιθέτως είναι παντού άρτια και αυτό έγραψα στο παραπάνω πόστ μου. Απλώς με ξένισε λίγο η απόχρωση, αυτό είναι και λίγο υποκειμενικό βέβαια.... Τέλος όλοι μας έχουμε άποψη και δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε σε όλα και με όλους, αρκεί βέβαια να τοποθετούμαστε με ευγένεια και σεβασμό. (Είμαι ο 1ος που μιλάει γι'αυτά, βλέπεις .....''όποιος έχει καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι''). Φιλικά Αλέξης : : Υ.Γ. Χρήστο συγνώμη για το spam.
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Oct 13, 2014 16:24:10 GMT 2
Κώστα σ'ευχαριστω!! Αλέξη μη φορτώνεις ρε συ, προφανώς για πλάκα το έγραψε ο Κώστας, αλίμονο αν το είπε για κακό Μια παρέα είμαστε και α μη τι άλλο δεν είμαστε ξένοι μεταξύ μας...χαλαρώστε
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 13, 2014 16:51:11 GMT 2
Ας το κρατήσουμε εδώ παρακαλώ. Όπως είπε και ο Χρηστάρας δεν χρειάζεται να γίνει παρεξήγηση για το τίποτα. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι μεταξύ μας. Μια παρέα είμαστε. Και όσο αφορά τον αν αδικήθηκε κάποιος ή όχι σε διαγωνισμό. Ας το αφήσουμε για τους πάγκους της έκθεσης. Αυτό το φόρουμ φτιάχτηκε για άλλα πράγματα και όχι διαγωνισμούς... Ευχαριστώ για την κατανόηση αλλά και την συνολικά άψογη συμπεριφορά σας.
|
|
|
Post by alex78 on Oct 13, 2014 17:53:25 GMT 2
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 16, 2014 22:52:34 GMT 2
Χρηστάρα άψογη δουλειά φίλε! : :
|
|