|
Post by rous74 on Mar 12, 2013 13:45:55 GMT 2
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Mar 13, 2013 10:44:03 GMT 2
Φίλε και απλό κιτ αποθεραπείας δεν το λές.Μπορει να έχει λιγότερη δουλειά απο τα προηγούμενα αλλά δεν παύει να έχει τα υψηλά στανταρ των κατασκευών σου. Πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Mar 13, 2013 11:54:19 GMT 2
Ανδρέα πολύ όμορφο το αποτέλεσμα φίλε! Προσωπικά με τέτοια ζάντα, θα άλλαζα και το τελικό της εξάτμισης να μην φαίνεται εργοστασιακό! Μπράβο φίλε! : :
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 13, 2013 13:25:11 GMT 2
Ανδρέα θα συμφωνήσω με τον Βασίλη. Επίσης τα τζάμια δείχνουν μπελαλίδικα, οπότε ήθελε δουλειά το πράγμα. Τέλος με εντυπωσίασε η εφαρμογή του smoke στην οροφή! Πιθανόν τα λάστιχα είναι λίγο φαρδιά (καθαρά προσωπική άποψη για αυτοκίνητα της εποχής) αλλά η επιλογή της χρυσής ζάντας (δεν το είχα σκεφτεί ποτέ με κόκκινο αμάξωμα - thank you ) προσθέτει πόντους στο αποτέλεσμα. Πάμε για τα επόμενα - Πυρ κατά βούληση, δηλαδή - !!! ;D : :
|
|
|
Post by nektarios on Mar 13, 2013 14:04:52 GMT 2
Από τα πιο αγαπημένα μου οχήματα, και πολύ όμορφα κατασκευασμένο! : : : : Οι ζάντες πραγματικά τού προσδίδουν άλλον "αέρα"!... Το ίδιο κιτ το έχω φτιάξει κι εγώ (σε μαύρο), αλλά δεν έχει και πολλή σχέση... Καλή συνέχεια σε ό,τι φτιάχνεις! : :
|
|
|
Post by rous74 on Mar 13, 2013 14:09:02 GMT 2
Βασίλη, Αλέξανδρε και Γιώργο σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας !
Αλέξανδρε έχεις δίκιο για την εξάτμιση, το σκέφτηκα και εγώ αλλά τελικά την άφησα μαμίσια...
Γιώργο τα τζάμια ήταν όντως μπελαλίδικα και με ψιλοπροβληματάκια εφαρμογής. Την περιοχή του smoke στην ηλιοροφή καθώς και πίσω στο πορτ-μπαγκάζ την ψέκασα με το εκπληκτικό smoke σμάλτου της tamiya σε spray (κατευθείαν απο τη φιάλη ) και είναι το ίδιο που ψέκασα και στο μπροστινό φέρινγκ του blackbird. Για τα λάστιχα ίσως είναι λίγο παραπάνω τούμπανο...δε ξέρω...
ΥΓ. αυτό που πρέπει να προσθέσω είναι πινακίδες κυκλοφορίας απλά το έκανα αριστεροτίμονο και τα πλαίσια των πινακίδων είναι τετράγωνα και όχι παραλληλόγαμμα οπότε είμαι σε αναζήτηση των ανάλογων πινακίδων, μάλλον αμερικάνικων....
|
|
|
Post by rous74 on Mar 13, 2013 14:10:00 GMT 2
Νεκτάριε φίλε μου σ' ευχαριστώ πολύ και σένα για τα καλά σου λόγια !
