pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Dec 19, 2012 10:49:28 GMT 2
Δημητρη για αλλη μια φορα απολαυστικος !!!!!
συνεχισε ετσι!!!!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 19, 2012 11:43:32 GMT 2
Καλημερα σας! Σας ευχαριστω πολυ ολους για τα σχολια σας Εδω θα πρεπει επισης να ευχαριστισω και τα wip σας αυτου του φορουμ, που φαινεται να δουλευετε με μια οργανωση και μεθοδικοτητα, και αντιγραφοντας ως ενα βαθμο, μπαινω σε φαση τελικης συναρμολογησης με ολα τα κομματια βαμμενα, πρωτοφανες! ;D : : Επισης συμφωνω απολυτως με Αλεξ για Citadel (και αλλα τετοιου τυπου χρωματα οπως Vallejo πχ) απλα ακομα δεν εχω πολυκαταλαβει πως συμπεριφερονται και δεν εχω σταθερα αποτελεσματα. Σιγα σιγα ;D Πραγματικά πόσα χέρια διαφορετικά είπες πέρασες τις εξατμίσεις-κιβώτιο-καζανάκι-πολυμίξερ?? Νασο, ειναι πιο ευκολο απο οτι ακουγεται Σε 3 απογευματα βαφτηκανε ολα τα μεταλλικα (δηλαδη ολο το κιτ σχεδον : : ), μια μερα τη βαση για τα αλκλαντ, τη 2η το βασικο χρωμα αλκλαντ και την 3η ολα τα shading, washes κλπ κλπ. Τωρα για το θεμα εντρυφισης, στα 50 πρωτα κιτ εκανα δοκιμες, τωρα που επιασα τα 50 κιτ λεω να... συνεχισω τις δοκιμες ;D Δεν ανακαλυψα και τον τροχο παντως με αυτα που κανω, ολα γραμμενα ειναι σε βιβλια και ιντερνετ, το θεμα ειναι οτι αν σταματησω να δοκιμαζω νεα πραγματα, θα βαρεθω με μαθηματικη ακριβεια και θα ξανακυλισω στο Football Manager ;D Συντομα κοντα σας, το αμαξι μπαινει βαφειο, ερχεται και 10 μερες αδεια οποτε μεσα στις γιορτες παμε για φιναλε. Τα φιλια μου : :
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 19, 2012 16:17:11 GMT 2
Δημητρό, είναι ζημιάρες οι Ιταλίδες Ελπίζω μόνο, οι αβαρίες στον αερογράφο να ήταν μικρές. H δουλειά σου τώρα, είναι πολύ μοντελιστική, με όλη τη σημασία της λέξεως. Όχι μόνο κόψιμο των τμημάτων από τα sprue, κόλλημα και βάψιμο. Οπότε ρεσπέκτ. Οι ζάντες είναι πραγματικά φοβερές. Αν τις πετύχω έτσι και στη δικιά μου, θα κεράσω σαμπάνια όλο το φόρουμ. Τώρα οι παρατηρήσεις μου, πάνε στο τελικό της εξάτμισης που θέλει καθάρισμα (νομίζω μπορείς να το ξεκολλήσεις και να το ξαναπιάσεις). Επίσης αρχικά με ξένισε το firewall, αλλά μελετώντας φώτο της πραγματικής, αυτές διαλύθηκαν. Δεν θα έβαζα το πανάκι, αλλά η ιδέα είναι ωραία και το αποτέλεσμα ανάλογο. Περιμένω με αγωνία, τα επόμενα
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 19, 2012 16:50:16 GMT 2
