Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Nov 29, 2012 0:00:50 GMT 2
Παναγιώτη 1ον το δικό μου μηχανάκι ακόμα έχει δρόμο και αν δεν τελειώσει ........ 2ον το προιόν είναι -κατα την κρίση μου - πολύ καλό, δίνει την αίσθηση του πραγματικού χρωμιασμένου μετάλου και με διαφορετικές βάσεις διαφορετικά αποτελέσματα. 3ον Δυστιχώς ναι άν το πιάσεις η σκόνη μένει στα χέρια και χάνει την γιαλάδα του.
Σπύρος
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Nov 29, 2012 11:17:11 GMT 2
Σπύρο γρανάζι και αλυσίδα..λες και είναι αληθινά φίλε! Το υλικό το έχω τσεκάρει και εγώ από Japan...μόλις το δουλέψεις για πες αναλυτικότερα τα χουγια του! Τα ελετηριάκια...χαράς την υπομονή σου φίλε! Αλλά έχουν βγει σούπερ! Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by alex78 on Nov 29, 2012 13:06:54 GMT 2
Σπύρο αλυσιδογράναζα και ''ελατήρια'' κορυφαία, καλή συνέχεια φίλε!! Αλέξης : :
|
|
|
Post by rous74 on Nov 29, 2012 13:19:29 GMT 2
Σπύρο συγχαρητήρια φίλε, όλα είναι κορυφαία!
Ειδικά η αλυσίδα ρεαλιστικότατη, μ' άρεσε πολύ !
Καλή συνέχεια...
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Nov 30, 2012 16:09:05 GMT 2
Καλησπέρα. Προφανώς οι φωτογραφίες είναι μερτιότατες, αλλά δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα. Σπύρος
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 30, 2012 19:12:01 GMT 2
Σπύρο πολύ μελετημένη δουλειά. Την παρατηρώ με ενδιαφέρον. Καλή συνέχεια : :
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Dec 10, 2012 18:44:22 GMT 2
Αγαπητοί φίλοι, ένα μικρό update της HONDA NSR500. Συναρμολογήθηκε το ψαλίδι με το αρμοτισέρ και τον πίσω τροχό. Στην συνέχεια το ψαλίδι προσαρμόστηκε στο σκελετό. Έπεται συνέχεια με καλώδια κ.λ.π. Ευχαριστώ Σπύρος
|
|
|
Post by rous74 on Dec 10, 2012 19:01:07 GMT 2
Σπύρο καλησπέρα,
Μου ξυπνάς άσχημες μνήμες φίλε...Στο σημείο που είχα ενώσει ψαλίδι με σκελετό μου έφυγε απο τα χέρια η kawasaki !
Πέρα απο αυτό πάντως η δουλειά που έχεις κάνει είναι εξαιρετική και ανυπομονώ να το δώ τελειωμένο !
Μπράβο καλέ μου φίλε και καλή συνέχεια !!
