|
Post by gtziaf on Jun 18, 2014 12:03:03 GMT 2
H Ferrari 365 P2 φτιάχτηκε για να αποτελέσει το διάδοχο της σειράς 250P, άλλα δεν κατάφερε ποτέ να σηκώσει το βάρος της εκπροσώπησης της Ιταλικής φίρμας. Παρουσιάστηκε το 1966 και ουσιαστικά είναι μια μετατροπή του Drogo, πάνω στην πρωτότυπη Ferrari 365 P2 του 1965 (εργοστασιακή συμμετοχή της Ferrari). Χρησιμοποιήθηκε ο μεγαλύτερος διαθέσιμος V12 κινητήρας, των 4.4 λίτρων με 350 ίππους στις 8500rpm. Τα δύο αυτοκίνητα που δημιουργήθηκαν, αφού απέτυχαν να διακριθούν, δόθηκαν σε ιδιώτες και υπέστησαν μετατροπές. Ένα από τα δύο μετατράπηκε στην 'White Elephant'! Συνοψίζοντας η 365 P2 ήταν η τελευταία απόγονος των 250P & LM (συμμετοχές μου στα προηγούμενα Le Mans GB) κι έτσι έκλεισε ένας θεματικό κύκλος (τουλάχιστον για τα LM GB ). Για την κατασκευή επιλέχτηκε η πρωτότυπη έκδοση του αυτοκινήτου, πιθανόν από την παρουσίαση του, στο κλασσικό κόκκινο χρώμα..., Ενώ τα δύο αυτοκίνητα με αγωνιστική φορεσιά ήταν : Για την κατασκευή χρησιμοποιήθηκε το κιτ ρητίνης της Fisher Model & Pattern, φυσικά στην 1/24, όπου έγινε προσπάθεια να ολοκληρωθεί εντός των πραγματικά πολύ στενών ορίων του GB. Απαιτήθηκαν κάποια ξενύχτια, όπου κολλούσα κομμάτια με σχεδόν κλειστά, από τη νύστα, μάτια αλλά αυτή είναι η ομορφιά του LM GB. Το αποτέλεσμα... Περισσότερες λεπτομέρειες από την διαδικασία κατασκευής της, καθώς και όλη την ιστορία του φετινού Le Mans Week Build scalewheels-gr.com/index.cgi?board=gb4&action=display&thread=1663&page=1Και του χρόνου
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jun 22, 2014 14:56:28 GMT 2
Καλησπέρα και σε αυτή τη Ferrari,
Πέρα από το αποτέλεσμα, προσωπίκά μου άρεσε πάρα πολύ το μοντέλο σαν γραμμή...
Ελπίζω να πέσει κάποια στιγμή στα χέρια μου.
Αγάπιος
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 23, 2014 18:18:42 GMT 2
Ευχαριστώ Αγάπιε. Ναι είναι όμορφο αυτοκίνητο. Κι εμένα μου άρεσε Όταν έρθεις κατά πάνω θα το δεις και από κοντά, καθώς στο αισθητικό κομμάτι οι φωτογραφίες αδικούν τις γραμμές του. : :
|
|
|
Post by jvolume on Jul 14, 2014 22:20:21 GMT 2
Γιώργο για άλλη μια φορά υποκλίνομαι στη μοντελιστική σου μαεστρία. Τρομερό αποτέλεσμα σε απίστευτα μικρό χρονικό διάστημα. Απλά :respect: Τέτοιο φινίρισμα πολύς κόσμος προσπαθεί αλλά δεν..... Για να δούμε τι θα μας ετοιμάσεις σε 11 μήνες.........
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 14, 2014 22:42:58 GMT 2
Γιάννη, σε ευχαριστώ πραγματικά για το ένθερμο σχόλιο. Για να σου πω την αλήθεια, με απογοήτευσε λίγο που είχε τόσο μικρή απήχηση το αποτέλεσμα παρόλο που στην ουσία έγινε σε 3-4 μέρες και το θέμα δεν έχει ξαναπαρουσιαστεί, στα γνωστά τουλάχιστον φόρουμ... Έντεκα μήνες είναι πολλοί ;D : :
|
|