|
Post by rous74 on Mar 12, 2013 14:22:10 GMT 2
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Mar 13, 2013 10:33:12 GMT 2
Ανδρέα καλημέρα Αν δεν έβλεπα το όνομα σου θα ήταν δύσκολο να καταλάβω ποιός το έχει φτιάξει. Σπάνιο χρώμα(μπορντώ) ;Dγυάλισμα για σεμινάριο όπως παντα :respect: ,φινίρισμα και κατασκευή άψογη όπως όλες σου οι κατασκευές. : : Δεν νομίζω οτι υπάρχει περιθώριο αμφιβολίας Πάμε για το επόμενο : : : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Mar 13, 2013 11:56:03 GMT 2
Το φινίρισμα φωνάζει από χιλιόμετρα Ανδρέας!!! Φοβερή η Hondaρα φίλε! : : : : : :
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Mar 13, 2013 12:17:35 GMT 2
Ανδρέα φίλε έγραψες άλλη μια φορα!!!! Φοβερό φινίρισμα σε μοτέρ και κοστούμι!!!! : : : : : : : : : : : : Πες μου μόνο αν θελεις με τι ψέκασες τις κούρμπες ? Το μόνο μου παράπονο ειναι οτι δεν το ανέβασες σαν WIP ωστε να χαζέψω περισσότερες λεπτομέριες.... Ηλίας... : :
|
|
andwrc
Kart Driver
Ανδρέας
|
Post by andwrc on Mar 13, 2013 12:34:13 GMT 2
Τέλοιο βάψιμο, πάμε για άλλα!!
|
|
|
Post by rous74 on Mar 13, 2013 13:59:17 GMT 2
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας !!!
Ηλία δεν άντεχα άλλο wip ! Για τις κούρμπες που μου γράφεις φίλε εννοείς το χταπόδι της εξάτμισεις ? Αν ναί το έχω βάψει με titanium της testors πάνω απο γκρί αστάρι, και συνέχεια έκανα σβησίματα με pale burnt metal, burnt iron και exhaust manifold όλα της alclad. Στο σημείο που ενώνεται το χταπόδι με το χρωμιωμένο μέρος της εξάτμισης πρόσθεσα λίγο candy liquid bronze της zero paints.
Aν δεν κατάλαβα σωστά φίλε διευκρίνισέ μου πάλι αν δεν σου κάνει κόπο για να σου απαντήσω..
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Mar 13, 2013 15:08:59 GMT 2
Ανδρέα το χταπόδι λεω ρε φίλε!!! Εντάξει την πήρα την απάντηση!!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!! Ηλίας... : :
|
|
|
Post by rous74 on Mar 13, 2013 15:19:32 GMT 2
Να' σαι καλά Ηλία !
|
|
|
Post by manos13 on Mar 13, 2013 19:57:29 GMT 2
Ανδρεα επιτελους ενα κουκλι ΜΠΟΡΝΤΩ μηχανακι απο εσενα
|
|
|
Post by rous74 on Mar 13, 2013 20:14:49 GMT 2
Μάνο καλησπέρα,
Σ' ευχαριστώ φίλε για το σχόλιο σου !
Η αλήθεια είναι ότι είχα βάψει όλη τη κοινωνία μπορντώ εκτός απο ένα μηχανάκι !
Νομίζω ότι το cbr 1100 ήταν το κατάλληλο θύμα....
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Mar 14, 2013 0:38:12 GMT 2
Ανδρέα ακόμα μιά άψογη δουλειά.
Πολλά συγχαρητήρια.
Σπύρος
|
|
|
Post by alex78 on Mar 14, 2013 6:02:44 GMT 2
Όταν πρωτοδείς τις φωτό αυτομάτως σου δυμιοιυργείτε η εντύπωση να την καβαλήσεις και να φύγεις σουζαριστός, ειλικρινά !! :respect: Μπορεί να μην είναι απο τις πιό φανταχτερές σου με τα πλούσια ''σεντόνια'', αλλά νομίζω πως είναι απο τις πιό ''δυνατές'' σου δίτροχες κατασκευές φίλε Ανδρέα. : : Στο φινίρισμα έχεις δώσει τον καλύτερο σου εαυτό, ειδικά οι εξατμίσεις είναι το κάτι άλλο. Πές μου αν δεν βαριέσαι τα υπόλοιπα χρώματα που έβαψες (πλήν φαίρινγκ). Και πάλι συγχαρητήρια !! Αλέξης
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Mar 14, 2013 11:05:30 GMT 2
Οπως πάντα αποτέλεσμα για σεμινάριο!!!!!! Αψογη, λές και ειναι πραγματική και μόλις βγήκε απο το εργοστασιο!!!!!!
:respect: :respect: :respect:
|
|
|
Post by rous74 on Mar 14, 2013 14:01:47 GMT 2
Σπύρο, Αλέξη και Γιώργο σας ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια !!!
Αλέξη για τα χρώματα που μου γράφεις έχουμε και λέμε... Τον σκελετό τον έχω βάψει με το rubber black σε spray. Toν κινητήρα με μαύρο σατινέ και κάποια τμήματα με gloss black. Oi ζάντες και το πίσω ψαλίδι με white aluminium. To εμπρός πηρούνι με plate silver της gunze το επάνω τμήμα και white aluminium το κάτω. Η τιμονόπλακα με durraluminium. Tα κέντρα των δισκόφρενων με exhaust της testors. Η σέλα με tank grey της humbrol. Tέλος το χρωμιωμένο κομμάτι της εξάτμισης είναι βαμένο με plate silver της gunze πάνω απο γυαλιστερό μαύρο.
Ελπίζω να βοήθησα, αν ξέχασα κάτι πές μου...
|
|
|
Post by alex78 on Mar 14, 2013 23:42:06 GMT 2
Δεν ξέχασες τίποτα, όλα τα είπες και επιτέλους απέκτησα και εγώ ένα μπούσουλα για μελλοντική χρήση κατασκευής μοτοσυκλέτας...... Σ'ευχαριστώ για το χρόνο σου! Αλέξης : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Apr 3, 2013 23:01:31 GMT 2
Πολύ δυνατή κατασκευή... Μπράβο φίλε!!! Απόστολος : :
|
|