|
|
|
Post by alex78 on Dec 10, 2012 19:37:51 GMT 2
Σπύρο και η δικιά μου σ'αυτό το στάδιο κατασκευής βρίσκεται περίπου, αλλά σαφώς και υπολείπεται του NSR σου.......άσε που αν βγάλεις το χαρτί και τα μανταλάκια ορκίζεσαι οτι βλέπεις αληθινή μηχανή, τι να πείς απλά ΑΨΟΓΟΣ!!! : : Καλή συνέχεια φίλε μου...... Αλέξης : :
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Dec 10, 2012 21:24:53 GMT 2
Σπύρο και η δικιά μου σ'αυτό το στάδιο κατασκευής βρίσκεται περίπου, αλλά σαφώς και υπολείπεται του NSR σου.......άσε που αν βγάλεις το χαρτί και τα μανταλάκια ορκίζεσαι οτι βλέπεις αληθινή μηχανή, τι να πείς απλά ΑΨΟΓΟΣ!!! Καλή συνέχεια φίλε μου...... Αλέξης Αλέξη σ'ευχαριστώ . Ελπίζω να την φτάσω ως το τέλος και εσύ να με ανταμήψεις με τα τόσο ενθουσιώδη λόγια σου. Ο φίλος σου Σπύρος πρέπει να τα πούμε από κοντά
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Dec 10, 2012 21:27:32 GMT 2
Σπύρο καλησπέρα, Μου ξυπνάς άσχημες μνήμες φίλε...Στο σημείο που είχα ενώσει ψαλίδι με σκελετό μου έφυγε απο τα χέρια η kawasaki ! Πέρα απο αυτό πάντως η δουλειά που έχεις κάνει είναι εξαιρετική και ανυπομονώ να το δώ τελειωμένο ! Μπράβο καλέ μου φίλε και καλή συνέχεια !! Αγαπητέ Ανδρέα σ'ευχαριστώ πολύ. Κάποτε θα φτάσω τα μοντέλα μου στη δική κατηγορία. Φιλικά Σπύρος
|
|
|
Post by alex78 on Dec 10, 2012 22:39:21 GMT 2
Στή διάθεση σου φίλε....... : :
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Dec 11, 2012 9:18:41 GMT 2
Σπύρο πολύ καλή δουλειά φιλε!!! Γναναζια-αλυσίδα πολύ μου αρέσουν!!! Εγω θα έκανα και ενα wash-ακι με smoke.... Να σε ρωτήσω κατι...Τα καρμπυρατέρ γιατι τα βλέπω καφε ? Ετσι ειναι η φταιει η φωτογραφιση? Καλη συνέχεια φίλε!! : : : : : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Dec 11, 2012 11:08:45 GMT 2
Σπύρο πολύ όμορφη η κατασκευή φίλε! Θα βγεί κούκλα το NSR! Να σου πω...στην πρώτη φωτό από την πλευρά του δισκόφρενου, φαίνεται στην φωτό ότι ή δεν έχει κάσει καλά το wash στην γράμμωση του ψαλιδιού ή έχει περάσει χρώμα...αυτή την εντύπωση δίνει σε μένα.. Καλή συνέχεια : : : :
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Dec 11, 2012 16:07:33 GMT 2
Σπύρο πολύ όμορφη η κατασκευή φίλε! Θα βγεί κούκλα το NSR! Να σου πω...στην πρώτη φωτό από την πλευρά του δισκόφρενου, φαίνεται στην φωτό ότι ή δεν έχει κάσει καλά το wash στην γράμμωση του ψαλιδιού ή έχει περάσει χρώμα...αυτή την εντύπωση δίνει σε μένα.. Καλή συνέχεια Αλέξανδρε τώρα που το λές το βλέπω και εγώ. Στο μοντέλο όμως δεν φαίνεται έτσι. Ίσως επειδή η φωτο είναι απο κινητό... δεν ξέρω. Σ'ευχαριστώ για την επισήμανση και τα καλά σου λόγια. Σπύρος
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Dec 11, 2012 16:15:12 GMT 2
Σπύρο πολύ καλή δουλειά φιλε!!! Γναναζια-αλυσίδα πολύ μου αρέσουν!!! Εγω θα έκανα και ενα wash-ακι με smoke.... Να σε ρωτήσω κατι...Τα καρμπυρατέρ γιατι τα βλέπω καφε ? Ετσι ειναι η φταιει η φωτογραφιση? Καλη συνέχεια φίλε!! Αγαπητέ φίλε σ'ευχαριστώ για τα θετικά σου σχόλια. Στην αλυσίδα έχω κάνει wash-ακι με smoke. Αν θα δείς τις φωτό που είναι μόνο το γρανάζι με την αλυσίδα φαίνεται καλήτερα. Τώρα τα καρμπυλατερ μου τα δίνει πορτοκαλι με ασημι !!! και μένα δεν μου κάθεται καλά. Ευχαριστώ και παλί για τις παρατηρήσεις. Σπύρος
|
|