|
Post by AlexAmarandos on Nov 29, 2012 17:48:47 GMT 2
Μάνο λούστρο στην γυαλάδα φίλε!!! Πολύ όμορφη δουλειά! Μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες για το σύστημα της 3Μ? Καλά τελειώματα
|
|
|
Post by alex78 on Nov 29, 2012 20:09:27 GMT 2
Μάνο εντυπωσιάστηκα, κατ'εμέ είναι όλα άψογα, ειδικά τα γυαλίσματα.....εξωπραγματικά!! Μακάρι να σε βλέπουμε πιό συχνά στα wip φίλε, θεωρώ πως έχουμε να μάθουμε πολλά απο σένα...... Αλέξης
|
|
redneck
Kart Driver
Μανος
|
Post by redneck on Dec 3, 2012 17:06:35 GMT 2
Mεταλλικα σηματα Mazda σε διαφορα μεγεθη. Ηρθαν και τα αλουμινενια δισκοφρενα ...
|
|
|
Post by rous74 on Dec 3, 2012 19:11:49 GMT 2
Κανόνι τα δισκόφρενα Μάνο...
|
|
natna
Kart Driver
Παναγιώτης
|
Post by natna on Dec 4, 2012 10:17:43 GMT 2
Πω πω λες και βούτηξες το αμάξωμα σε λιωμένη καραμέλα.
Ως κολλημένος mazdaκιας ένα ΕΥΓΕ για την προσπάθεια.
Η συνταγή της spiess hecker είναι χρώμα διαλύτη ή νερού? Αν υπάρχει ακόμα διαλύτη, προγραμμάτισε τα επόμενα project και πάρε να βρίσκονται, γιατί έχουν εξαφανιστεί από τα περισσότερα μαγαζιά.
Δε πρόσεξα αν το έγραψες κάπου: Ψεκασμένο με σπρέυ ή αερογράφο?
Και τα δισκόφρενα καλοδουλεμένα!
|
|
redneck
Kart Driver
Μανος
|
Post by redneck on Dec 4, 2012 13:53:24 GMT 2
Παναγιωτη δυστυχως ειναι νεροχρωμα... Βαφω με ενα φτηνο αερογραφο της Revell. Θελω να παρω μεσα στις γιορτες ενα μικρο κομπρεσσερακι , αυτο του πρακτικερ με τα 89 ευρω να το εχω μεσα στο δωματιο που φτιαχνω τα μοντελα. Πηρα και ενα κινεζικο αερογραφο στυλο απο ebay, δεν το εχω δοκιμασει ακομα , προς το παρων βλεπω βιντεακια στο youtube με αλλους να βαφουν ... χαχαχαχα!
|
|
redneck
Kart Driver
Μανος
|
Post by redneck on Dec 4, 2012 18:33:21 GMT 2
Τελος για το μεγαλο 7αρι . Το περασα και με luxury φυσικο κερι carnauba απο τη Swissvax! Μενει να βαλω και σηματακια Mazda στα καπακια των τροχων και να παρω μερικες ωραιες φωτος. Προσωπικα ηρθε και εγινε στα γουστα μου και γλυτωσε το σκουπιδιαρικο ;D Πειτε μου πως σας φαινεται! Αλεξανδρε το συστημα με τις αλοιφες της 3Μ ειναι αυτες και τις βρισκεις σε χρωματα αυτοκινητου (παρεα τους και το βαζακι 50ml κερι της Swissvax ... δεν θες να μαθεις τιμη ... ειναι για εγκεφαλικα ) p.s. Αlex78 , Τι ειναι το wip
|
|
|
Post by alex78 on Dec 4, 2012 20:06:51 GMT 2
Φίλε Μάνο ο χαρακτηρισμός ''τούμπανο'' πιστεύω του ταιριάζει ''γάντι !! Η κλίμακα και η ''φαναρτζίδικη'' (με την καλή βέβαια έννοια..... ) μεθοδολογία σου σε βάψιμο/γυάλισμα το αναδεικνύουν απίστευτα!! Μπράβο φίλε !! : : : : p.s. Αlex78 , Τι ειναι το wip Τα αρχικά να σου πω την αλήθεια δεν τα γνωρίζω, αλλά η έννοια του είναι μια κατασκευή που ξεκινάει κάποιος απο το μηδέν , ποστάροντας βήμα-βήμα τα στάδια της, π.χ. το δικό σου RX-7 που γράφουμε τώρα καλή ώρα..... ;D Αλέξης : :
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Dec 4, 2012 20:18:03 GMT 2
Σκετη καραμέλα.