Εννοεις αυτο?!?! ;D ;D ;D image uploadΧαχαχαχα ντακς κοκκινος κυκλος το ειδα τωρα, θα το βαφτισουμε "weld marks" LOL LOL LOL LOL Σε ευχαριστω για την επισημανση, μαλλον επι τοπου θα γινει η διορθωση, αμα παω να το ξεκολησω τωρα βλεπω να το κλαιμε ολο μαζι γιατι ολο το συστημα κρατιεται στα δυο λεπτα πλαστικα ραβδακια. Για τον κιτρινο κυκλο, αυτη ειναι η ερμηνεια της Hasegawa για την ενωση των εξατμισεων, κανονικα ειχε ενα σαν ελασμα αλλα επειδη κρυβεται πισω απο σιτα/καπω ειπα να μην το σφαξω. Επισης για firewall, επρεπε να βρω ενα τροπο να φαινεται οτι το κεντρο δεν παταει καπου (εχω μια φωτο απο σερβις που το εχουν ξηλωσει, εχουν βγαλει και το καθισμα και δουλευουν στον κινητηρα). Με dry fit τα καθισματα δεν φαινονται και πολλα οποτε για 15' δουλεια ειναι οριακα αποδεκτο. Γενικα, ειμαι της αποψης, "αν δεν φαινεται, βαφτο μαυρο και κρυφτο" που τελικα ειναι ενα ειδος modulation ;D ;D ;D Σε ευχαριστω για τις επισημανσεις! βελονα και τιπ και μπουκαλακι στον badger, βελονα στον Iwata ;D Πλεον δουλευουν σαν καινουργιοι!!! ;D
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 19, 2012 17:09:51 GMT 2
Δημήτρη ναι, τον κόκκινο κύκλο έλεγα. Χαίρομαι που μπορείς να το διορθώσεις. Για το κίτρινο, το θέμα είναι γνωστό και όντως δεν πολυφαίνεται. Αν άνοιγες το καπό του κινητήρα κάτι έπρεπε να γίνει. Αν όχι είσαι άρχοντας. Καλή συνέχεια φιλαράκι : :
|
|
|
Post by jvolume on Dec 20, 2012 16:53:01 GMT 2
Δημήτρη καλησπέρα Η δουλειά σου όπως πάντα εξαιρετική και ο τρόπος παρουσίασής σου ο πλέον ενδιαφέρον (απλός, ευχάριστος και χωρίς να κουράζει). : : : : Ευτυχώς που ανάμεσα στις τόσες μοντελιστικές δοκιμές τσέκαρες και το ποστίματζ και μας έσωσες από τον φωτοκουβά!! Στα ρεσπεκτ του Γιώργου προσθέτω και τα δικά μου, όχι μόνο για το αποτελέσματα αλλά κυρίως για την απίστευτη σου όρεξη για μοντελιστικές αναζητήσεις και δοκιμές. : : Μια επεξήγηση σε παρακαλώ για το τριγωνάκι σήτα-χαλκομανία-υγρή κόλλα γιατί παίχτηκε πιο γρήγορα και από τα τριγωνάκια της Μπαρτσελόνα και το έχασα. καλό απόγευμα Γιάννης
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 21, 2012 11:45:46 GMT 2
Καλημερα Γιαννη, σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια! Μια επεξήγηση σε παρακαλώ για το τριγωνάκι σήτα-χαλκομανία-υγρή κόλλα γιατί παίχτηκε πιο γρήγορα και από τα τριγωνάκια της Μπαρτσελόνα και το έχασα. Το ειχα δει στο AF ενας εφτιαχνε μια φορμουλα και εξαφανιζε με αυτο τον τροπο υπολειματα CF που εξειχαν απο τα κομματια. Βασικα στην προκειμενη περιπτωση, κολησα το pirelli πανω στη σιτα, και εσκισα σε καθε ενα κενο λιγο τη χαλκομανια. Μετα με πινελακι νοτιζα με υγρη κολλα λιγο εκει που ειχα τρυπησει το σημα και με ενα μαγικο τροπο το κομματι της χαλκομανιας που δεν παταγε πανω στο ΡΕ ελιωνε και εξαφανιζοταν, αλλα το κομματι που παταγε στο ΡΕ δεν παθαινε τιποτα. Μια, δυο φορες εβαλα πιο πολυ κολλα και πηγε να χαλασει το σημα, αλλα οκ διορθηκε με πινελακι. Η τεχνικη πετυχε νομιζω, απλα το ΡΕ εχει αραιη πλεξη και το pirelli διαβαζεται με λιγη φαντασια Παντως ειναι ευκολη λυση σε περιπτωση που εχουμε διχτυ και δεν εχουμε template να ψεκασουμε σημα, πχ οπως το 206 στη μασκα του Peugeot 206WRC. Καλα Χριστουγεννα : :
|
|