dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on Nov 26, 2013 22:58:14 GMT 2
Χαιρετώ την παρέα!! σήμερα όπως, σχεδόν καθημερινά κάνω, ανοίγω και χαϊδεύω τα λιγοστά κιτ που έχω εδώ, μεταξύ των οποίων και 3 μοτοσυκλέτες, το ΖΧ-14 το ανοίγω το χαλβαδιαζω άλλα δεν παίρνω απόφαση να το"σκοτώσω" και τις άλλες δυο που είχα πάρει από κάποιο φίλο ο οποίος τα έδινε σε πολύ χαμηλή τιμή λόγω ότι τα είχε ξεκινήσει!! Το Νσρ 500 του 98 και το Cbr 1100 XX!! Από το πρώτο λείπουν τα δισκόφρενα μπροστά, από το δεύτερο το ψαλίδι πίσω!!! Και μιας δισκόφρενα νομίζω ότι είναι πιο εύκολο να βρω, η να φτιάξω!! Σκέφτομαι όλον αυτό τον καιρό τι να κάνω το δεύτερο κιτ!! Η απάντηση ήρθε όταν χάζευα στο ίντερνετ φωτογραφίες...... Έτσι λοιπόν έχω εφοδιαστεί με χαλκοσωλήνες διάφορων διατομών ώστε να αρχίσω το σασί και τον κλωβό, μια τετράδα ζαντολάστιχα από τηλεκατευθυνόμενο τα οποία θα παραλάβω από φίλο!! στην 1/10 βεβαία άλλα τι να γίνει!!! Από το μοντέλο θα κρατηθούν ο κινητήρας και οι εξατμίσεις, καθώς και ότι άλλο μπορεί να χρειαστεί!! ελπίζω να τελειώσει αν και για να είμαι ειλικρινής θέλω να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου, να πειραματιστώ και να το διασκεδάσω όσο γίνεται, όποτε δεν με απασχολεί ιδιαίτερα αν θα γινει καλο!! έτσι και αλλιώς μάλλον στο κουβά θα κατέληγε το συγκεκριμένο!!! Θα επανέλθω Δημήτριος!!! : :
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Nov 30, 2013 0:30:37 GMT 2
Ακουγεται πολυ ενδιαφερων, καλη συνεχεια και καλη επιτυχια. : :
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 2, 2013 17:08:36 GMT 2
Πολύ ενδιαφέρον θέμα Δήμητρη. Καλή επιτυχία : :
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Dec 2, 2013 19:52:48 GMT 2
Καλη αρχη Δημητρη! Αντε να δουμε τι θα βγει...
|
|