|
|
|
Post by alex78 on Mar 14, 2013 6:19:32 GMT 2
Η αλήθεια είναι ότι σε είχα συνηθίσει σε πιό σύγχρονη θεματολογία και με ξένισε ευχάριστα η συγκεκριμένη σου επιλογή, επιτέλους τιμή και δόξα στους 90's ''πυραύλους'' !! Η αλλάγή των ζαντών απαραίτητη (το ''τάσι'' της Fujimi.....ψιλοαντιαισθητικό....) και ο συνδυασμός τους με το αμάξωμα πολύ πετυχημένος όπως εξίσου πετυχημένη η φιμέ οροφή/φώτα. Ένα μεγάλο μπράβο για την κατασκευή Ανδρέα και μακάρι να σε βλέπουμε συχνότερα σε πιό......''ρετρώ'' θεματολογία.... Αλέξης
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Mar 14, 2013 11:08:43 GMT 2
Πολύ όμορφο αποτέλεσμα, βεβαια θα προτιμούσα τις ζάντες σε αποχρωση του γκρί, αλλά περι ορέξεως... ;D ;D ;D
Το τζάμι του ουρανού πώς το έκανες? Με αχνά και μακρυνά χεριά?
|
|
|
Post by rous74 on Mar 14, 2013 14:23:32 GMT 2
Αλέξη και Γιώργο σας ευχαριστώ πολύ !1
Αλέξη χάρηκα που σ' άρεσε, σειρά έχει ένα ακόμα '90ς το vw golf 3 vr6...
Γιώργο η οροφή βάφτηκε με το spray σμάλτου της tamiya με τον κωδικό TS-71 (smoke) όπως ήταν χωρίς μετάγγιση και απο απόσταση οι ψεκασιές. Το smoke θέλει ιδιαίτερη προσοχή γιατί μπορεί να τρέξει εύκολα και να μαυρίσει περισσότερο κάποια σημεία, πράγμα που δε το θέλουμε γιατί θέλουμε ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Προσωπικά το συγκεκριμένο smoke το θεωρώ το καλύτερο της αγοράς και με σωστή απόχρωση. Το smoke για παράγειγμα της alclad μπλεδίζει και δεν το θεωρώ σωστό σαν απόχρωση. Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το smoke της gunze το οποίο είναι και ακρυλικό και συγχωρεί τα λάθη μιάς και ξεβάφεται εύκολα με azax αλλά θέλει προσοχή στο αραίωμα έτσι ώστε να έχει τη σωστή πυκνότητα και ν' απλώνεται στο βάψιμο ομοιόμορφα. Ελπίζω να σε κάλυψα....
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Mar 15, 2013 11:42:46 GMT 2
Και με το παραπάνω... Ευχαριστώ!!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 15, 2013 13:28:48 GMT 2
Πολυ ομορφο το CRX Ανδρεα, ωραιος! : : Μια παρατηρηση μονο, νομιζω οτι ξεχασες να βαλεις την αγκυρα που χρειαζοταν να ριξει ο οδηγος για να στιψει το αμαξι ;D (Σορρυ φιλοι Χοντακιδες αλλα δεν αντεξα )
|
|
|
Post by rous74 on Mar 15, 2013 15:20:48 GMT 2
Δημήτρη σ' ευχαριστώ πολύ φίλε !
Σχετικά με την οδική συμπεριφορά είσαι σίγουρος ότι μια μόνο άγκυρα ήταν αρκετή για να στρίψει ? Γι' αυτό το μοντέλο της honda άλλωστε οι οδηγοί τους δεν ονομάστηκαν "κυνηγοί πεζοδρομίων" ?
|
|
|
Post by kyriakos on Mar 15, 2013 17:34:59 GMT 2
ομορφη η χονταρα σου φιλε μου!κ γω για την οροφη θα ρωταγα αλλα με καλυψες,πολυ ομορφο αποτελεσμα μπραβο
|
|
|
Post by rous74 on Mar 15, 2013 20:01:25 GMT 2
Κυριάκο να ' σαι καλά φίλε, σ' ευχαριστώ για το σχόλιο σου !!
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Mar 16, 2013 22:56:25 GMT 2
Ανδρέα κλασικά μονο καλά λόγια ρε φίλε!!!! Στα ήπαν τα παιδιά παραπάνω!!!Τι να πω Εγώ ειμαι άσχετος με αυτοκίνητα αλλα τις κατασκευές σου τις θαυμάζω!!! Ηλίας... : :
|
|