|
Post by gtziaf on Dec 21, 2013 0:14:11 GMT 2
Η Pocher αποτελούσε την Rolls του μοντελισμού με εξειδίκευση την 1/8, με μια σειρά από εκπληκτικά κιτ τα οποία πλέον μπορούν να βρεθούν μόνο στο ebay, αφού η εταιρεία έκλεισε για χρόνια. Πριν κάποιους μήνες ανακοινώθηκε η επαναλειτουργία της με την κυκλοφορία της Lamborghini Aventador στην 1/8... Και ενώ οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ένα diecast αυτοκίνητο, η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική. Μπορεί να έχει έτοιμο βαμμένο μεταλλικό αμάξωμα, αλλά όλα τα υπόλοιπα θυμίζουν κλασσικό κιτ. Δείτε τα κομμάτια της : Για όσους έχουν όρεξη για μελέτη, ορίστε και οι οδηγίες : www.pocher.com/downloads/Pocher_Manual_Update.pdfΠερισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site της εταιρίας από όπου και η πηγή της ενημέρωσης... www.pocher.com/index_fr.php#pocherΤώρα δεν θα μπορείτε να μου πείτε ότι δεν σας ενημέρωσα , αφού όταν ανοίξετε τους κουμπαράδες σας για τα Χριστούγεννα θα μπορέσετε να τη προσθέσετε στις επιλογές σας ;D : : : :
|
|
|
Post by nasosampa on Dec 21, 2013 0:34:45 GMT 2
Γιώργο, χωρίς να ξέρω την ιστορία για το κλείσιμο και την επαναλειτουργία της εταιρίας, έτυχε και την βρήκα. Αφορμή η έρευνα για τις επιλογές που έχει κάποιος στην F40. Έτσι έπεσα πάνω στην Pocher... Μεγάλο δράμα.... Το μοντέλο της F40 είναι εξαιρετικό, τουλάχιστον στις φώτο, δημιουργώντας σου την αίσθηση πως αν το αποκτήσεις θα είσαι και εσύ ένας απο του λίγους τυχερούς αυτού του κόσου που θα έχουν γευτεί την άγρια ομορφιά της. Όσο για την Aventador δεν νομίζω πως έχει να ζηλέψει τίποτα απο την 1/1 (όσα δε φτάνει η αλεπού.....). Νομίζω πως βλέπωντας ένα τέτοιο μοντέλο απο κοντά μπερδεύεις τον μοντελισμό με την πραγματικότητα. Τώρα που μας πέσαν τα σαγώνια λοιπόν λέω να πάω στο άλλο δωμάτιο της "χλιδάτης γκαρσονιέρας" μου και να κάνω ψυχοθεραπία. Μας αρρώστησες βραδιάτικα Admin......
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 23, 2013 13:17:40 GMT 2
Νάσο, ο μοντελισμός είναι όμορφος για αυτά που έχουμε ή μπορούμε να αποκτήσουμε αλλά και για αυτά πουν δεν μπορούμε. Χαρά περιλαμβάνεται στο να περιεργάζεσαι τα κομμάτια των κιτ σου, να βλέπεις τα κουτιά τους, κατά την κατασκευή, την ολοκλήρωση αλλά και όταν παρακολουθείς τη δουλειά κάποιου φίλου σου μέσα από το φόρουμ ή χαζεύεις τα κομμάτια κορυφαίων κιτ μέσα από το διαδίκτυο. Οπότε δεν χρειάζεται να χαλιόμαστε. Αποτελούν όλα τμήματα του ωραίου αυτού μικρόκοσμου. Σου εύχομαι ολόψυχα να αποκτήσεις κάποια στιγμή ένα Pocher... ΥΓ. Αλήθεια γιατί δεν το ζητάμε από τον Άι Βασίλη ;D : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 29, 2015 19:25:38 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Jan 30, 2015 18:00:41 GMT 2
Απίστευτη εταιρεία , πανέμορφα kit , απαγορευτικές τιμές , βέβαια όπως γράφει και ο admin κάπου παραπάνω, αυτή είναι η ομορφιά του μοντελισμού....
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 20, 2015 17:37:12 GMT 2
Απίστευτη εταιρεία , πανέμορφα kit , απαγορευτικές τιμές , βέβαια όπως γράφει και ο admin κάπου παραπάνω, αυτή είναι η ομορφιά του μοντελισμού.... Με τιμή πάνω από 500 € η Panigale είναι μάλλον απαγορευμένος καρπός αλλά δεν παύει να είναι μια από τις εντυπωσιακότερες κυκλοφορίες στο χώρο των μοτοσυκλετών. Οπότε αφού μπορούμε΄, ακόμη, να ονειρευόμαστε ελεύθερα ορίστε μερικές φώτο από την πρώτη παρουσίαση του μοντέλου, όπου κέρδισε το πρώτο βραβείο στις diecast μοτοσυκλέτες. θα αποτελείτε από πάνω από 600 κομμάτια, τα περισσότερα προ-βαμμένα. Λεπτομέρειες - Φώτο: www.xdiecast.com/14-diecast-ducati-panigale-1299-s-by-pocher-wows-the-premium-bike-collectorscarmodelz.com/index.php/en/pocher-1-4-ducati-1299-panigale-s-hk107.html#Πηγή : www.pocher.com, carmodelz.com Θα ήθελα την γνώμη-κριτική των ειδικών, επί του θέματος. Τι λέτε?
