|
Post by Chris Fragkoulis on Dec 3, 2012 19:36:44 GMT 2
|
|
|
Post by rous74 on Dec 3, 2012 19:46:59 GMT 2
Μπράβο Χρήστο είναι πολύ όμορφο και σαν ιδέα και σαν εκτέλεση βέβαια !!
Ανυπομονώ να το δώ τελειωμένο...
|
|
|
Post by alex78 on Dec 3, 2012 20:13:57 GMT 2
''Ανήσυχο'' μυαλό. πολύ καλή μόντα, μπράβο Χρήστο!! : : Θα μας πείς και το σενάριο αξιοποιήσης του? Αλέξης : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Dec 3, 2012 20:33:17 GMT 2
Ανδρεα και Αλεξη σας ευχαριστω!! Αλεξη το σχεδιο ειναι να φτιαχτει ενα Time Attack αγωνιστικο Impreza '99 για πιστα (οπως θα ηθελα να το εχω στην πραγματικοτητα) που θα ειναι φορτωμενο στο τρεϊλερ και ενα πολιτικο Subaru (Impreza, Legacy) που θα το τραβαει! Μεχρι τοτε, θα ειναι ειτε μονο του, ειτε φορτωμενο με καποιο απο τα υπαρχοντα μοντελα στη βιτρινα
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 3, 2012 20:51:02 GMT 2
Ωραία ιδέα Χρηστάρα και όμορφη υλοποίηση. Για τον εμπρός μικρό τροχό, έχω πολλούς στο spare από τα αεροπλάνα που έφτιαχνα στην ηλικία σου Αν θέλεις απλά το ζητάς, μου λες διάμετρο και τον έχεις. Μερικές ιδέες: : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 4, 2012 15:30:17 GMT 2
Cooooool!!! Τι σου ειναι η νεολαια κυριε μου με τα ΚΑΝΤ και τα κολπα της : :
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Dec 4, 2012 16:53:51 GMT 2
Χρήστο πολύ ωραία ιδέα και επαγγελματική εκτέλεση. : : : : Μη ξεχάσεις τις ράμπες φορτοεκφορτοσης Σπύρος
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Dec 4, 2012 19:08:37 GMT 2
Super βγήκε... Μπράβο!!
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Dec 5, 2012 14:26:10 GMT 2
Φοβερό Χρηστάρα!
Θα του δώσεις την δέουσα προσοχή ελπίζω...φώτα, καλωδιώσεις, κοτσαδόρο κλπ κλπ!
Θα είναι μούρλια τελειωμένο!!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Dec 7, 2012 0:24:47 GMT 2
Niiiiiiiiiice....Thumbs up boy!!!
Αγάπιος
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Dec 9, 2012 14:14:09 GMT 2
Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια!!
Γιωργο οπως σου ειπα και στο τηλ, εχω εναν τροχο καταλληλο. Αν χριεαστω κατι θα σε ενημερωσω!! Σ'ευχαριστω!!
Κυριοι το τρεϊλερ θα διαθετει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!! Φωτα, φρενα, καλωδιωσεις, ραμπες, χουφτες κλπ!!!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Dec 9, 2012 15:01:37 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Dec 9, 2012 15:27:17 GMT 2
Πολύ καλά το προχωράς Χρήστο, ωραίος! Τωρα για το pattern της λαμαρινας δεν μπορω να σκεφτω κατι.... καμια ιδεα?? Η αλουμινένια συσκευασία των cafe που είναι και λίγο ''σαγρέ'' υπάρχει περίπτωση να σε εξυπηρετήσει?? Την κόβεις στο επιθυμητό μέγεθος και την κολλάς, εξάλλου θέμα βάρους δεν πρέπει να υφίσταται αφού εκεί δεν θα ''πατάει'' το αμάξι......(εντάξει μην βαράτε ρε παιδιά...... : : ;D) Αλέξης : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Dec 10, 2012 15:14:28 GMT 2
Χρήστο έχεις φοβερό skill στις σκρατσιές φίλε!! Το τρέιλερ έχει γίνει μοντέλο από μόνο του και φαίνεται ότι διαθέτει πολύ μελέτη και μέτρημα! Έχω στο spare μου φύλλο πλαστικού με pattern μπακλαβά! Θα στο φέρω το Σάββατο να το δουλέψεις...είναι χοντρό βέβαια και θα χρειαστεί τρίψιμο, αλλά το έχεις! Για τα φτερά χρησιμοποίησε εποξική 2 συστατικών ώστε να έχεις το περιθώριο διώρθωσης και πέτρα κόλλημα! Καλή συνέχεια : : : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Dec 10, 2012 15:42:51 GMT 2
Πολύ καλά το προχωράς Χρήστο, ωραίος! Τωρα για το pattern της λαμαρινας δεν μπορω να σκεφτω κατι.... καμια ιδεα?? Η αλουμινένια συσκευασία των cafe που είναι και λίγο ''σαγρέ'' υπάρχει περίπτωση να σε εξυπηρετήσει?? Την κόβεις στο επιθυμητό μέγεθος και την κολλάς, εξάλλου θέμα βάρους δεν πρέπει να υφίσταται αφού εκεί δεν θα ''πατάει'' το αμάξι......(εντάξει μην βαράτε ρε παιδιά...... ;D) Αλέξης Αλεξη σ'ευχαριστω!! Θα το κοιταξω Χρήστο έχεις φοβερό skill στις σκρατσιές φίλε!! Το τρέιλερ έχει γίνει μοντέλο από μόνο του και φαίνεται ότι διαθέτει πολύ μελέτη και μέτρημα! Έχω στο spare μου φύλλο πλαστικού με pattern μπακλαβά! Θα στο φέρω το Σάββατο να το δουλέψεις...είναι χοντρό βέβαια και θα χρειαστεί τρίψιμο, αλλά το έχεις! Για τα φτερά χρησιμοποίησε εποξική 2 συστατικών ώστε να έχεις το περιθώριο διώρθωσης και πέτρα κόλλημα! Καλή συνέχεια Αλεξανδρε σ'ευχαριστω πολυ!!! Ειναι μια απλη κατασκευη και προσπαθω να αποδωσω οσα περισσοτερα στοιχεια μπορω ετσι ωστε να ειναι ρεαλιστικη Μη λες για μπακλαβαδες και ειναι μεσημερι μετα τη χωνεψη και ενα εργαστηριο "Ρευστοδυναμικες Μηχανες" καραδοκει στις 16:00 ;D ;D ;D Thanks
|
|
|
Post by procrossaro on Dec 10, 2012 20:41:15 GMT 2
Μόνο ΜΠΡΑΒΟ έχω να σου πω Χρήστο. : :
|
|