Πολλά μπράβο
Σπύρος
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Dec 4, 2012 20:28:20 GMT 2
WIP= work in progress...
ΦΟΒΕΡΟ αποτέλεσμα!!!!!!!!!!!! Μπράβο και πάλι μπράβο!!!! Η γυαλάδα απίστευτη... Με το τζάμι που ήταν σπασμένο τι έκανες τελικά?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 4, 2012 23:44:49 GMT 2
Καλησπερα, απιθανο φινιρισμα ειδικα σε μαυρο που η παραμικρη ατελεια βγαζει ματι! Επισης μαρεσε πολυ ο σχολιασμος τυπου συζητησεων φανοποιειου-βαφειου που ακουω οταν πηγαινω στη Λευκα για να ψωνισω χρωματα ;D Αυτες οι αλοιφες της 3Μ τα σπανε, πινω νερο στο ονομα τους, η τιμη οντως τσουζει (αν και εχουν εκπτωση τελευταια απο οτι βλεπω, μονο 38 απο 42 ευρω το μπουκαλι ) αλλα για να τα λεμε ολα κρατανε μια ζωη, εχω γυαλισει 6-7 μοντελα και τα μπουκαλια ειναι ακομα αθικτα. Τι χρησιμοποιεις για γυαλισμα? Πανια ή εχεις παρει τα σφουγγαρακια Αναμενουμε τα επομενα!
|
|
redneck
Kart Driver
Μανος
|
Post by redneck on Dec 5, 2012 1:31:48 GMT 2
Δημητρη . εχω παρει τα σφουγγαρια γιατι γυαλιζω και κανονικα αυτοκινητα, αν και στα μοντελακια εχω βολευτει με micro-fiber πανια τα οποια και πλενω μετα απο καθε γυαλισμα. Η τιμη-εγκεφαλικο ειναι στο κερι ... : : Γιωργο, το τζαμι ειναι το δικο του δυστυχως, εκανα μια προσπαθεια με τον τροπο που μου ειπατε να φτιαξω νεο, αλλα απετυχα , ισως επειδη ειναι τεραστια επιφανεια η' χρησιμοποιησα λαθος υλικο. Αλεξη , Σπυρο , ευχαριστω για τα καλα σας λογια , χαιρομαι που σας αρεσει!
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Dec 5, 2012 14:09:03 GMT 2
Μάνο πανέμορφο το αποτέλεσμα φίλε! Άξιζε και το restore και όλη η δουλειά που του έχεις ρίξει! Το γυάλισμα δε..υπεράνω κριτικής και ιδίως σε ένα τόσο δύσκολο χρώμα! : : : : : :
|
|
|
Post by rous74 on Dec 5, 2012 14:42:39 GMT 2
Καλησπέρα Μάνο,
Πέτυχες το τέλειο αποτέλεσμα σε ένα δύσκολο χρώμα και μια μέγάλη κλίμακα. Είναι διαφορετικό να πετύχεις το τέλειο φινίρισμα σε 1/24 απ' ότι σε 1/12 !
Πολλά συγχαρητήρια !!!
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 5, 2012 17:30:04 GMT 2
Υπέροχο το φινίρισμα Μανο. Το περιμένουμε και στα "completed".
|
|
tony V
Kart Driver
live to built/built to live
|
Post by tony V on Dec 5, 2012 23:10:39 GMT 2
καθρεπτης! ευγε Μανο! : : αυτο το redneck εκτος απο αμερικα μου κανει και λιγο Lamb Of God..... πεφτω μεσα?
|
|