|
Post by Chris Fragkoulis on Aug 1, 2014 11:19:20 GMT 2
|
|
dean
Kart Driver
Racing for ever!
|
Post by dean on Aug 1, 2014 15:45:55 GMT 2
Εντυπωσιακό το θέμα που διάλεξες.Καλή συνέχεια...
|
|
|
Post by alex78 on Aug 1, 2014 16:51:09 GMT 2
Χρήστο η αλήθεια είναι πως σε έχω συνηθίσει τόσα χρόνια σε άλλες κατηγορίες και κάπως με ξενίζει η ενασχόληση με την ''μαούνα''.... ;D Πολύ όμορφη επιλογή θέματος, θα παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον φίλε μου, καλή κατασκευή! : :
|
|
gastone
Kart Driver
Δημήτρης
|
Post by gastone on Aug 1, 2014 18:05:10 GMT 2
Καλή αρχή Χρήστο σε ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό θέμα! Οι λίμες μάλλον δε χρειάζονται,άσ'το να ''ξύνει'' το πάτωμα! ;D
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 1, 2014 18:35:35 GMT 2
Καλή αρχή Χρήστο. Πραγματικά θέλω να δω τι θα βγει από αυτή την μαούνα. Πάντως το κιτ φαίνεται πλούσιο και οι έξτρα ζάντες τα σπάνε : :
|
|
spisi
Kart Driver
|
Post by spisi on Sept 1, 2014 23:35:25 GMT 2
MIA ΕΡΩΤΗΣΗ : TA zero τι χρωματα είναι (λακερ εναμελ?) ;D είναι καλα?
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Oct 15, 2014 17:34:44 GMT 2
Καλησπέρα φίλοι μου! Έχει περάσει καιρός, έχω καταφέρει να έχω ανοιχτά 4 μοντέλα και σα να αχίζω να λέπω φως στο τούνελ!!! Στα του Implala, τα μηχανικά μέρη είναι σχεδόν έτοιμα και δουλεύω το σαλόνι και το αμάξωμα. Σας παραθέτω "σπαρτιάτικα" μερικές φωτογραφίες του αμαξώματος: Ασταρώθηκε με το Grey της Alclad, ψεκάστηκε με το Fine Metallic Candy Base και στη συνέχεια με το Candy Green της Zero. Μόλις χτές μάσκαρα και ψέκασα την οροφή με το Pure Brilliant White επίσης της Zero. Συνεχίζεται : :
|
|
|
Post by Sakis on Oct 15, 2014 19:59:25 GMT 2
H χαρά του Αγάπιου θα είναι! Πολύ ωραίο το χρώμα Χρήστο! Είμαι σιγουρος πως με τις ζάντες θα κάνει φοβερό συνδυασμό! Δεν έβγαλες όμως μια φωτό μαζί να το απολαύσουμε... ΥΓ. Ποιός έκανε προπόνηση στις λεπτές δέσμες με τον αερογράφο στο πάτωμα του εσωτερικού...;
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Oct 15, 2014 22:46:44 GMT 2
H χαρά του Αγάπιου θα είναι! Πολύ ωραίο το χρώμα Χρήστο! Είμαι σιγουρος πως με τις ζάντες θα κάνει φοβερό συνδυασμό! Δεν έβγαλες όμως μια φωτό μαζί να το απολαύσουμε... ΥΓ. Ποιός έκανε προπόνηση στις λεπτές δέσμες με τον αερογράφο στο πάτωμα του εσωτερικού...; Έλα παραπονιάρηηηη....ορίστε!!!!!! Και οχι, οι γραμμούλες στο εσωτερικό του πατώματος ειναι μαρκαδόρος και απλά επισημαίνω (μάλλον στον εαυτό μου ) τις περιοχές που θα πέσει φλόκος :respect: Παρε και μερικές sneak pics από τη σύνθεση του εσωτερικού : :
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 15, 2014 22:50:59 GMT 2
Ωραίο βγαίνει Χρήστο. Μπράβο : :
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Oct 16, 2014 0:16:10 GMT 2
Πολυ ωραιο Χρησταρα : : Ειμαι απο τους λιγους τυχερους που το θαυμασα απο κοντα πριν γινει ... διασημο
|
|
|
Post by Sakis on Oct 16, 2014 0:24:14 GMT 2
Μερσί Χρηστάκο, κούκλα είναι! Μπορείς να το πεις Hulk με τόση πρασινάδα! ;D
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 16, 2014 22:42:36 GMT 2
Χρηστάρα στα είπα και από κοντά! Πολύ μπροστά το εργαλείο και το βάψιμο...υπόκλιση!! :respect:
|
|
|
Post by nektarios on Oct 17, 2014 21:16:51 GMT 2
Πολύ όμορφος χρωματικός συνδυασμός, και άψογα εκτελεσμένος! : : : : Οι ζάντες θα παραμείνουν νίκελ, ή μήπως σκέφτεσαι να τις κάνεις χρυσές, όπως είδα σε μια φωτό σε προηγούμενο ποστ; Καλή συνέχεια! : : Υ.Γ.: Το "Hulk", πραγματικά εύστοχο! Ειδικά μάλιστα σε σχέση με τον "μάχιμο" χαρακτήρα του οχήματος!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Oct 20, 2014 13:15:25 GMT 2
Τρέλα Χρηστάκο !!!!!
|
|
spisi
Kart Driver
|
Post by spisi on Oct 21, 2014 7:58:56 GMT 2
καλημέρα! και από μενα! ερωτήσεις 1ον μικρη και συντομη γνωμη για τα zero 2on θα μου πει καποιος πως να βαλω και γω μοκετα με micro ballons στα αμακξια μου (σε πμ για ναμην πιαουμε το χωρο του θεματος και ειμαστε εκτος θεματος) μφχ Σπυρος : :
|
|