Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jul 2, 2013 10:32:02 GMT 2
|
|
|
Post by rous74 on Jul 2, 2013 12:19:56 GMT 2
Δημήτρη καταπληκτική η 917 !!!
Σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερες ένα τόσο πετυχημένο αποτέλεσμα με το weathering να κλέβει τις εντυπώσεις κατά την ταπεινή μου άποψη. Και σκέψου ότι στο λέει κάποιος που λατρεύει τιη γυαλάδα και την καθαριότητα !! Αν θελήσω κάποια στιγμή να κάνω κάτι παρόμοιο σίγουρα θα εμπνευστώ απο σένα....
Συγχαρητήρια και πάλι !!
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 2, 2013 18:38:26 GMT 2
Δημήτρη καταπληκτική η 917 !!! Σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερες ένα τόσο πετυχημένο αποτέλεσμα με το weathering να κλέβει τις εντυπώσεις κατά την ταπεινή μου άποψη. Και σκέψου ότι στο λέει κάποιος που λατρεύει τιη γυαλάδα και την καθαριότητα !! Αν θελήσω κάποια στιγμή να κάνω κάτι παρόμοιο σίγουρα θα εμπνευστώ απο σένα.... Συγχαρητήρια και πάλι !! +1000 Με κάλυψε απόλυτα ο Ανδρέας στα παραπάνω. Εξαιρετικός... Το μόνου που θα προσθέσω είναι και του χρόνου : :
|
|
|
Post by manos13 on Jul 2, 2013 23:53:49 GMT 2
Αν και διαφωνω με το λερωμα(κριμα τοσος κοπος για γυαλισμα, αλοιφες κ.τ.λ.), ομολογω οτι ειναι εξαιρετικα αληθοφανες και φαινεται οτι επεσε πολυ δουλεια. Συγχαρητηρια.
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Jul 3, 2013 9:35:38 GMT 2
Δημήτρη εγώ γουστάρω τρελά το weathering και το "battle damage" look!!!
Είναι πολύ περίτεχνο το λέρωμα και πραγματικά δύσκολο να μην το παρακάνεις...
Συγχαρητίρια φίλε! :respect: :respect:
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jul 3, 2013 12:01:26 GMT 2
Καλημερα! Ανδρεα, Γιωργο, Μανο, Αλεξ, σας ευχαριστω πολυ για τα σχολια σας : : Αν θελήσω κάποια στιγμή να κάνω κάτι παρόμοιο σίγουρα θα εμπνευστώ απο σένα.... Απαπα απαπαπα [Βανδη mode off] Οχι κυριε Ανδρεα μας, ειστε συνυφασμενος με γυαλισμα-καθρεφτη, μην σας παρασερνω και εσας και τον κυριο Τζιαφα που βαζει και +1000 απο κατω, και καταληξουμε να φτιαχνουμε ολοι μαζι Σερμαν και Παντσερ ;D ;D Εκτος παλι αν θελετε να αρχισετε τα βρωμισματα αλλα δεν θελετε να λερωσετε τα χερια σας διαβαζοντας απαγορευμενα εντυπα, οπως FAQ του μιστερ Μig, weathering magazine και λοιπα δημιουργηματα του σατανα, οποτε παω πασο ;D Αν και διαφωνω με το λερωμα(κριμα τοσος κοπος για γυαλισμα, αλοιφες κ.τ.λ.) Δατ΄ς ε φερ ποιντ : : Και εγω να σου πω την αληθεια το λυπηθηκα, μεχρι τη στιγμη που τραβηξα πρωτη φορα τη σκανδαλη του αερογραφου Σιγουρα θα μπορουσα να παραλειψω το τριψιμο/γυαλισμα καθως το κιτ κατεληξε σε κατασταση χρεπιου, παρολαυτα το εκανα γιατι: α) ασχετα αν δεν φαινεται στις φωτο λογω του γνωστου συνδιασμου φωτισμου/λευκου χρωματος, ορισμενα σημεια του αυτοκινητου εξακολουθουν να γυαλιζουν οποτε δεν ηθελα να αφησω αυτο το μικρο texture που βγαζει το 2Κ οταν στεγνωνει, β) αν αφηνα αυτο το texture δεν ξερω πως θα καθονταν τα διαφορα βρωμισματα σε μορφη wash (αυτα που φαινονται πολυ αχνα, οχι τα εντονα με τον αερογραφο) πανω του και γ) γυαλιζω με σφουγκαρακια και ντρεμελ, οποτε δεν ειναι και τοσος κοπος το γυαλισμα.
