|
Post by rawshooter on Nov 24, 2012 12:18:52 GMT 2
Νεκτάριε "θα σε μαλώσω" ;D ;D ;D Τί ρωτάς μπρέ;;;!!! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ την S-800 Πιο κλασσικό Honda απο αυτό με τπτ -- και λευκή όπως στη φώτο με μαύρα leather καθίσματα -- Παναγιώτη τέλεια επιλογή το Ghia αλλά plz μην το κάνεις Hot Rod Φαντάσου το σιέλ με εκρού εσωτερικό Μάνο ωραίος : : Η Cadillac αν μή τί άλλο είναι πανέμορφη στην Eldorado μορφή της Έχω πετύχει 2, η μια σε σιέλ και η άλλη σε ροζ και μπορώ να πώ οτι ίσως είναι το ΜΟΝΟ αυτοκίνητο που το ρόζ "του πάει" τέλεια - Προσωπικά πιστεύω οτι η ομορφότερη "Vette" είναι εκείνη του '53 -
|
|
|
Post by procrossaro on Nov 24, 2012 16:29:56 GMT 2
Όπως τα λέει ο Παναγιώτης!!! ;D Παναγιώτη, από τα χέρια του Μάνου έχει περάσει μία τέτοια κυρία σε 1/1.
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Nov 27, 2012 3:45:54 GMT 2
Φιλοι μου ζηλευω με ολες αυτες τις ομορφιες που βλεπω στο νεο GB ! Θα ηθελα και εγω να λαβω μερος, αλλα εχω προβλημα με τα δυο Χ, χρονο και χρημα ... και εκκρεμουν και 3 wip μου Ισως αργοτερα να αλλαξουν τα πραγματα και να κανω μια προσπαθεια. Καλες κατασκευες σε ολους, θα σας παρακολουθω με ιδιαιτερο ενδιαφερον. : : : :
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 27, 2012 22:47:33 GMT 2
Εγώ, θα προσπαθήσω, να φτιάξω αυτή: Περισσότερα, μόλις ελέγξω το ρητινένιο καπάκι με τα διαθέσιμα πλαστικά κιτ (275, 250, california, κ.α), προκειμένου να έρθουν εις γάμο κοινωνία (πάει το έχω χάσει : : ;D) : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 29, 2012 11:01:50 GMT 2
Καλημερα! Ερώτημα: Εχω αυτη την Ferrari 250 Testa Rossa της Hasegawa το οποιο ειναι αγωνιστικη εκδοση (αυτη που στο κουτι ειναι ασπρη με 2 μπλε λωριδες κατα μηκος του αυτοκινητου). Αν τη βαψω απλα κοκκινη ή κιτρινη και δεν βαλω τα νουμερα, παιζει ως πολιτικο? Εχει κυκλοφορησει ποτε το αυτοκινητο αυτο στους δρομους ή ηταν αποκλειστικα αγωνιστικο Ευχαριστω : :
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 29, 2012 15:43:43 GMT 2
Καλημερα! Ερώτημα: Εχω αυτη την Ferrari 250 Testa Rossa της Hasegawa το οποιο ειναι αγωνιστικη εκδοση (αυτη που στο κουτι ειναι ασπρη με 2 μπλε λωριδες κατα μηκος του αυτοκινητου). Αν τη βαψω απλα κοκκινη ή κιτρινη και δεν βαλω τα νουμερα, παιζει ως πολιτικο? Εχει κυκλοφορησει ποτε το αυτοκινητο αυτο στους δρομους ή ηταν αποκλειστικα αγωνιστικο Ευχαριστω Δημήτρη, η 250TR κατασκευαστικέ ως αγωνιστικό. