|
Post by manos13 on Oct 7, 2014 17:25:11 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Oct 7, 2014 20:08:59 GMT 2
Μάνο το θαύμασα και απο κοντά φίλε, πανέμορφη κατασκευή, πολλά συγχαρητήρια και για τη διάκριση που απέσπασε !!! : : : : : : : : Υ.Γ. Αλήθεια τώρα που το θυμήθηκα, γνωρίζετε πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει το Polo WRC της εταιρείας
|
|
|
Post by nasosampa on Oct 7, 2014 22:21:21 GMT 2
Μάνο τα συγχαρητηριά μου για τα πανέμορφα μοντέλα σου και τις διακρίσεις!! Περιμένω με ανυπομονεσία να ανεβάσεις φώτο για το Mercedes C-Class που το λάτρεψα !! Υπέροχη δουλειά : : : : :respect:
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 8, 2014 16:23:05 GMT 2
Πολύ όμορφο το φιεστάκι Μάνο. Μου άρεσε που έβαλες και φώτο από τα εσωτερικά - πατώματα. Μπράβο για τα μοντέλα και φυσικά για τις διακρίσεις που από ότι κατάλαβα απέσπασες. : :
|
|
|
Post by manos13 on Oct 8, 2014 20:27:48 GMT 2
Ευχαριστω ολους για τα καλα λογια. Φιλε Γιωργο οσον αφορα τις διακρισεις ευχαριστω παρα πολυ αλλα πιστευω οτι δεν ειχε και αρκετα κιτ(φετος ειμασταν πολυ λιγοι με 4τροχα/2τροχα), οπως και σιγουρα υπαρχουν πολυ καλυτεροι μοντελιστες στον χωρο μας εν συγκριση με εμενα, απλως φετος δεν κατεβηκαν στην εκθεση.
|
|
|
Post by Sakis on Oct 9, 2014 11:02:39 GMT 2
Κατέβηκαν δεν κατέβηκαν τροχομοντελιστάδες, δεν αφαιρεί τίποτα από το μοντέλο το οποίο είναι και δύσκολο και καλοφτιαγμένο. Συγχαρητήρια!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Oct 9, 2014 12:55:04 GMT 2
Μάνο το συγκεκριμένο μοντέλο ήταν ένα απο αυτά που μου κέντρισαν την προσοχή από τις φωτογραφίες της έκθεσης. Τα συγχαρητήρια μου για την κατασκευή σου.
Φιλικά,
Αγάπιος
|
|
|
Post by manos13 on Oct 9, 2014 21:31:41 GMT 2
Ευχαριστω πολυ για τα καλα λογια. Κατέβηκαν δεν κατέβηκαν τροχομοντελιστάδες, δεν αφαιρεί τίποτα από το μοντέλο το οποίο είναι και δύσκολο και καλοφτιαγμένο. Συγχαρητήρια!
|
|
|
Post by manos13 on Oct 9, 2014 21:32:32 GMT 2
Ευχαριστω, χαιρομαι που σου αρεσε. Μάνο το συγκεκριμένο μοντέλο ήταν ένα απο αυτά που μου κέντρισαν την προσοχή από τις φωτογραφίες της έκθεσης. Τα συγχαρητήρια μου για την κατασκευή σου. Φιλικά, Αγάπιος
|
|