Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 26, 2013 10:10:22 GMT 2
Μποντζορνο ραγκατσι! Μιας και το καλοκαιρι προσφερεται για μοντελιστικο χαβαλε, θα συμμετεχω με αυτο image hosting 10mb limitΤο κιτ ειναι στο δρομο, οποτε με αυτα και με αυτα, προς το τελος Ιουλιου, οταν θα εχουν σφιξει για τα καλα οι ζεστες, μαζι σας σε ενα αστειο πολιτικο wip στις οθονες σας ;D Edit: Diablo SV φυσικα, διοτι μολις ανακαλυψα οτι η Λαμπο βγαζει και αλλα SV ;D Καλα ξεκινησα : : : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 28, 2013 19:05:58 GMT 2
Σκέτο μαναράκι είναι σ'αυτά τα χρώματα Γιώργο, αλήθεια ποιά απόχρωση είναι αυτή σε ZP Αλεξ, δεν νομίζω να το βγάζει το συγκεκριμένο η ZP... Ορίστε η λίστα με τα χρώματα για Lambo: www.hiroboy.com/catalog/product_info.php?products_id=987Επειδή ψήθηκα, πιθανόν θα τους ζητήσω αν μπορούν να το φτιάξουν. Αλλιώς θα προσπαθήσω να το φτιάξω, σκουραίνοντας το χρώμα της Piper 250LM... Edit: Diablo SV φυσικα, διοτι μολις ανακαλυψα οτι η Λαμπο βγαζει και αλλα SV Καλα ξεκινησα Δημητρό μην μου αγχώνεσαι... Κι εγώ σι-βι θα φτιάξω ;D Καλή επιτυχία : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 1, 2013 12:09:27 GMT 2
Για τους λάτρεις του οπτικοακουστικού :
Lamborghini V12 timeline
Lamborghini Espada 1000mile road trip
Πηγή youtube.com/evo DIARIES
|
|
|
Post by nektarios on Jul 2, 2013 13:57:54 GMT 2
Αγαπητοί φίλοι, εύχομαι ευχάριστες και επιτυχημένες κατασκευές σε όλους όσους θα λάβετε μέρος στο GB! Λόγω πολλών εκκρεμοτήτων στον πάγκο μου αλλά και έλλειψης χρόνου, η μοναδική μου συμμετοχή θα είναι αυτή :
|
|
|
Post by rawshooter on Jul 2, 2013 15:21:14 GMT 2
Καλησπέρα φίλοι μου : : Μετά απο ενα μεγάλο διάστημα αποχής λόγω διάφορων οικογενειακών θεμάτων, μή όρεξης λόγω χαμηλού ηθικού (aka κρίση) αλλά και μιας ελαφράς "αρματολαγνείας" (η 1η αγάπη δεν ξεχνιέται) δηλώνω και πάλι παρών στην μεγάλη και καλή παρέα μας εδώ στο scalewheels "Μέσα" και 'γώ λοιπόν στο G.B. Lamborghini Δεν αποφάσισα ακόμα με ποιό μοντέλο θα λάβω μέρος αλλά "γλυτοκοιτάζω" κάτι σε Diablo ή Gallardo....είδωμεν Λοιπόν καλή αρχή σ' όλους και καλό καλοκαίρι
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 2, 2013 18:36:43 GMT 2
Παναγιώτη καλωσόρισες στο gb. Είμαι σίγουρος ότι κάτι όμορφο θα βρεις να μας παρουσιάσεις. : :
|
|
|
Post by alex78 on Jul 4, 2013 11:11:58 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Jul 4, 2013 11:17:14 GMT 2
Παναγιώτη μας έλειψες πολύ, αναμένουμε με ενδιαφέρον τη συμμετοχή και τα σχόλια σου, καλό καλοκαίρι και σε σένα φίλε μου!! Αλέξης : :
|
|
|
Post by nektarios on Jul 5, 2013 17:44:24 GMT 2
Puzzle G.B.? Εννοείται οτι θα συμμετάσχω!!!
|
|
|
Post by rawshooter on Jul 5, 2013 23:51:43 GMT 2
Σας ευχαριστώ φίλοι μου για το welcome back :-) Λοιπόν η συμμετοχή μου θα είναι με μια Diablo (πρώτες σειρές) απο Fujimi.....οπότε καλή μας αρχή ;-)
|
|
|
Post by alex78 on Jul 6, 2013 0:18:03 GMT 2
Puzzle G.B.? Εννοείται οτι θα συμμετάσχω!!! Νέκ εγώ το έγραψα για πλάκα, αλλά αν υπάρξει ανταπόκριση και βρίσκει σύμφωνη και τη Διαχείρηση......γιατί όχι......?? Αλέξης : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 6, 2013 13:00:57 GMT 2
Puzzle G.B.? Εννοείται οτι θα συμμετάσχω!!! Νέκ εγώ το έγραψα για πλάκα, αλλά αν υπάρξει ανταπόκριση και βρίσκει σύμφωνη και τη Διαχείρηση......γιατί όχι.. Μπορεί να κάνουμε κάτι σε Paper Models+Puzzle... για να ξεφύγουμε λίγο Θα το δούμε... Μιας και μιλούσαμε για χρώματα, ορίστε ένας κατάλογος με τα (σύγχρονα) χρώματα της εταιρίας... gtcarlot.com/colors/Lamborghini/All/και ένας χρωματικός κατάλογος με παλιότερες αποχρώσεις : : :
|
|
hlias
Kart Driver
Ηλιας
|
Post by hlias on Jul 6, 2013 13:45:50 GMT 2
Puzzle G.B.? Εννοείται οτι θα συμμετάσχω!!! Νέκ εγώ το έγραψα για πλάκα, αλλά αν υπάρξει ανταπόκριση και βρίσκει σύμφωνη και τη Διαχείρηση......γιατί όχι......?? Αλέξης Bαλ'τε και εμένα μέσα!!!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jul 18, 2013 17:58:57 GMT 2
Να και μια φωτό για έμπνευση!!
|
|
|
Post by alex78 on Nov 8, 2013 19:36:44 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως η χρονική διάρκεια του G.B. ''Lamborghini 50th Anniversary'' πήρε παράταση μέχρι την 31/12/2013.
Ευκαιρία λοιπόν σ'αυτές τις περίπου 50 ημέρες που απομένουν να ολοκληρώσουμε τα wip's μας και κάποιοι άλλοι (ονόματα δεν λέμε επιτέλους να αξιωθούμε να τα ξεκινήσουμε....... ;D ;D). Ευχάριστη μοντελιστική δράση και καλές κατασκευές σε όλους τους συμμετέχοντες! Αλέξης
|
|