redneck
Kart Driver
Μανος
|
Post by redneck on Nov 22, 2012 0:29:11 GMT 2
Χαιρεται και καλως σας βρηκα , λεγομαι Μανος , ειμαι 34 ετων απο Αττικη (Γλυφαδα) και το φορουμ μου το προτεινε ο καλος μου φιλος Pro Crossaro. Ηταν μεγαλη εκπληξη για μενα οταν ο Προδρομος μου ειπε οτι υπαρχει ελληνικο φοορυμ που ασχολειται κατα κορον με στατικα αυτοκινητα. Δεν θεωρω τον εαυτο μου μοντελιστη -ειδικα μπροστα σε εσας ειμαι ερασιτεχνης- απλα στα σιγουρα ειμαι μεγαλος ( αρρωστος) εραστης του αυτοκινητου. Απο μικρο παιδι αγαπουσα οτιδηποτε ειχε 4 ροδες. Εχω να μαθω πολλα απο αυτο το φορουμ και λιγο που εψαξα -απο χτες που εκανα την εγγραφη- ειδα οτι υπαρχει μεγαλη διαθεση απο ολους σας. Αυτα τα λιγα , θα τα πουμε και στην πορεια. Το πρωτο μοντελο μου, που θελω να σας παρουσιασω, ειναι της Aoshima και ειναι η 1/24 Super Pursuit Mode εκδοση του γνωστου τηλεαστερα Κιττ απο την σειρα των '80s Knight Rider!
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 22, 2012 0:40:57 GMT 2
Μάνο καλωσόρισες στην παρέα μας. Και ναι όλοι εδώ είμαστε άρρωστοι με τις 2, 4 ή και περισσότερες ρόδες. Επίσης, κακώς δεν θεωρείς τον εαυτό σου μοντελιστή μιας και ο ΚΙΤΤ είναι πραγματικά εξαιρετικός. Περιμένουμε και τα υπόλοιπα μοντέλα σου και ευελπιστούμε η παρέα μας να σου δώσει κίνητρο για περισσότερες και καλύτερες κατασκευές. : : : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Nov 22, 2012 0:58:24 GMT 2
Καλησπέρα Μάνο,
Καλώς όρισες φίλε και ελπίζουμε να βρείς το φόρουμ μας χρήσιμο και ευχάριστο...
Ο ΚΙΤΤ είναι πολύ όμορφος... Καλή διαμονή και καλές κατασκευές...
Φιλικά,
Αγάπιος
|
|
redneck
Kart Driver
Μανος
|
Post by redneck on Nov 22, 2012 1:04:44 GMT 2
Ευχαριστω Γιωργο και Αγαπιε , πολυ χαιρομαι που ειμαι εδω !
|
|
|
Post by procrossaro on Nov 22, 2012 2:10:22 GMT 2
Σιγά σιγά θα φτιαχθεί γερός "πυρήνας" αμερικανόφιλων. ;D Καλή αρχή Bro!
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Nov 22, 2012 12:18:43 GMT 2
Μάνο καλώς ήρθες φίλε στην παρέα μας! Εδώ είμαστε όλοι καμμένοι με τους τροχούς φίλε, ανεξαρτήτου αριθμού! Ο ΚΙΤΤ είναι εξαιρετικός φίλε, ελπίζω η παρέα μας να αποτελέσει έμπνευση για σένα και να δούμε και άλλα έργα σου! Καλή συνέχεια : :
|
|
|
Post by nasosampa on Nov 22, 2012 14:07:41 GMT 2
Μάνο καλώς όρισες στην παρέα του SCW. Ώς ένα από τα νεότερα μέλη του forum, θέλω να σε προτρέψω να το ξανασκεφτείς... Ξέρεις που πάς να μπλέξεις ;D ;D Όλα τα μέλη - συνμοντελοκαμμένοι είναι πολύ super και βρίκονται πάντα δίπλα σου όταν πρέπει, με τις κατάλληλες συμβουλές - παρατηρήσεις. Όσον αφορά τη δουλειά σου την βλέπω πολύ καλή για κάποιον που δηλώνει "ερασιτέχνης". Είμαι βέβαιος πως με το υλικό και την συναδελφική ατμόσφαιρα που υπάρχει στο forum θα δούμε πολύ ωραία πράγματα από εσένα. Και πάλι καλώς όρισες!!! : :
|
|
redneck
Kart Driver
Μανος
|
Post by redneck on Nov 22, 2012 14:16:32 GMT 2
Aλεξανδρε και Νασο , σας ευχαριστω για το καλωσορισμα. Προ σιγα σιγα γιατι βλεπω να μας αφοριζουν ... ;D
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Nov 22, 2012 17:42:56 GMT 2
Μάνο καλως ήρθες στην υπέροχη παρέα του Scalewheels!!!!!!!!!!!! Ο ΚΙΤΤ πανέμορφος!!!!!
