|
Post by freddieslotcars on Jul 10, 2014 18:45:09 GMT 2
Μάλλον, ακόμη και η κόρη σου θα διαφωνούσε.. . ;D Με το σκεπτικο να τις φτιαχνω καθε χρονο και να το στολιζω στο δοματιο της... ;D Αλλα μαλλον η γυναικα μου θα τα πεταγε η στην καλιτερη θα της τα εδεινε να παιξει. ;D ;D
|
|
|
Post by freddieslotcars on Jul 11, 2014 14:04:57 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Jul 15, 2014 19:02:51 GMT 2
Ωραία προχωράει Φρέντυ, άλλα δώσε μας λίγο και το στίγμα σου. Ας πούμε το μαύρο του σασί πραγματικά το ζήλεψα, ποιό είναι? Αερογραφάτα βάφεις? Τι χρώματα χρησιμοποιείς? Βάζε μας σιγά σιγά στο κόλπο.... Επίσης προσπάθησε να διορθώσεις λίγο χρώμα που σου έχει ξεφύγει (ξύνοντας προσεκτικά με την μύτη μιας οδοντογλυφίδας) σε μερικά σημεία όπως τη μάσκα, τα μπράτσα του τιμονιού κλπ, θα δείξουν πολύ καλύτερα. Καλή συνέχεια φίλε.
|
|
|
Post by freddieslotcars on Jul 15, 2014 21:55:36 GMT 2
Ωραία προχωράει Φρέντυ, άλλα δώσε μας λίγο και το στίγμα σου. Ας πούμε το μαύρο του σασί πραγματικά το ζήλεψα, ποιό είναι? Αερογραφάτα βάφεις? Τι χρώματα χρησιμοποιείς? Βάζε μας σιγά σιγά στο κόλπο.... Τα μεγαλα κοματια ναι με αερογραφο,αλλα και κοματια ψαλιδιων,διαφορικου.Τα χρωματα που δουλευω ειναι της Vallejo τα περισωτερα αλλα εχω και καποια Humbrol και Revell. Επίσης προσπάθησε να διορθώσεις λίγο χρώμα που σου έχουν ξεφύγει (ξύνοντας προσεκτικά με την μύτη μιας οδοντογλυφίδας) σε μερικά σημεία όπως τη μάσκα, τα μπράτσα του τιμονιού κλπ, θα δείξουν πολύ καλύτερα. Καλή συνέχεια φίλε. Ναι ειχα σκοπο να τα διορθονα... Ευχαρηστω
|
|
|
Post by alex78 on Jul 15, 2014 22:15:34 GMT 2
Τα Vallejo Air ή τα ''απλά'', ποιά η άποψη σου γι'αυτά? Ξέρεις καλυπτικότητα, αραίωση κλπ.
|
|
|
Post by freddieslotcars on Jul 15, 2014 22:42:38 GMT 2
Τα Vallejo Air ή τα ''απλά'', ποιά η άποψη σου γι'αυτά? Ξέρεις καλυπτικότητα, αραίωση κλπ. Χρησιμοποιο και τις δυο σειρες και ειναι πολυ ευκωλοδουλευτα κυριος για τον αερογραφο(εγω δεν τα ερεωνο),εχουν μεγαλη πικηλια.Τα αντικαθηστω εαν δεν εχω hum η revell με vallejo η καπια αλλη με ακρυλικα Tamiya κ.α.
|
|
|
Post by freddieslotcars on Jul 16, 2014 14:31:57 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Jul 16, 2014 17:59:35 GMT 2
Προσωπικά θα απέκλεια το πορτοκαλί και μεταξύ των άλλων δύο μάλλον θα επέλεγα το κίτρινο. : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 17, 2014 13:12:41 GMT 2
Δείχνει πολύ πιο προσεγμένο από την προηγούμενη δουλειά που μας παρουσίασες. Καλή συνέχεια : :
|
|
|
Post by freddieslotcars on Jul 17, 2014 14:23:49 GMT 2
Δείχνει πολύ πιο προσεγμένο από την προηγούμενη δουλειά που μας παρουσίασες. Καλή συνέχεια Και εγω αυτο εχω δει ειναι ειναι ωραιο απο την 956.
|
|
|
Post by freddieslotcars on Jul 17, 2014 14:27:19 GMT 2
Προσωπικά θα απέκλεια το πορτοκαλί και μεταξύ των άλλων δύο μάλλον θα επέλεγα το κίτρινο. Το πορτοκαλι το προτηνη η Revell,το κιτρινο μου αρεσει αλλα εχω την ετνηποσει οτι θα χανουν τα νικελ.Τωρα το μπλε ειναι πολυ ωραιο χρωμα αλλα εισως να χανει στο Carbon που εχει στο καπο.
|
|
|
Post by freddieslotcars on Jul 20, 2014 17:00:59 GMT 2
Εχει θεμα στο εμπρως σηστιμα δεν ειναι σωστο . Οι τροχοι δεν στριβουν,και εχει λαθος στα εμπως δισκοφρενα με τα ακρα.
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jul 20, 2014 17:11:56 GMT 2
Καλό θα ήταν να μας δείξεις μερικές φωτογραφίες και να γίνεις λιγάκι πιο επεξηγηματικός αν θέλεις να βοηθηθείς.
Δυστυχώς από αυτά που γράφεις δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις.
Τα κίτ της revell, και ειδικά τα αμερικάνικα, έχουν αρκετά θέματα εφαρμογής. αν θέλεις βγάλε μερικές φωτογραφίες να δούμε αν μπορούμε να βοηθήσουμε.
Φιλικά,
Αγάπιος
|
|
|
Post by freddieslotcars on Jul 22, 2014 15:30:43 GMT 2
|
|
|
Post by freddieslotcars on Sept 16, 2014 15:16:19 GMT 2
Και μετα τα μπανακια μας ηρθε η ωρα να επειστρεψουμε σιγα-σιγα. Σημερα εβαψα το αμαξωμα με το πορτοκαλι 083 της vallejo...
|
|
|
Post by freddieslotcars on Sept 26, 2014 14:49:26 GMT 2
|
|