|
Post by rous74 on Sept 11, 2012 14:41:16 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 11, 2012 16:34:53 GMT 2
Πολύ ωραίο (και όχι μόνο ) Ανδρέα... : : Μου άρεσαν η χάραξη των πλαϊνών των ελαστικών (πως το έκανες? με κόφτη η πετονιά), οι λεπτομέρειες κάρμπον (ιδίως στη μάσκα) και τα rivets. Παρατηρώντας τις φώτο, διαπίστωσα ότι το wash δεξιά, είναι πιο έντονο από τα αριστερά. Π.χ. πόρτες... Αλλά, μπορεί να είναι ο φωτισμός. Απλά ρίξ' το μια ματιά. Άντε και σε άλλα αγωνιστικά... : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Sept 11, 2012 16:37:00 GMT 2
Τι να σχολιάσουμε.... Ακόμα μία υπέροχη και καλογυαλισμένη κατασκευή απο τον φίλο μας τον Ανδρέα... ;D ;D ;D ;D : : : :
|
|
|
Post by rous74 on Sept 11, 2012 16:50:20 GMT 2
Γιώργηδες καλησπέρα,
Σας ευχαριστώ πολύ και τους δυο για τα σχόλια σας...
Γιώργο (gtziaf) για το wash που αναφέρεις το είδα και μου φαίνεται οκ...τώρα τι να πώ... Για τη χάραξη των ελαστικών που μου γράφεις τα δίνει έτσι η fujimi, δεν έκανα κάτι επιπλέον...
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Sept 11, 2012 17:46:53 GMT 2
Αντε ρε Ανδρεα, αφου το εχεις και το αγωνιστικο τι καθεσε?
περιμενω να δω 1/20 εξωτροχα ελευθερης βοσκης!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 11, 2012 17:58:46 GMT 2
Γιώργο (gtziaf) για το wash που αναφέρεις το είδα και μου φαίνεται οκ...τώρα τι να πώ... Θα είναι η γωνία και ο φωτισμός της φωτογράφησης. Για αυτό σου είπα να το τσεκάρεις, γιατί το φαντάστηκα ότι μπορεί να εξαπατούμαι. Περιμένουμε και τα επόμενα
|
|
|
Post by rous74 on Sept 11, 2012 17:59:34 GMT 2
Καλησπέρα Παναγιώτη φίλε μου,
Σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου...
Η αλήθεια είναι ότι γλυκάθηκα και σκέφτομαι το επόμενο αγωνιστικό (porsche 911 gt3r) αλλά εσύ το προχώρησες και με πήγες κατευθείαν και σε άλλη κλίμακα... λές ?
|
|
|
Post by rous74 on Sept 11, 2012 18:00:50 GMT 2
Γιώργο σε πρώτη φάση έρχεται ένα wip ακόμα.... και βλέπουμε !
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 11, 2012 18:22:51 GMT 2
Γιώργο σε πρώτη φάση έρχεται ένα wip ακόμα Ωραία... Η αλφίτσα? Πάντως θα ήθελα να δω μια μηχανή (motogp κατά προτίμηση και ένα τράκτορα σε wip, από τα χέρια σου. Νομίζω θα ήταν φοβερά εκπαιδευτικά, για όλους μας. Δες το χρόνο σου και τη διάθεση σου και εμείς εδώ είμαστε. Απλά μια ιδέα Πέρα από τις προτάσεις για wip και βλέποντας τη συμμετοχή σου στο φόρουμ, πιστεύω ότι η διάθεση σου και ο ενθουσιασμός σου είναι αυτό που πρέπει να μας παραδειγματίσει όλους, εν τέλει φίλε μου. Kαι αυτό το θεωρώ πιο σημαντικό, από τα τέλεια μοντέλα που φτιάχνεις. Είναι ένας λόγος που φτιάχτηκε το SCW και μακάρι να βρει μίμηση, όσο μπορεί ο καθένας μας φυσικά, και από τα υπόλοιπα μέλη με εμένα πρώτο. Να σε καλά : :
|
|
|
Post by rous74 on Sept 11, 2012 18:59:50 GMT 2
Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τα καλά σου λόγια !
Πραγματικά εδώ στο scalewheels νιώθω σαν στο σπίτι μου με όλη αυτή την εξαιρετικά ποιοτική παρέα... Για τα wip σχετικά με motogp και τράκτορες που αναφέρεις για το πρώτο πρός το παρόν είναι δύσκολο γιατί δεν έχω την διάθεση αυτή τη στιγμή ( κουράστηκα αρκετά να ετοιμάσω μια yamaha m1 '09 για την έκθεση) αλλά για τον τράκτορα΄παρουσίασε η italeri έναν καλό πρίν λίγο καιρο και ψήνομαι ήδη... Επί της παρούσης είναι και η alfa αλλά και ένα τζαπάνι ακόμα... ’λλωστε μπορεί να κάνω και δυο τρία ταυτόχρονα....Έχω δείξει ότι μασάω εγώ ?
|
|
|
Post by alex78 on Sept 11, 2012 20:43:44 GMT 2
Ανδρέα ειλικρινά μου έφτιαξες τη διάθεση βραδιάτικα φίλε!! Η αλήθεια είναι οτι είχα πάρει μια πρώτη γεύση (τηλεφωνικώς) αλλά ολοκληρωμένο τώρα που το βλέπω είναι σκέτη πανδαισία!! Ανυπομονώ να το θαυμάσω και απο κοντά στην Έκθεση! Αυτό που μ'αρέσει σε σένα είναι ότι ασχολείσαι άκρως επιτυχημένα με όλες τις κατηγορίες (Auto - Moto - Trucks) δεν βάζεις ''στερεότυπα'', τώρα δε που γκρέμισες και το τελευταίο ''οχυρό'' (Αγωνιστικά γαρ) η εκτίμηση και o θαυμασμός μου αυξήθηκε κατακόρυφα πρός το πρόσωπό σου....... Αλέξης
|
|
|
Post by rous74 on Sept 11, 2012 20:56:05 GMT 2
Καλησπέρα φίλε Αλέξη,
Χαίρομαι που σου έφτιαξα τη διάθεση... M' αρέσει ν' ασχολούμαι με όλα και τελικά αρχίζω να συμπαθώ και τ' αγωνιστικά ! Σίγουρα κάποια στιγμή θα ξαναφτιάξω...
Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε, καλή συνέχεια με τη δική σου "μπέμπα"........
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Sept 11, 2012 21:26:37 GMT 2
Αλλη μια αψογη δουλεια σε ολα τα επιπεδα απο τα χερια σου! Και μαλιστα αγωνιστικο!!!! Ελπιζω να ακολουθησουν κι αλλα!!!! : : : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Sept 12, 2012 10:17:55 GMT 2
Καλημερα Ανδρεα πολυ ομορφο το ΒΜW! Απλο λιτο και απεριτο, οχι σαν την αλλη εκδοση με τα καρτουν.. Ετσι να δουμε και αλλα αγωνιστικα απο σενα (και ας ειναι και με κλειστες ροδες )
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Sept 12, 2012 11:24:12 GMT 2
Καλημέρα Ανδρέα, Εκπληκτική, κορυφαία δουλειά από κάθε άποψη!!! Μπράβο φίλε! Απόστολος : :
|
|
|
Post by rous74 on Sept 12, 2012 13:56:45 GMT 2
Βαγγέλη, Δημήτρη και Απόστολε σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια !!!
|
|