geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Nov 29, 2011 19:30:50 GMT 2
σας ευχαριστω και για τις παρατηρησεις-υποδειξεις αλλα και για τις φωτογρφειες και τα wip στο παρελθον τα υψηλης το ξερω οτι ειναι καπως μεγαλα αλλα αλλη μια προσπαθεια που εκανα για βελτιωση μου βγηκαν πολυ μικρα.προσπα8ω να βρω κατι ενδιαμεσο οσο για ττο ψηγειο στη φωτο που εχω ως "πουσουλα"εχει μονο ενα
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Nov 30, 2011 11:39:14 GMT 2
σας ευχαριστω και για τις παρατηρησεις-υποδειξεις αλλα και για τις φωτογρφειες και τα wip στο παρελθον τα υψηλης το ξερω οτι ειναι καπως μεγαλα αλλα αλλη μια προσπαθεια που εκανα για βελτιωση μου βγηκαν πολυ μικρα.προσπα8ω να βρω κατι ενδιαμεσο οσο για ττο ψηγειο στη φωτο που εχω ως "πουσουλα"εχει μονο ενα Οφείλω μια διόρθωση και μια διευκρίνηση: Φτιάχνεις τον νικητή στη κατηγορία GT1 του Le Mans 1996. Και το κιτ αποδίδει το works. Σε αυτή τη φάση έκανα λάθος να αναφέρω τα δυο ψυγεία του κιβωτίου-διαφορικού. Δεν υπήρχαν το 1996 και εμφανίστηκαν (2) το 1997 και σίγουρα στον νικητή του 1998. Mea culpa!! Αλλά η φωτό που έχεις σαν "μπούσουλα" αφορά την ομάδα Blue Coral - Pennzoil. Το αυτοκίνητο ήταν custom, προετοιμασμένο από τους ίδιους (φαίνεται από το χρώμα των αμορτισέρ ροζ-κόκκινο, δική τους κατασκευή) και σίγουρα είναι του 1997 ή 1998. Τα ψυγεία ήταν ελέυθερα σε αυτούς τους αγώνες. Αρα καταλήγω ότι δεν υπάρχουν καθόλου ψυγεία κιβωτίου στην επίσημη 911 του 1996. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας.
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Nov 30, 2011 17:50:07 GMT 2
est σε ευχαριστω για τις τοοοσες πληροφοριες και τη βοηθεια που μου εχεις δωσει!η αληθεια ειναι οτι δεν το ειχα ψαξει τοσο ιστορικα!!!απλα ειδα τη φωτο μου αρεσε και ειπα να το κανω.ιστορικα λοιπον δεν στεκει το μοντελο μου αλλα μου αρεσει το ψυγειακι και το ολο στησιμο του κινητηρα στη εκδοση της Blue Coral - Pennzoil αλλοστε κανενα απο τα μοντελα μου δεν ειναι πιστο αντιγραφο αυθεντικου(πειραματιζομαι ακομα στο χομπυ)!! οπως και να εχει ομως Est1976 σε ευχαριστω για τις χρησιμες πληροφοριες σου!!
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Dec 1, 2011 19:06:47 GMT 2
Πολυ ωραια δουλεια! Μπραβο σου!! Οσο για το Σταυρο,μας εχει ξελασπωσει πολλες φορες με τις γνωσεις του!
|
|
|
Post by nektarios on Jan 5, 2012 12:27:49 GMT 2
Φίλε Γιώργο, πολύ καλή, καθαρή και λεπτομερειακή δουλειά! Εύχομαι καλή συνέχεια!
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Jan 5, 2012 18:40:49 GMT 2
Αγαπητέ Γιώργο έχεις κάνει πολυ ωραία δουλειά.
Αλλά νομίζω ότι το μοτέρ σου χάνει λάδια .
|
|