|
Post by AlexAmarandos on Feb 5, 2013 22:28:31 GMT 2
Ανδρέα :respect: Μόνο και μόνο ο χαμός που παίζει στον πάγκο σου...θα είχα πάθει μαρμαρική ;D ;D ;D Παρακολουθώ με ενδιαφέρον φίλε! Καλήσ υνέχεια : :
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Feb 7, 2013 8:57:55 GMT 2
Ομορφη προσεκτική και καθαρή δουλειά φίλε μου!!! : : : : : : : : : : Να σε ρωτήσω γιατι κόβεις ολα τα κομματια απο τα sprues??? Καλή συνέχεια!!! Ηλίας : :
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Feb 8, 2013 13:17:04 GMT 2
Ανδρέα πάτα γκάζι.
Σπύρος
|
|
andwrc
Kart Driver
Ανδρέας
|
Post by andwrc on Feb 9, 2013 21:01:41 GMT 2
Ανδρέα Μόνο και μόνο ο χαμός που παίζει στον πάγκο σου...θα είχα πάθει μαρμαρική ;D ;D ;D Παρακολουθώ με ενδιαφέρον φίλε! Καλήσ υνέχεια Αλέξανδρε, ευχαριστώ.
|
|
andwrc
Kart Driver
Ανδρέας
|
Post by andwrc on Feb 9, 2013 21:03:27 GMT 2
Το πατάω το ριμάδι το γκάζι, αλλά δεν έχει τελειωμό.
|
|
andwrc
Kart Driver
Ανδρέας
|
Post by andwrc on Feb 9, 2013 21:05:28 GMT 2
Ομορφη προσεκτική και καθαρή δουλειά φίλε μου!!! Να σε ρωτήσω γιατι κόβεις ολα τα κομματια απο τα sprues??? Καλή συνέχεια!!! Ηλίας Ηλία σ' ευχαριστώ. Τα κομμάτια τα κόβω γιατί με βολεύουν στο τρίψιμο-στοκάρισμα-βάψιμο.
|
|
andwrc
Kart Driver
Ανδρέας
|
Post by andwrc on Feb 10, 2013 12:45:15 GMT 2
Καλημέρα. Συνέχεια στον πάγκο πήρε ο κινητήρας της RC166. Ξεκίνημα με το σετ των δίσκων του συμπλεκτη που χρησιμοποιήθηκε η καμπάνα και οι δίσκοι απο το βελτιώτικο της ΤΑΜΙΥΑ. Το καπάκι των δίσκων ειναι το πλαστικό που δίνει το κιτ. Αμέσως μετά από το σετ με τους δίσκους σειρά πήρε ο κινητήρας. Αφού κολλήθηκαν τα κομμάτια του βάφτηκε με υποστρωμα μαύρο 21 της HUMBROL. Ο κινητήρας βάφτηκε με Aluminium Alclad ενώ τα πλαινά καπάκια και το μπλόκ των βαλβίδων με Pare gold Alclad. To χρώμα στην καμπάνα των δίσκων έγινε με αναπτήρα και πήρε αυτό το χάλκινο;καφε; χρώμα.Το καπάκι των δίσκων βάφτηκε με Aluminium plate. Οι βίδες και τα παξιμάδια που χρησιμοποιήθηκαν είναι όλα απο Τ2Μ Τα καρμπυρατέρ βάφτηκαν με Gun metal της Model Master και οι χοάνες είναι απο το βελτιωτικό της ΤΑΜΙΥΑ Στη συνέχεια μπήκαν οι σωληνώσεις και ετσι η κατασκευή του κινητήρα έφτασε στο τέλος της. Οι εργασίες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και σύντομα θα έχουμε νέο update Ευχαριστώ.
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Feb 11, 2013 9:53:40 GMT 2
Μια χαρά πάει το εργαλείο φίλε μου!!
Καλή συνέχεια!!
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Feb 11, 2013 14:02:51 GMT 2
Υψιλή ποιότητα κατασκευής.
keep modeling
Σπύρος
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 11, 2013 19:37:56 GMT 2
Πολύ όμορφο Ανδρέα. Tα rivets δίνουν ζωή στον κινητήρα. Νομίζω είναι μονόδρομος για κάθε 1/12 κατασκευή πάρα το κόστος τους. Καλή συνέχεια : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Feb 12, 2013 10:55:07 GMT 2
Ανδρέα ρεαλιστικότατο το αποτέλεσμα φίλε!
:respect:
|
|
andwrc
Kart Driver
Ανδρέας
|
Post by andwrc on Feb 12, 2013 11:44:30 GMT 2
Μια χαρά πάει το εργαλείο φίλε μου!! Καλή συνέχεια!! Ηλία σε ευχαριστώ πολύ Ελπίζω να συνεχίσει να πηγαίνει καλά
|
|
andwrc
Kart Driver
Ανδρέας
|
Post by andwrc on Feb 12, 2013 11:46:08 GMT 2
Υψιλή ποιότητα κατασκευής. keep modeling Σπύρος Σπύρο ευχαριστώ Όσο για το keep modelling αυτό τον καιρό όλο και κάτι γίνεται
|
|
andwrc
Kart Driver
Ανδρέας
|
Post by andwrc on Feb 12, 2013 11:48:46 GMT 2
Πολύ όμορφο Ανδρέα. Tα rivets δίνουν ζωή στον κινητήρα. Νομίζω είναι μονόδρομος για κάθε 1/12 κατασκευή πάρα το κόστος τους. Καλή συνέχεια Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ. Σε αυτή τη κλίμακα τα βελτιωτικά δείχνουν καλά στο αποτέλεσμα τους. Όσο για το κόστος μπρός στα κάλλη τί είναι ο πόνος
|
|
andwrc
Kart Driver
Ανδρέας
|
Post by andwrc on Feb 12, 2013 11:50:14 GMT 2
Ανδρέα ρεαλιστικότατο το αποτέλεσμα φίλε! Αλέξανδρε σε ευχαριστώ πολύ
|
|
|
Post by alex78 on Feb 12, 2013 14:49:14 GMT 2
Ανδρέα καλησπέρα! Η δουλειά σου είναι πολύ αριστοτεχνική και το τελικό αποτέλεσμα προβλέπεται αν μη τι άλλο τουλάχιστον εντυπωσιακό....... Καλή συνέχεια...... To χρώμα στην καμπάνα των δίσκων έγινε με ΑΝΑΠΤΗΡΑ........!!! Αλέξης : :
|
|