Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 9, 2013 19:03:34 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Nov 9, 2013 21:51:31 GMT 2
|
|
|
Post by manos13 on Nov 10, 2013 0:51:47 GMT 2
Αφου ηδη την απολαυσα στην εκθεση και παλι θερμα συγχαρητηρια.
|
|
|
Post by rous74 on Nov 10, 2013 8:16:29 GMT 2
Αναμφίβολα μια αριστουργηματική κατασκευή προσεγμένη σε κάθε της λεπτομέρεια που είχα την τύχη να τη θαυμάσω και απο κοντά !!
Συγχαρητήρια Δημήτρη !!!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Nov 10, 2013 9:29:24 GMT 2
Δημητρη πραγματικα υπεροχη δουλεια!
συγχαρητηρια και παλι!!!!!
|
|
gastone
Kart Driver
Δημήτρης
|
Post by gastone on Nov 10, 2013 22:05:55 GMT 2
Τα λόγια είναι περιττά! Δουλειά υψηλότατου επιπέδου! :respect: Συγχαρητήρια και για τη διάκριση! : :
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 10, 2013 22:19:29 GMT 2
Δημήτρη, πραγματικά είναι κρίμα που δεν μπόρεσα να έρθω κάτω στην έκθεση της Αθήνας, να τη δω από κοντά. Ελπίζω κάποια στιγμή να τη χαζέψω διά ζώσης, είτε κάτω στης πρωτεύουσα ή αν ανέβεις εσύ σε καμιά έκθεση στα βόρεια. Για τη δουλειά δεν έχω να πω πολλά, μόνο και Τώρα, ξέρω σε έπρηξα αρκετές φορές στο wip και θα το κάνω άλλη μια τώρα. Υπόσχομαι να είναι η τελευταία Θα προτιμούσα το τελικό αποτέλεσμα σε μια κάρμπον βάση. Επίσης, προτιμώ το εκθεσιακό στήσιμο, δηλαδή με την πίσω πτέρυγα και τα σνόρκελς πάνω (ξέρω-ξέρω δεν καθόταν το σύστημα) στο σασί και εκτός μόνο τα καπάκια και τη μύτη. Έτσι, με διάφορα εξαρτήματα πάνω σε ταψάκια μου θυμίζει λίγο στήσιμο συνεργείου, αλλά λείπει το περιτύλιγμα (διόραμα συνεργείου). Θα μου πεις τώρα τι λες ρε Τζιαφά, 2 χρόνια το παιδεύω το εργαλείο και έπρεπε να προλάβω και την IPMS. Και θα έχεις και δίκαιο. Αλλά, αφού τα στέφτηκα, είπα να τα γράψω. Εύχομαι ανάλογη επιτυχία στο επόμενο. Και πάλι ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπράβο, φίλε ΥΓ. Συγχαρητήρια για τις διακρίσεις...
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Nov 12, 2013 0:54:30 GMT 2
Δημήτρη αξίζει την διάκριση μέχρι τελευταίας ψήφου φίλε!