|
|
tony V
Kart Driver
live to built/built to live
|
Post by tony V on Nov 22, 2012 18:50:03 GMT 2
Μανο καλωσηρθες! ο κιττ ειναι ειναι <σουπερ> και <τουρμπο> (για να χρησιμοποιησω τις καταληλες λεξεις της εποχης) σου ευχομε καλες κατασκευες! : :
|
|
redneck
Kart Driver
Μανος
|
Post by redneck on Nov 22, 2012 21:09:50 GMT 2
Γιωργο και Tony σας ευχαριστω για το καλωσορισμα !
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Nov 23, 2012 2:38:57 GMT 2
Μανο καλωσορισες στη παρεα μας Πολυ πρωτοτυπο και ομορφο για την εποχη του Κιτ ;D Καλες κατασκευες : :
|
|
|
Post by nektarios on Nov 23, 2012 13:19:33 GMT 2
Μάνο, Καλώς Ήρθες στην παρέα! Εύχομαι η συμμετοχή σου να σου φανεί ευχάριστη και μοντελιστικά χρήσιμη! Ο Κ.Ι.Τ.Τ. μού αρέσει πολύ, πρώτον γιατί είναι πολύ προσεγμένα κατασκευασμένος, και δεύτερον επειδή θα μπορέσω να τον χρησιμοποιήσω για αναφορά όταν φτιάξω τον αντίστοιχο [όμως στην "απλή" έκδοση] δικό μου, που ήδη περιμένει στο στοκ! Καλή συνέχεια!
|
|
redneck
Kart Driver
Μανος
|
Post by redneck on Nov 23, 2012 14:42:42 GMT 2
Κωστα και Νεκταριε ευχαριστω για την υποδοχη. Νεκταριε εχω φτιαξει και την κανονικη εκδοση , την fourth season , θα ανεβασω φωτος και απο αυτο να δειτε. Προσωπικα η κανονικη εκδοση μου αρεσι πιο πολυ! Το ενεργο scanner light το εχεις? Υ.Γ. Ειναι και movie correct με 8 led που αφηνουν ομοιωμα καθως πηγαινοερχονται!
|
|
|
Post by nektarios on Nov 23, 2012 15:04:18 GMT 2
Ο δικός μου είναι season one, και συμπεριλαμβάνει το scanner. Πρόκειται για μια νέα έκδοση (ή μάλλον επανέκδοση, με δώρο το scanner) από την Aoshima. Μπορείς να το δεις, πηγαίνοντας στο general talk, στο thread "Τι ψώνισα σήμερα", σελίδα 12. Περιμένω τις φωτό και από τον "κανονικό"! Αν γίνεται, βάλε και καμιά από το cockpit. : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Nov 23, 2012 17:22:42 GMT 2
Φιλε Μανο καλως ηλθες στην παρεα μας!! Ο ΚΙΤΤ σου ειναι πολυ ομορφος, προσεγμενος και καθαρος!! Δεν βλεπω το λογο να θεωρεις τον εαυτο σου "μη μοντελιστη" Καλη διαμονη σου ευχομαι και ελπιζω να δουμε συντομα μια κατασκευη σου Βημα-Βημα
|
|