|
Post by rous74 on May 27, 2013 13:57:20 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on May 27, 2013 20:12:57 GMT 2
Ανδρέα, η Καλιφόρνια ξεχωρίζει. Έχει πραγματικά αυτό το κάτι παραπάνω, που δύσκολα περιγράφετε (όπως σου είχα γράψει και στην Z3). Το γυάλισμα είναι από τα καλύτερα σου, κοφτερό και όσο χρειάζεται στην κλίμακα. Αν διυλίσουμε το κώνωπα, πιθανόν υστερεί στο βάθος (αλλά μάλλον είναι λόγο φωτογράφησης και μαύρου φόντου). Μου αρέσει, ειλικρινά πολύ. Οι ζάντες έδεσαν πολύ ωραία (είναι 19άρες?) και τα λάστιχα επίσης. Μπράβο και σου αξίζουν : : (κάτι που δεν χρησιμοποιώ συχνά ) : :
|
|
|
Post by rous74 on May 27, 2013 20:28:22 GMT 2
Γιώργο καλησπέρα,
Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε για το τιμητικό σου σχόλιο !!!
Η γνώμη σου έχει ΠΑΝΤΑ ιδιαίτερη σημασία για μένα !!!
Μέσα μου πίστευα ότι θα σ' άρεσε αρκετά γιατί όπως και να το κάνουμε και ferrari είναι και βαμένη με όχι και τόσο συνηθισμένο χρώμα κάτι το οποίο εσένα ξέρω ότι σ' αρέσει...
Οι ζάντες είναι όμοιες με αυτές της aperta (20' της T2M) αλλά με βαμένο μαύρο σατινέ και όχι gloss το κέντρο. Όσο για τα λάστιχα.... είναι ώς συνήθως απο την aston martin dbs της tamiya που κάθονται λουκούμι στις συγκεκριμένες ζάντες...
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on May 27, 2013 21:08:03 GMT 2
Ανδρεα αψογος οπως παντα φιλε! :respect:
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on May 28, 2013 2:01:50 GMT 2
Ανδρέα είναι το πρώτο σου μοντέλο, που βλέπω και δεν γυαλίζει πολύ Τι έπαθες? Μάλλον η φωτογράφιση θα φταίει ;D Δεν πειράζει όμως, γιατί η Λευκή Ferrari μου αρέσει έτσι πιο πολύ : : Τα ζαντολάστιχα τα σπάνε (για να μην πώ τίποτα άλλο) Μπράβω φίλε Ανδρέα : : : : : : p.s. Δείξε μας το διοραματάκι κάποια στιγμή, μου αρέσει
|
|
|
Post by alex78 on May 28, 2013 3:10:24 GMT 2
Καλημέρα Ανδρέα! Άλλη μια εξαιρετική κατασκευή με αγριεμένο look και ταιριαστούς χρωματικούς συνδυασμούς, συγχαρητήρια φίλε!!! Συμφωνώ με τον Κώστα, ενφιαφέρον διόραμα φαίνεται με πλούσια λεπτομέρεια, ίσως κάποια στιγμή να μας το παρουσίαζες...? Αλέξης
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on May 28, 2013 8:04:08 GMT 2
Ανδρέα μια ακόμη άψογη κατασκευή.
Σπύρος
|
|
|
Post by AlexAmarandos on May 28, 2013 9:54:12 GMT 2
Ανδρέα φοβερή η καλήγραμμη καλιφορνέζα σου φίλε!
Στα κλασσικά υψηλά σου επίπεδα!
:respect:
|
|
|
Post by nektarios on May 28, 2013 11:24:09 GMT 2
Πανέμορφο σχήμα, επιτυχημένος χρωματικός συνδυασμός και εξαιρετική κατασκευή! : : : :
|
|
|
Post by rous74 on May 28, 2013 12:20:38 GMT 2
Βαγγέλη, Κώστα, Αλέξη, Σπύρο Αλέξανδρε και Νεκτάριε καλησπέρα και σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια !!! Χαίρομαι ειλικρινά που σας άρεσε ! Κωστή το μοντέλο γυαλίζει πολύ απλά δε με βοηθά η άμπαλη φωτογράφιση και το λευκό χρώμα το οποίο κατά τη γνώμη μου μαζί με το ασημί είναι τα δυο πιο δύσκολα χρώματα για ν' αναδείξει κάποιος τη γυαλάδα τους... Τράβηξα κάποιες φώτο με το κινητό και τελικά διαπίστωσα ότι έχει πιο έντονα χρώματα μήπως και πάρετε μια καλύτερη εικόνα... Το διόραμα τώρα είναι φτιαγμένο εδώ και κάποια χρόνια... Σαν βάση έχω χρησιμοποιήσει χοντρό χαρτόνι πάχους ενός εκατοστού το οποίο στα τοιχώματα το έχω ντύσει με απομίμηση των τοίχων και το δάπεδο το έχω βάψει γκρί και έχω κάνει στεγνό πινέλο για τη δημιουργία φθορών και λερωμάτων σε τοίχους και δάπεδο. Για τις σωληνώσεις έχω χρησιμοποιήσει evergreen διαφόρων διαστάσεων όπως και για το παράθυρο που διακρίνεται σε μια φώτο. Για την γκαραζόπορτα έχω κάνει χρήση φύλλου πλαστικού με "νεύρα"... Σας ευχαριστώ και πάλι όλους !
|
|
|
Post by rous74 on May 28, 2013 13:50:00 GMT 2
|
|
|
Post by m@ster k@frer on May 28, 2013 16:30:47 GMT 2
Καλησπέρα Ανδρέα, πολύ όμορφη η Cali σου, αν και απο τις ferrari που δεν μου άρεσαν ποτέ... Το scaledown στο γυάλισμα πολύ καλό, όσο πρέπει και το εσωτερικό επίσης με πολύ ωραίους συνδυασμούς. Προσωπικά, θα ήθελα ένα wash μέσα στα τελικά των εξατμίσεων και ίσως κανα στεγνό πινέλο με gloss ή satin μαύρο στο χώρο του κινητήρα για να αναδειχθουν οι ακμές και ο τρόπος που πέφτει το φώς. Αλλά αυτά είναι ψιλοπράματα. Επίσης "χαίρομαι" (με πολλά εισαγωγικά ) που βλέπω μερικά σκουπιδάκια στο λευκό, γιατί είχα αρχίσει να πιστεύω ότι μόνο σε μένα κάθονται σκόνες στα βαψίματα Καλή συνέχεια και στα επόμενα. Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
|
Post by rous74 on May 28, 2013 17:25:05 GMT 2
Αγάπιε καλησπέρα,
Σ' ευχαριστώ για τον χρόνο σου και το σχόλιο σου !!
Τα άτιμα τα σκουπιδάκια είναι μεγάλος εχθρός για κάθε μοντελιστή που ασχολείται με πολιτικά θέματα αλλά εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τα εξαφανίζουμε...
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on May 28, 2013 19:31:01 GMT 2
Ανδρεα αλλη μια εξαιρετη κατασκευη
τα συγχαρητηρια μου!!!
|
|
|
Post by rous74 on May 28, 2013 20:08:55 GMT 2
Παναγιώτη φίλε μου σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου !!!
|
|
natna
Kart Driver
Παναγιώτης
|
Post by natna on May 28, 2013 21:12:26 GMT 2
Πολύ πολύ όμορφη δουλειά!
|
|