Κορυφαίο δείγμα δουλειάς σε όλα τα επίπεδα :respect:
|
|
|
Post by nektarios on Nov 12, 2013 10:38:20 GMT 2
Αξίζει κάθε επαινετικό σχόλιο στον υπερθετικό βαθμό, για την ποιότητα και τη λεπτομέρεια της κατασκευής, για τον χρόνο και την προσπάθεια που χρειάστηκε, αλλά και για τις διακρίσεις που απέσπασε! :respect: :respect: :respect: Δημήτρη, πραγματικά χαρά στην υπομονή σου! : : : : : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 13, 2013 12:45:42 GMT 2
Καλημερα συνελληνες και σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια : : Τώρα, ξέρω σε έπρηξα αρκετές φορές στο wip και θα το κάνω άλλη μια τώρα. Υπόσχομαι να είναι η τελευταία Θα προτιμούσα το τελικό αποτέλεσμα σε μια κάρμπον βάση. Επίσης, προτιμώ το εκθεσιακό στήσιμο, δηλαδή με την πίσω πτέρυγα και τα σνόρκελς πάνω (ξέρω-ξέρω δεν καθόταν το σύστημα) στο σασί και εκτός μόνο τα καπάκια και τη μύτη. Έτσι, με διάφορα εξαρτήματα πάνω σε ταψάκια μου θυμίζει λίγο στήσιμο συνεργείου, αλλά λείπει το περιτύλιγμα (διόραμα συνεργείου). Θα μου πεις τώρα τι λες ρε Τζιαφά, 2 χρόνια το παιδεύω το εργαλείο και έπρεπε να προλάβω και την IPMS. Και θα έχεις και δίκαιο. Αλλά, αφού τα στέφτηκα, είπα να τα γράψω. Η βαση χρησιμοποιηθηκε για να δουν οι κριτες τη δουλεια που εγινε απο κατω, η οποια στο καρμπον δεν θα φαινοταν. Η εναλλακτικη του ταψιου ηταν απλωμα τραχανα στη βαση. ;D Γουελ... για το ολο εικαστικο θεαμα, σεβαστη καθε αποψη, διαφωνω γενικα με αυτα που γραφεις περι διοραματων κλπ, του μπι αμπσολουτλι χονεστ γουιθ γιου νομιζω οτι το παραψειριζουμε το θεμα, διοτι ειναι απλα ενα πλαστικο αυτοκινητακι που τελειωσε και παμε για αλλα. Ενηγουεη, νο ιλ φηλινγκς, τα φιλια μου : : : :
|
|
|
Post by jvolume on Nov 14, 2013 16:54:41 GMT 2
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 21, 2013 12:42:34 GMT 2
Ψυχραιμια Τζονι!!! ;D ;D ;D Σε ευχαριστω πολυ : : Οσο για το Χιρο που λες, κατι ψηνεται ;D ;D
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 5, 2014 12:09:03 GMT 2
Δημήτρη, ΠΟΛΛΑ συγχαρητήρια για τη διάκριση (3η θέση) στο AFMOTY. Μπράβο, φίλε μου και εις ανώτερα... : : : :
|
|
|
Post by alex78 on Feb 5, 2014 14:20:30 GMT 2
Καλησπέρα Δημήτρη! Θερμά συγχαρητήρια για τον άθλο σου, γιατί όχι του χρόνου να ''ακουστεί'' και ο Εθνικός μας Ύμνος....!!! Άν δεν κάνω λάθος είναι πρώτη φορά που διακρίνεται με τόσο υψηλή θέση Έλληνας μοντελιστής (αυτοκινητάς) σε τέτοιο κορυφαίο επίπεδο..... Πάντως οφείλω να ''απολογηθώ'' δημοσίως για την αμέλεια εγγραφής μου στο forum τόσο καιρό, απο κάτι τέτοιες λεπτομέρειες χάθηκε το αργυρό, άλλωστε πρέπει να στηρίζονται προσπάθειες κορυφαίων μοντελιστών όπως η δική σου και του Γιώργου..... Και πάλι συγχαρητήρια φίλε!! Αλέξης
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 5, 2014 21:54:28 GMT 2
Να ειστε καλα παιδια σας ευχαριστω. Επισης, παιρνω πασα να ευχαριστησω και δημοσια τον κυριο Σταυρο και τη συζυγο οι οποιοι εφτιαξαν τη φωτογραφια, διοτι αν εστελνα τη φωτογραφια οπως την ειχα τραβηξει αρχικα, θα ετρωγα ντισκαλιφιε και αποβολη με 5 φαουλ : : Πάντως οφείλω να ''απολογηθώ'' δημοσίως για την αμέλεια εγγραφής μου στο forum τόσο καιρό, απο κάτι τέτοιες λεπτομέρειες χάθηκε το αργυρό Δις ιζ Αθενς κολινγκ... εντ δε τουελβ ποιντς φρομ Γκρις γκοου του.... Σάιπρους!!! ;D ;D ;D Πωπω ζημια χασαμε το 12αρι ;D ;D ;D Σωπα ρε συ Αλεξ δεν εγινε και τιποτα : : Αντε παιδες, και στα δικα σας!!! : :
|
|