|
Post by rous74 on Nov 27, 2012 19:29:56 GMT 2
Σ' ευχαριστώ πολύ Γιώργο !
Τι ακριβώς δηλαδή χρειάζεσαι ? Επικοινώνησε μαζί μου αν θέλεις μήπως και έχω κάτι για να σε βοηθήσω...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 27, 2012 21:17:28 GMT 2
Φοβερο εσωτερικο Τρελαινομαι επισης για βρετανικο φλεγμα (βλ. περιοδικο ;D )
|
|
|
Post by rous74 on Nov 27, 2012 21:27:23 GMT 2
Δημήτρη καλησπέρα,
Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου για το σχόλιο σου !!
Χάρηκα πολύ που σ' άρεσε το εσωτερικό...και τα παρελκόμενά του!
'Αντε να τελειώνουμε με το cayman γιατί περιμένουν και άλλα τη σειρά τους...(σήμερα ταχυδρομήθηκε απο Ιαπωνία η ferrari f12! )
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Nov 27, 2012 21:38:12 GMT 2
Ανδρεα πανεμορφο το εσωτερικο!!! Το επομενο μοντελο σου θα εχει Ελληνικες πινακιδες και τυλιγμενη σε ναυλον Κυριακατικη Εφημεριδα με DVD δωρο
|
|
|
Post by rous74 on Nov 27, 2012 21:53:27 GMT 2
Καλησπέρα Χρήστο,
Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε...
Πολύ καλή η ιδέα σου για την κυριακάτικη εφημερίδα !
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 27, 2012 22:39:17 GMT 2
Τι ακριβώς δηλαδή χρειάζεσαι ? Επικοινώνησε μαζί μου αν θέλεις μήπως και έχω κάτι για να σε βοηθήσω... Ανδρέα ψάχνω να βρω κάτι παρόμοιο για την 195. Δες τη φώτο από την πόρτα της : Αν έχεις καμιά ιδέα, ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ για το χρόνο σου
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Nov 28, 2012 12:53:06 GMT 2
Νομίζω πως με καλύψανε οι παραπανω!!! Αψογος οπως παντα... : : : : : : : : Τι ακριβώς δηλαδή χρειάζεσαι ? Επικοινώνησε μαζί μου αν θέλεις μήπως και έχω κάτι για να σε βοηθήσω... Ανδρέα ψάχνω να βρω κάτι παρόμοιο για την 195. Δες τη φώτο από την πόρτα της : Αν έχεις καμιά ιδέα, ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ για το χρόνο σου Δεν ξέρω το αν σου κάνει...Έχεις δει ποτέ καποια μπουκάλια κρασιων που έχουν απέξω κάτι σαν δίχτυ? Επεσε στα χέρια μου προχθές ένα τέτοιο και έτσι όπως το θυμάμαι σου ταιριάζει...Αν είναι θα το τραβήξω φωτο και θα στην στείλω να μου πεις...
|
|
|
Post by rous74 on Nov 28, 2012 13:40:14 GMT 2
Γιώργο καλησπέρα,
Όπως σου είπα και στο τηλέφωνο η λύση που έχω εγώ να προτείνω είναι τούλι απο μπομπονιέρα με σωστό για την κλίμακα μέγεθος κυψελών και στο τελείωμα όπως εσύ σωστά πρότεινες συρματάκι λεπτό για να μπορέσεις εύκολα να το κουρμπάρεις. Σου είχα προτείνει λωρίδες χαρτοταινίας τη μια πάνω στην άλλη για να "παχύνει" αλλά στη φωτογραφία που ανέβασες φαίνεται ξεκάθαρα ότι με συρματάκι θα είσαι 100% οκ !
Αυτό που προτείνει ο Γιώργος μου ακούγεται επίσης καλό αρκεί να είναι στην κλίμακα οι κυψέλες (κενά).
|
|
|
Post by rous74 on Nov 28, 2012 13:45:45 GMT 2
Γιώργο σ' ευχαριστώ και σένα πολύ για το σχόλιο σου !
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 28, 2012 17:05:23 GMT 2
Γιώργο και Ανδρέα σας ευχαριστώ για τις ιδέες... Θα δοκιμαστούν και ότι βγει. Να είστε καλά : :
|
|
|
Post by alex78 on Nov 29, 2012 13:20:27 GMT 2
Ανδρέα απίστευτη δουλειά φίλε σε όλα τα επίπεδα! δεν σχολιάζω κάτι για αυτό...εκείνο που με τρέλανε όμως φίλε, είναι η ζελατίνα που είναι κλεισμένο το περιοδίκο Πραγματικά η προσοχή σου στην λεπτομέρεια είναι που εκτοξεύει τα μοντέλα σου στην μοντελιστική στρατόσφαιρα! Respect +1000 Ανδρέα με κάλυψε απόλυτα το σχόλιο του Αλέξανδρου....... Αλέξης : :
|
|
|
Post by rous74 on Nov 29, 2012 13:35:42 GMT 2
Αλέξη σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου για το θετικό σου σχόλιο !
|
|
|
Post by rous74 on Nov 30, 2012 17:14:10 GMT 2
Καλησπέρα, Λίγο πρίν την τελική μόντα σας παρουσιάζω κάποια λίγα πράγματα που έγιναν στο πορσικό τις προηγούμενες ημέρες εν μέσω θυέλλης (βλέπε kawasaki...). Aρχικά ετοιμάστηκαν τα ζαντολάστιχα και τοποθετήθηκαν στο σασί... Έπειτα το συνολάκι γύρισε τούμπα και υποδέχτηκε τη μπανιέρα με το εσωτερικό... Σειρά είχαν τα διαφανή στα οποία τοποθετήθηκαν οι μάσκες της ka models και βάφτηκαν με μαύρο μάτ... Τέλος στο αμάξωμα έγιναν τα μαύρα πλαίσια των πλαινών παραθύρων, και τοποθετήθηκαν τα φωτιστικά σώματα και τα λογότυπα... Αυτά τα ολίγα, ελπίζω αυτή τη φορά στο μοντάρισμα όλα να πάνε καλά και να μην ψάχνω στο πάτωμα σκόρπια κομμάτια...
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Nov 30, 2012 17:58:30 GMT 2
Ανδρεά το αμάξωμα είναι επιεικως άψογο!!! Θα το ξαναπώ ότι είναι απ'τα καλύτερα σου...
Επίσης ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!! Να χαίρεσαι την γιορτή σου και την οικογένεια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Post by rous74 on Nov 30, 2012 18:12:41 GMT 2
Γιώργο σ' ευχαριστώ πολύ φίλε για τις ευχές !!!
Ότι καλύτερο και σε σένα εύχομαι !
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Nov 30, 2012 18:15:14 GMT 2
Ανδρέα καταπληκτική η δουλειά σου φίλε!!! Το σύνολο βγαίνει πανέμορφο! Επίσης.... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Πάντα υγεία φίλε και να χαίρεσαι την οικογένεια σου : : : : : :
|
|