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Mar 2, 2015 12:47:44 GMT 2
Αν και σίγουρα δεν θεωρώ τον εαυτό μου ειδικό η γνώμη μου είναι ότι πρόκειται για ένα μοντέλο με σωστό απ'οτι φαίνεται σχήμα και με πολύ και κυρίως σωστή λεπτομέρεια στα επιμέρους τμήματα. Παρολα αυτά εκτός από το μειονέκτημα (για καποιους)της τιμής υπάρχουν και άλλα, τα πολλά και εμφανή βιδακια σταυροκατσαβιδου η υπερβολικά ξεχειλωμένη αλυσίδα(αυτό διορθώνετε σχετικά εύκολα)και σίγουρα με αυτή την τιμή εγώ τουλάχιστον θα ήθελα ενα μεταλλικό ανοδιομενο πιρούνι σαν αυτά της TAMIYA. Αυτά με μια πρώτη γρήγορη και εξ αποστάσεως ματιά . Πάντως σίγουρα θα είχε ενδιαφέρον να δούμε ένα τέτοιο μοντελο ξαναφτιαγμενο μετά από αποσυναρμολογηση και αποκατάσταση ολων των μεινεκτηματων + προσθήκη και άλλης λεπτομέρειας.
Δεν αποκλείεται πιστεύω να δούμε το 1299 και από την tamiya, λίγες μόνο αλλαγές στο φαιριγκ-ουρα του υπάρχοντος μοντέλου της χρειαζετε να κάνει.
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 2, 2015 19:34:31 GMT 2
Κομνηνέ, αν δεν είσαι εσύ ειδικός ποίος είναι ρε φίλε Πάντως το μοντελάκι θα έρθει κανονικά σε κιτ (600 κομμάτια λένε) και θα χρειάζεται συναρμολόγηση. Απλά, όπως όλα τα νέα pocher, τα περισσότερα θα είναι βαμμένα. Τώρα για το πιρούνι, λες με τόσο μέταλλο που έχουν βάλει πάνω στο κιτ, αυτό να μην το κάνουν αλουμίνιο; Αν όχι βλέπω και βελτιωτικό για του λόγου της
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Mar 2, 2015 21:30:58 GMT 2
Ευχαριστώ για το κοπλιμαν μεσιε!! Αλλά όντος δεν με θεωρώ ειδικο.. και μάλλον εχω δίκιο αφού δεν είχα καταλάβει καν χαχα!! ότι πρόκειται για κιτ και όχι για έτοιμο προσυναρμολογημενο μοντέλο,(νόμιζα οτι η εταιρία απλά κοκορεύεται οτι χρησιμοποιη 600 κομμάτια για να το φτιάξει ) φαντάσου οτι δεν είχα μπει ούτε στο πρώτο λινκ του αρχικού ποστ που είχες κάνει για το μοντέλο αυτό. Με κάποιο τρόπο μου είχε δημιουργηθεί η εντύπωση πως θα πρόκειται για προκάτ μοντέλο.. κάτι που δεν με ενδιέφερε καθόλου. Μετά το σχόλιο σου για κομμάτια και μέταλλα το έψαξα λίγο παραπάνω και μπήκα και σε αυτό το λινκ που έχει πολύ καλύτερης ποιότητας φώτο + ζουμ και πράγματι οι "μπουκαλες" του πιρούνιου δείχνουν κατα πολύ καλύτερες με εξαίρεση τα καλάμια που όντος είναι χάλια, επίσης και το ελατήριο του αμορτισέρ είναι πολύ λεπτό για την κλίμακα. Αλλά ότι και να λέμε τώρα.. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!! Ο μόνος τρόπος να με κάνουν εμένα να δώσω 500 ευρώ για μοντέλο μοτοσυκλέτας θα είναι να βγάλουν το kTm 660 factory του 2002 η του 2003 ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!!βρε κι ας είναι και στην 1/12.
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 29, 2016 18:04:21 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 7, 2016 10:09:27 GMT 2
|
|
|
Post by Φάνης on May 4, 2018 14:55:47 GMT 2
To κατάστημα spotmodel άρχισε να δέχετε preorders για την Lamborghini Huracan LP 610-4 στην τιμή την €758 (χωρίς τα μεταφορικά).......
|
|
|
Post by konstantinf on May 5, 2018 10:16:45 GMT 2
Το ενδιαφέρον είναι ότι η Hornby δεν πουλάει πια η ίδια τα μοντέλα από τον ιστότοπο της Pocher αλλά παραπέμπει στους μεταπράτες, εις εκ των οποίων και η spotmodel. Αξίζει μια βόλτα στο διαδίκτυο για σύγκριση τιμών. Προσωπικά δεν πρόκειται να την αγοράσω, καθώς έχω ήδη στο στοκ μου την κόκκινη και την κίτρινη. Βελτιωτικά για το εσωτερικό της Huracan και για τα δισκόφρενα προσφέρει η Tremonia σε πολύ λογικές τιμές...
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 2, 2019 16:52:53 GMT 2
Νέα και από Pocher, με τη Ducati 1299 Panigale S Anniversario...
|
|
|
Post by LUNATIC on Feb 2, 2019 17:42:39 GMT 2
Καλο φαίνεται.Απο που αγοράζουμε?Το πρώτο link για το 1299 δεν βγαίνει πουθενά.Το μετάνιωσαν κι ολας?
|
|
|
Post by konstantinf on Feb 2, 2019 18:09:59 GMT 2
Μία μου φτάνει και μου περισσεύει... Και τη στιγμή που το livery των γενεθλίων έρχεται προβαμμένο, δεν θα 'χει και πολύ πλάκα... (Κοίτα ποιος μιλάει... ). Όσο για το ποιος την πουλάει, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά στο διαδίκτυο! Η Spotmodel πιθανώτατα θα την φέρει κάποια στιγμή.
|
|