|
|
|
Post by nektarios on Jul 3, 2013 14:09:52 GMT 2
Αν και δεν είμαι οπαδός του βρωμίσματος, πρέπει να παραδεχθώ οτι το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό! Ειδικά το "χτύπημα" στην μπροστινή αριστερή γωνία, είναι πραγματικά εκπληκτικό! : : : : : :
|
|
|
Post by alex78 on Jul 4, 2013 12:12:27 GMT 2
Καλά Δημήτρη ζωγράφησες πάλι φίλε, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ δουλεια!!! Επίσης μου άρεσε πολύ η φιλοσοφία/επιχειρηματολογία σου περί συνδυασμού γυαλίσματος/βρωμίσματος!! Απορια: Γιατί τα πλαινά παράθυρα στα αγωνιστικά εποχής είχαν κιτρινωπή απόχρωση Αλέξης
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jul 4, 2013 19:10:12 GMT 2
Εκπληκτικό Δημήτρη...
Και δεδομένου ότι έγινε σε 1 εβδομάδα αξίζει ακόμα περισσότερα συγχαρητήρια....
Φιλικά,
Αγάπιος
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jul 5, 2013 16:17:49 GMT 2
Πολλά μπράβο Δημήτρη, η 917 είναι κούκλα!! το βρώμισμα είναι σουπερ
|
|
|
Post by jvolume on Jul 8, 2013 11:40:12 GMT 2
Δημήτρη καλημέρα
Εξαιρετική δουλειά και τρομερό το βρόμισμα της Πόρσε σου. Σου πάνε μια χαρά και τα 24αρια φίλε μου. Μια 917 είναι must σε μια συλλογή που σέβεται τον εαυτό της. Και του χρόνου με τον στρατό σου από 43αρια σε παράταξη.
Καλημέρα Γιάννης
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jul 8, 2013 13:36:08 GMT 2
Σας ευχαριστω πολυ για τα σχολια σας : : Απορια: Γιατί τα πλαινά παράθυρα στα αγωνιστικά εποχής είχαν κιτρινωπή απόχρωση Δεν εχω ιδεα Παντως επειδη με εβαλες στο τρυπακι και αρχισα να ψαχνω, βλεπω οτι ενω οι 917 ειχαν κιτρινα παραθυρα, οι Φερραρι, τα Ford GT40 και λοιποι ανταγωνιστες δεν ειχαν. Μια 917 είναι must σε μια συλλογή που σέβεται τον εαυτό της. Μονο μια?!?! ;D Συμπεριλαμβανοντας και diecast, αυτη ειναι η δευτερη και θεου θελοντος παμε για τουλαχιστον 4 ;D ;D
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Jul 8, 2013 16:01:28 GMT 2
: : : : : : : : : : : : : : Σπύρος
|
|
gastone
Kart Driver
Δημήτρης
|
Post by gastone on Jul 8, 2013 20:44:10 GMT 2
Πολύ καλό αποτέλεσμα και το ''βρώμισμα" για σεμινάριο! : :
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Jul 10, 2013 19:11:09 GMT 2
Φιλε Δημητρη η παλαιωση και το βρωμισμα ειναι ολα τα λεφτα, πολυ πετυχημενο μοντελο
τα συγχαρητηρια μου!!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jul 12, 2013 10:21:45 GMT 2
Θενκ γιου γκαϊζ : : : :
|
|