|
Post by gtziaf on Nov 24, 2012 10:12:49 GMT 2
Θάνο πολύ, πολύπλοκη και καλή δουλειά... Πραγματικά είναι εκπληκτικό το πόσες βελτιώσεις σηκώνουν τα μονοθέσια της εποχής. Τα διαφανή σωληνάκια είναι λίγο χοντρά για την κλίμακα... αλλά ξέρω ότι δεν παίζουν φράγκα οπότε δεν σου προτείνω τη λύση της Hiro. Μια ιδέα που μου ήρθε είναι να χρησιμοποιούσες χοντρή χρωματιστή πετονιά, αλλά πρέπει να βγάλεις την αναμονές σου (πίρους)... Πολλή δουλειά όπως και να έχει. Και έτσι δείχνουν όμορφα. η ιδέα αναφέρεται περισσότερο σε επόμενη προσπάθεια. Για τις φυσαλίδες, από καλλιτεχνικής άποψης είναι πολλή "πιασάρικές"... Οπότε no problem... Συνέχισε έτσι μαν... : :
|
|
|
Post by Sakis on Nov 24, 2012 13:21:14 GMT 2
To ήξερα ότι κάποια πατάτα θα έκανα... Δεν ξέρω κατά πόσο έχω την υπομονή να τα ξανακάνω.Θα το κοιτάξω όμως σίγουρα και θα το έχω στα υπόψιν. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Nov 24, 2012 14:09:18 GMT 2
To ήξερα ότι κάποια πατάτα θα έκανα... Δεν ξέρω κατά πόσο έχω την υπομονή να τα ξανακάνω.Θα το κοιτάξω όμως σίγουρα και θα το έχω στα υπόψιν. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Αν έχεις στο μυαλό σου ένα 272 έκθεσης τότε τα σωληνάκια είναι διαφανή. Αφαιρείται κάθε ίχνος καυσίμου όταν πάνε για έκθεση. Αν το θέλεις ετοιμοπόλεμο: αραιωμένο Clear Yellow σε αναλογία 2/1 και με σύριγγα ινσουλίνης -κλείνοντας την μια άκρη τους- γεμίζεις τα σωληνάκια και τα αφήνεις 30 λεπτά -ή και περισσότερο- να ...κιτρινίσουνε. Κατόπιν αδειάζεις τα σωληνάκια. End of story. Είναι προτιμότερο αυτό αφού έχεις ετοιμάσει αρσενικές αναμονές. ΥΓ. Θυμίσου ότι στον διανομέα πρέπει να εφαρμόσουν 13 καλώδια (όχι 12). Φιλικά πάντα Σταύρος
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Nov 26, 2012 11:14:44 GMT 2
Θανο φοβερό αποτέλεσμα!!!! Μπράβο!!!!!
Για τις φυσαλίδες θα συμφωνήσω με τον Σταυρο...
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Nov 26, 2012 22:07:40 GMT 2
Θανο πολυ εντυπωσιακο το μοτερακι.Ετοιμο να παρει μπρος!! : :
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Nov 27, 2012 3:10:21 GMT 2
Θανο πολυ μεθοδικη δουλεια με ομορφα αποτελεσματα : : Η παρουσιαση-περιγραφη και οι φωτο του wip αψογα, επιπεδου σεμιναριου !!! Ολα τελεια μεχρι την στιγμη που εμφανιστηκαν τα σωληνακια τροφοδοσιας με τις 'πιασαρικες φυσαλιδες' Θα συμφωνησω και εγω οτι ειναι εκτος κλιμακας (Χ2) και οτι αν υπηρχαν φυσαλιδες στο κυκλωμα τροφοδοσιας της Honda θα ειχε καταστροφικα αποτελεσματα ... Να τολμησω να προτεινω κιτρινισμενη μπετονια, αλλα καλυτερα να σε συμβουλεψει ο δασκαλος Σταυρος. Καλη συνεχεια : :
|
|
|
Post by Sakis on Nov 27, 2012 3:20:17 GMT 2
Ευχαριστώ όλους για τα σχόλια! 'Εχετε δίκιο για τις φυσαλίδες. Στον κινητήρα έγινε ήδη ολικό reset και μάλλον θα πάω για άδεια σωληνάκια μουσειακού εκθέματος.
|
|