ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Apr 2, 2013 8:08:36 GMT 2
Καλή συνέχεια Γιώργο!! Ηλίας : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Apr 2, 2013 9:35:36 GMT 2
Σας ευχαριστώ πολύ και τους τρεις σας!!!!!!
Νεκτάριε με το χέρι σιγά σιγά, χωρίς μασκάρισμα...
|
|
|
Post by rous74 on Apr 2, 2013 20:07:32 GMT 2
Γιώργο μ' αρέσει το αποτέλεσμα των εργασιών σου.... τα κουρτινάκια σούπερ ! (εναλακτικά θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις και βρεγμένη χαρτοπετσέτα)
Για δοκίμασε την επόμενη φορά να μασκάρεις τα πλαίσια των παραθύρων.... νομίζω ότι θα δείξουν καλύτερα ειδικά σε ανοιχτόχρωμο αμάξωμα όπως το δικό σου που η χρωματική διαφορά αμαξώματος και πλαισίων είναι μεγάλη...
Και πάλι μπράβο και καλά τελειώματα !
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Apr 6, 2013 9:29:56 GMT 2
Για δοκίμασε την επόμενη φορά να μασκάρεις τα πλαίσια των παραθύρων.... νομίζω ότι θα δείξουν καλύτερα ειδικά σε ανοιχτόχρωμο αμάξωμα όπως το δικό σου που η χρωματική διαφορά αμαξώματος και πλαισίων είναι μεγάλη... Ευχαριστώ φίλε μου... Τι εννοείς? Πως να τα έκανα? Το VW έφτασε στο τέλος του, μπήκαν και οι τελευταίες λεπτομέριες και είναι σχεδόν έτοιμο να στολίσει την βιτρίνα μου... Βέβαια να είμαι ειλικρινης με βάλατε στην πρίζα για διόραμα και μάλλον κάτι θα κάνω αλλά αργότερα. Εχει μείνει μία τελευταία εργασία, να ντύσω την τεντα του ουρανού με ύφασμα για να δείχνει πιο ρεαλιστικό. Ανοίχτηκε και το παραθυρό της (εκει θα μπεί τούλι) και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα το εχω τελειώσει...
|
|
|
Post by rous74 on Apr 6, 2013 9:48:49 GMT 2
Εννοώ να τα έκανες με ταινία μασκαρίσματος και όχι μ' ελεύθερο χέρι γιατί όσο και σταθερό χέρι να έχει κάποιος τόσο κοφτερά και ίσια όπως γίνονται με τα μασκάρισμα αποκλείεται να γίνουν μ' έλευθερο χέρι....
Κράτα το για τα επόμενα...
Όπως και να' χει βγήκε πολύ όμορφο !
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Apr 7, 2013 22:47:56 GMT 2
Καλησπέρα Γιώργο, Δείχνει πολύ όμορφο! Η οροφή που ετοιμάζεις θα προσθέσει πολύ. Μπράβο φίλε! Απόστολος : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Apr 8, 2013 9:59:40 GMT 2
Καλησπέρα Γιώργο, Δείχνει πολύ όμορφο! Η οροφή που ετοιμάζεις θα προσθέσει πολύ. Μπράβο φίλε! Απόστολος Ευχαριστώ φίλε μου... Εχεις δίκιο Ανδρέα αλλά φοβήθηκα λίγο την ταινια μην έχω πάλι κανένα ατύχημα και τρέχω, γιατί τότε θα έφευγε σιγουρα απο το παράθυρο... ;D ;D ;D ;D
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Apr 8, 2013 16:00:41 GMT 2
σουπερ το εργαλείο!!!!πολύ προσεγμένη δουλειά τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξοτερικό με τις κουρτίνες βεβαια να κλέβουν την παράσταση!! : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Apr 9, 2013 19:07:58 GMT 2
Συνονόματε Ευχαριστώ!!!
|
|
|
Post by alex78 on Apr 10, 2013 5:17:08 GMT 2
Μπράβο Γιώργο, πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα!!! : : : : Καλύτερα να το θαυμάσουμε σε διόραμα, παρά ως ''πετούμενο'' που προορίζοταν ένα μήνα πρίν..... ;D ;D Καλά τελειώματα με την οροφή φίλε! Αλέξης : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Apr 10, 2013 9:32:13 GMT 2
Ευχαριστώ Alex!!!!!
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Apr 10, 2013 11:34:00 GMT 2
Γιώργο τελος καλό όλα καλά! Πολύ χαίρομαι που το κιτ δεν κατέληξε στο χρονοντούλαπο και το πάλεψες και το έβγαλες! Μπράβο και πάμε για το επόμενο : :
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Apr 11, 2013 13:55:25 GMT 2
Πολύ ομορφο φίλε Γιώργο!!!! : : : : : : : :
|
|