|
Post by rous74 on Jan 19, 2013 11:02:14 GMT 2
Αλέξη και Νάσο καλημέρα !
Σας ευχαριστώ πολύ και τους δυο για τα άκρως τιμητικά σας σχόλια !
Αλέξη προσπαθώ πάντα για το καλύτερο και έτσι θα συνεχίσω αλλά το κακό με μένα είναι ότι σχεδόν πάντα δεν είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα...Έτσι λοιπόν και στην f12 το αποτέλεσμα δεν με καλύπτει πλήρως και υπάρχουν κάποιες αστοχίες που θα προσπαθήσω να βελτιώσω στο μέλλον σε επόμενες κατασκευές... Ο λόγος που δεν την έκανα wip είναι ότι έχω μπουχτίσει λίγο με τόσα wip σε μόλις πέντε μήνες και ήθελα κάτι χαλαρό και σε σύντομο χρονικό διάστημα...
Νάσο θα συμφωνήσω μαζί σου ότι η 599 gto είναι απο τις ομορφότερες και ταυτόχρονα άγριες ferrari ! To κίτ της revell όμως έχει τις δυσκολίες του που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με μεθοδικότητα και σκέψη...
Σας ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σας !
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Jan 19, 2013 11:18:53 GMT 2
Ανδρεα δειχνει και αυτο το κιτ ποσο ποιοτικη δουλεια κανεις !!
δεν ξερω για ποιες ατελειες μιλας αλλα το συνολο δειχνει πολυ καλο
θα διαφωνησω μονο στο χρωμα, δεν λεω οτι επρεπε να την κανεις κοκκινη αλλα αυτη η ασπριλα νομιζω οτι χαλαει τις ομορφες γραμμες της .... αλλα παλι υπαρχει και μια παροιμια που λεει "περι ορεξεως...."
και παλι συγχαρητηρια.
|
|
|
Post by rous74 on Jan 19, 2013 17:07:12 GMT 2
Παναγιώτη καλησπέρα φίλε μου,
Σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου !
Για το χρώμα σέβομαι απόλυτα την άποψη σου μιας και καθαρά θέμα προσωπικού γούστου. Η επόμενη θα είναι βαμένη σε κάποια ίσως πιο έντονη χρωματική επιλογή...
Αυτό που μετάνιωσα εκτός απο τις ζάντες είναι που χρησιμοποίησα αυτό το carbon στο εσωτερικό και κυρίως επειδή το γυάλισα και έκανε το pattern πιο έντονο. Αν δείς το μοντέλο απο κοντά είναι υπέροχο η φωτογραφία όμως χαντακώνει τη δουλειά που έκανα... ’ρα ή επρεπε να φωτογραφίσω το εσωτερικό απο πιο μακριά ή κάτι διαφορετικό να είχα κάνει με το carbon. To συγκεκριμένο είναι το ίδιο που χρησιμοποίησα στο εσωτερικό της f430 spider και επειδή πιστεύω ότι δεν το γυάλισα δείχνει καλύτερο κατά τη δικά μου πάντα άποψη...
Ίσως έπρεπε να έχω προτιμήσει ανθακόνημα στην 1/43 της studio 27 το οποίο έχω δεί και είναι απίθανο... Είναι σίγουρα κάτι το οποίο θα με προβληματίσει και θα με κάνει να πειραματιστώ στην κατασκευή της 599 gto η οποία είναι φούλ στο ανθακόνημα εσωτερικά...
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Jan 21, 2013 2:18:56 GMT 2
Ανδρεα ειναι κουκλα : : Εμενα προσωπικα δεν με απογοητευσες με το fuji white. Το χρωμα του δερματος στο εσωτερικο, επισεις πολυ ομορφο. Τα carbon δεν φαινονται πολυ ωραια στο ταμπλο, ισως να τα αδικει η φωτο, γιατι γυαλιζουν πολυ και το pattern ειναι λιγο μεγαλο.
|
|
|
Post by rous74 on Jan 21, 2013 13:46:26 GMT 2
Κωστή καλησπέρα !
Σ' ευχαριστώ φίλε για το σχόλιο σου !
Τα carbon στο ταμπλό φίλε όχι απλά δεν φαίνονται πολύ ωραία αλλά δείχνουν αίσχος !!!
Σίγουρα τα αδικεί η φώτο, αν ποτέ δείς το μοντέλο με γυμνό μάτι θα καταλάβεις πόσο παραπλανητική είναι η φωτογραφία ! Απο την άλλη σίγουρα το γυάλισμα του carbon δεν βοήθησε την κατάσταση γιατί έδωσε βάθος και επιπλέον τονισμό...
|
|
natna
Kart Driver
Παναγιώτης
|
Post by natna on Jan 24, 2013 1:26:36 GMT 2
Προτείνω να φωτογραφήσεις το αμάξι κάτω από πλάγιο πολύ έντονο φως ή γιατί όχι στο ήλιο. Θα τρίβουμε τα μάτια μας. Η καλή δουλειά φαίνεται. Οι ζάντες δε νομίζω ότι είναι άσχημες. Ίσως λίγο πιο σκούρες και ματ να ήταν καλύτερες.
Προσωπικά μάλλον θα τις έβαφα με κάποια σκούρα μεταλλική απόχρωση alclad και ματ βερνίκι.
|
|
|
Post by rous74 on Jan 24, 2013 11:14:42 GMT 2
Καλημέρα Παναγιώτη !
Σ' ευχαριστώ φίλε για το σχόλιο σου !!
Το σίγουρο είναι ότι στην πραγματικότητα η berlinetta δείχνει πολύ ανώτερη απ' ότι στις φωτογραφίες... Δεν πειράζει όμως ακόμα και έτσι πιστεύω ότι δείχνει συμπαθητική...
|
|