|
Post by Chris Fragkoulis on Nov 23, 2012 17:00:31 GMT 2
Νασο καλησπερα!! Πανεμορφο θεμα φιλε μου και συγχαρητηρια για την εισαγωγη Ευχομαι καλη αρχη και οποια βοηθεια χρειαστεις, εδω ειμαστε ολοι : :
|
|
redneck
Kart Driver
Μανος
|
Post by redneck on Nov 23, 2012 17:22:42 GMT 2
Καλη αρχη Νασο , φοβερη επιλογη ! Η Mercedes εδινε ρεστα εκεινη την εποχη με τα σχεδια της.
|
|
|
Post by nasosampa on Nov 24, 2012 2:57:19 GMT 2
Σας ευχαριστώ πολύ όλους, όντως το κιτ φαίνεται πολύ πλήρες (για Revell τουλάχιστον), άντε να δούμε το αποτέλεσμα... Αύριο λογικά θα ξεκινήσω και κάποιες εργασίες, οπότε θα έχουμε και post.
|
|
|
Post by nasosampa on Dec 13, 2012 18:57:04 GMT 2
Καλησπέρα,
παρατηρώντας τα P.E. της H.D. μου δίνει δύο φορές τα ίδια κομμάτια για το ψυγείο, πιστεύετε πως υπάρχει συγκεκριμένος λόγος??
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Dec 13, 2012 19:07:07 GMT 2
Βάζεις μια επεξηγηματική φωτό να δούμε?
|
|
|
Post by nasosampa on Dec 13, 2012 19:11:16 GMT 2
Ιδού το ερώτημα :: και έχουν ακριβώς τον ίδιο αριθμό τα κομμάτια. Το μόνο που πήγε το μυαλό μου είναι μήπως στην κάτω καρτέλλα τα είχαν βγάλει λάθος και μετά προσθέσαν την πάνω δεξιά στο kit, για να τα αντικαταστήσουν.
|
|
|
Post by rawshooter on Dec 16, 2012 17:09:50 GMT 2
Αν δεν υπάρχει διαφοροποίηση στις κυψέλες τους τότε απλά πρόκειται για "λάθος" στο πακετάρισμα των κινέζων - μου έχει τύχει με ανάλογο σετ για την Murcielago
|
|
|
Post by nasosampa on Jan 16, 2013 4:06:02 GMT 2
|
|
|
Post by rous74 on Jan 16, 2013 12:35:19 GMT 2
Νάσο καλημέρα,
Προχώρησες αρκετά απ' ότι βλέπω τις εργασίες σου μπράβο !
Το ασημί το αμαξώματος ποιό είναι ? Έχεις ψεκάσει και βερνίκι απο πάνω, δεν μπορώ να το διακρίνω εύκολα... Στον κινητήρα θα μπορούσες ίσως να φτιάξεις κάποιες καλωδιώσεις ή μήπως έχεις σκοπό να το κάνεις ?
Διακρίνω και την χρήση wash κυρίως στον σκελετό (σασί) ο οποίος έχει δείξει πολύ όμορφος...
Το εσωτερικό είναι πολύ όμορφο και καθαρό με τις χαλκομανίες στα καθίσματα να κλέβουν την παράσταση ! Αν θές ψέκασε τα καθίσματα ένα μάτ βερνίκι για να έχεις ακόμα πιο επιτυχημένη αναπαράσταση του υφάσματος...
Καλή συνέχεια !!!
|
|
|
Post by nasosampa on Jan 16, 2013 15:35:42 GMT 2
Ανδρέα σε ευχαριστώ για το σχόλιο και τις συμβουλές σου. Το χρώμα είναι το κλασικό Νο 11 της Humbrol και περασμένο με αρεογράφο. Δεν έχω προλάβει να το τρίψω και βερνικώσω, οπότε πιστέυω πως μετά το βερνίκι θα βελτιωθεί πολύ το αποτέλεσμα. Όσον αφορά τις καλωδιώσεις, δε θα ασχοληθώ σε αυτό το μοντέλο και θα πειραματιστώ στην GPZ για πρώτη φορά, λόγο μεγαλύτερης κλίμακας.
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 16, 2013 18:14:28 GMT 2
Νάσο, ωραία και καθαρή δουλειά σε ένα όχι και τόσο εύκολο μοντέλο. Μου άρεσαν τα μηχανικά μέρη και το εσωτερικό. Στο αμάξωμα διακρίνω κάποια μπιμπικάκια-σκονίτσες, οπότε θέλει ένα ελαφρύ τρίψιμο, πλύσιμο και μετά βερνίκι. Αν δεν φτάσει αυτό ίσως να πρέπει να ρίξεις άλλο ένα χέρι (με αρκετά αραιωμένο το ) χρώμα . Αν έχεις χρόνο φυσικά. Καλή συνέχεια : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jan 17, 2013 16:28:36 GMT 2
Ρε Νασο, εσυ το τελειωσες κιολας ;D Πολυ ομορφα τα βαψιματα σου σε σασι, κινητηρα και εσωτερικο! Τα καθισματα ειναι επισης πολυ ομορφα!! : : Στο αμαξωμα δεν μπορω να διακρινω 100% το αποτελεσμα, αν εβγαζες 2 καθαροτερες φωτο, ε φανταστικε Νασο??
|
|
|
Post by nasosampa on Jan 19, 2013 1:04:33 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας Γιώργο και Χρήστο. Το χρώμα σίγουρα θα τριφτεί και βερνικωθεί, μπορεί να περαστεί και με αλοιφές. Σίγουρα τότε θα πάρω φώτο σε φυσικό φώς και θα τις ανεβάσω!! : :
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Jan 20, 2013 11:24:12 GMT 2
: : : : : : όμορφη δουλειά. Σπύρος
|
|
|
Post by alex78 on Jan 22, 2013 0:17:22 GMT 2
Νάσο η κατασκευή σου δείχνει πολύ ποιοτική και καλοδουλεμένη φίλε μου!! : : : : Κατ'εμέ το αστάρωμα προσδίδει τα μέγιστα, θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα..... Αλέξης : :
|
|
|
Post by rawshooter on Jan 23, 2013 19:09:36 GMT 2
Φίλε μου ωραία δουλειά - κοίτα στρώσιμο το "11αρι" της Humbrol - Κάποια μικρά μπιμπικάκια αντιμετωπίζονται όπως σου είπε ο Γιώργος
|
|