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Με το αμάξωμα του Scaglietti (όπως αυτό που δίνει η Hasegawa) φτιάχτηκαν 2 εργοστασιακές και 19 για πελάτες. Η αγωνιστική της καριέρα κράτησε από το 1957 έως το 1960. Κάποιες από αυτές ανακατασκευάστηκαν με πιο "ορθόδοξα" αμαξώματα και δυνατότερους κινητήρες για να συνεχίσουν την αγωνιστική τους δράση. Από αυτές που έμειναν, με το αμάξωμα του Scaglietti πάντα, πολλές χρησιμοποιούταν σαν αυτοκίνητα δρόμου και ως τέτοια πουλιούνταν σε επόμενους αγοραστές σε ολοένα αυξανόμενες τιμές. Οπότε, η επιλογή είναι δική σου, αλλά μην τολμήσεις να μην συμμετάσχεις ;D ;D ;D Ελπίζω να βοήθησα : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 30, 2012 0:14:17 GMT 2
Σε ευχαριστω πολυ Γιωργο για τις πληροφοριες! Η τελικη επιλογη δυστυχως δεν ειναι δικη μου, αλλα της γυναικας, που μου την ειχε κανει δωρο (εχει βρει την ησυχια της στα δωρα με τα μοντελα) και θελει πεισματικα να τη δει βαμμενη οπως στο κουτι (της εκανε κλικ το ονομα του αυτοκινητου - "Lucybell" ;D )
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Dec 24, 2012 3:12:38 GMT 2
Τελικα ζηλεψα και θα προσπαθησω να φτιαξω αυτο χωρις πολλα πολλα ομως
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 24, 2012 9:48:25 GMT 2
Τελικα ζηλεψα και θα προσπαθησω να φτιαξω αυτο χωρις πολλα πολλα ομως Ωραίος Κώστα. Θα ήταν κρίμα να μην έχουμε ένα σκαραβαίο στο GB. Περιμένουμε να το ξεκινήσεις. Α... και φτιάξε το, όπως αγαπάς. Καλή επιτυχία : :
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on May 7, 2013 1:39:03 GMT 2
Τελικά δεν καταφερα να φανω συνεπής στα λεγόμενα μου Η νέα επαγγελματική μου δραστηριότητα με κρατησε μακρια απο τον παγκο μου λόγο ελειψεις χρονου. Σε συνδιασμό και με την νεα πολιτικη τον Αγγλικών ταχυδρομίων (σε ότι αφορα τα Zero Paint) δεν μπορεσα να βρω μια 'λογικη' λυση, για το πως θα προμηθευτω ενα απο τα γνησια χρωματα του σκαραβαιου (1966) κατα προτιμηση το γαλαζιο Ζητω συγνωμη για την ασυνεπεια μου και θα προσπαθησω να επανορθωσω με το wip του Beetle εκτός GB εαν συμφωνει και ο διαχειρηστής. Εχω ξεκινησει με ασταρωματα και καποιες εργασιες στο μοτερ, αλλα με τον ρυθμο που το δουλευω ισως προλαβω ... το επόμενο GB : :
|
|
|
Post by gtziaf on May 8, 2013 10:20:04 GMT 2
Ζητω συγνωμη για την ασυνεπεια μου και θα προσπαθησω να επανορθωσω με το wip του Beetle εκτός GB εαν συμφωνει και ο διαχειρηστής. Εχω ξεκινησει με ασταρωματα και καποιες εργασιες στο μοτερ, αλλα με τον ρυθμο που το δουλευω ισως προλαβω ... το επόμενο GB Φίλε μου Κώστα, τι συγνώμη... Την πλάκα μας κάνουμε και προσπαθούμε να περνάμε καλά. Πρώτα από όλα η δουλειά και μετά το Hobby. Η επιλογή είναι δική σου. Μπορείς να το αρχίσεις εδώ ή στα νορμάλ wip, ανάλογα με το πως νιώθεις άνετα. Δεν υπάρχει πρόβλημα... ΥΓ. Χάρηκα που βρήκες χρόνο να επιστρέψεις. Καλή επιτυχία : :
|
|