|
Post by AlexAmarandos on Nov 27, 2012 13:33:58 GMT 2
Ανδρέα πολύ όμορφες οι ζάντες, αλλά και το σύστημα της εξάτμισης...ρεαλιστικότατο! : : : : : :
|
|
|
Post by rous74 on Nov 27, 2012 14:03:29 GMT 2
Καλησπέρα Αλέξανδρε,
Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε για τον χρόνο σου και το σχόλιο σου !
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Nov 27, 2012 14:47:14 GMT 2
Ανδρέα όπως πάντα περπατάς στα γνωστά μονοπάτια. Πολύ όμορφη δουλειά : : : : Σπύρος
|
|
|
Post by rous74 on Nov 27, 2012 15:57:54 GMT 2
Σπύρο, σ' ευχαριστώ φίλε για τον πολύτιμο χρόνο σου και τα καλά σου λόγια !
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Nov 28, 2012 9:10:43 GMT 2
Ανδρέα μου αρέσει πάρα πολύ η δουλειά σου!! Πολλά μπράβο!!! : : : : : : : : Καλή συνέχεια!!!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 28, 2012 11:30:02 GMT 2
Καλημερα Αντρεα, πολυ ομορφα ολα δισκοι εξατμισεις ζαντες! Καλη συνεχεια και καλο κουραγιο με τα ψιλολογια. Θα βγει σουπερ! : : Πωπω βλεπω αυτη τη ντιζα σε 1/12 και ιδρωνω τι με περιμενει στην αντιστοιχη 1/20 στο ΜακΛαρεν : : ;D
|
|
|
Post by rous74 on Nov 28, 2012 13:44:39 GMT 2
Ηλία και Δημήτρη σας ευχαριστώ και τους δυο σας για τα σχόλια σας !
Δημήτρη υπομονή και όλα θα γίνουν....Εξάλλου είπαμε εσένα ειδικά ότι και να δοκιμάσεις σου βγαίνει οπότε μη σκάς...
|
|
|
Post by rous74 on Nov 28, 2012 19:15:21 GMT 2
Παίδες σας έχω άσχημα νέα...
Σε μια προσπάθεια να μοντάρω σκελετό με πίσω ψαλίδι έσκασε το μηχανάκι απο ύψος και η καταστροφή είναι σχεδόν ολοκληρωτική !
Δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο να το ξαναφτιάξω απο την αρχή... Σχεδόν όλος ο κόπος πήγε χαμένος...
Πρέπει να το ξαναπαραγγείλω και ξανα απο την αρχη... Έχω τόσα νεύρα που θα την πληρώσει το cayman στο τέλος (πλάκα κάνω)
Κρίμα γιατί είχα ρίξει δουλειά εως τώρα...
Τελικά τα μηχανάκια δεν μας πάνε...(Παναγιώτης και τώρα εγώ...)
Κάποια στιγμή υπόσχομαι να επανέλθω με το δίτροχο αλλά δεν δεσμεύομαι για το πότε...
Εώς τότε... σας ευχαριστώ για την μέχρι τώρα στήριξη σας και τα σχόλια σας !!!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Nov 28, 2012 23:57:35 GMT 2
Ελεος!!!!!
τι εγινε βρε Ανδρεα? τοσο μεγαλη ζημια εγινε? κριμα! κριμα! κριμα!
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Nov 29, 2012 0:04:10 GMT 2
Ανδρέα μου έκοψες όλοι την χαρά της αναμονής για το επόμενο up date σου.
Τέλος πάντων. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το αναστήσεις?
Σπύρος
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Nov 29, 2012 11:13:04 GMT 2
Οχι ρε φίλε....ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ....τέτοια δουλειά.... Σε καταλαβαίνω απόλυτα φίλε...ηρέμησε και πάμε για άλλα! Ίσως σε λίγο καιρώ το δούμε σε θέμα ανακατασκευής
|
|
|
Post by alex78 on Nov 29, 2012 13:15:30 GMT 2
Ανδρέα τι να πώ, πραγματικά άδικο (ειδικά για την δουλειά που έριξες), αλλά απο την άλλη είμαι της απόψης ''κάθε εμπόδιο για καλό'' και απ'οτι φαίνεται (και τηλεφωνικώς που μιλήσαμε) το καλό δεν αργεί και πολύ....... ;D Αλέξης : :
|
|
|
Post by rous74 on Nov 29, 2012 13:33:56 GMT 2
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια συμπαράστασης !!
Είμαι υπερβολικά πεισματάρης και εγωισταράς για να περάσει της kawasaki και όχι το δικό μου!
Το μηχανάκι ήδη έχει παραγγελθεί οπότε τίποτα δεν έχει τελειώσει... Το κακό είναι ότι θα ξαναγίνει όλη η δουλειά απο την αρχή και θα συνεχίσω απο εκεί που είχα μείνει. Ντίζα, εξάτμιση απο την αρχή την πρώτη θα την κατασκευάσω εγώ ενώ η εξάτμιση θα είναι αυτή τη φορά η μαμίσια. Όλα τα υπόλοιπα απο την top studio θα χρησιμοποιηθούν κανονικά.
Επίσης θα γίνουν κάποιες τροποιήσεις στα χρώματα που έχω χρησιμοποιήσει εώς τώρα σύμφωνα με τις συγκρίσεις που έχω κάνει με κατασκευές άλλων συναδέλφων στο εξωτερικό. Αυτά αργούν όμως τώρα προέχει η ηρεμία και που ξέρετε...το αποτέλεσμα μπορεί να είναι και καλύτερο (παρηγοριά στον άρρωστο).
Δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να συνεχιστούν οι εργασίες στα επόμενα στάδια κατασκευής...
Και πάλι ευχαριστώ !
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 29, 2012 15:29:30 GMT 2
Έτσι σε θέλω Ανδρέα... Συγχαρητήρια για το κουράγιο σου να τη συνεχίσεις. Περιμένω με αγωνιά τα επόμενα : :
|
|
|
Post by rous74 on Nov 29, 2012 15:51:01 GMT 2
Γιώργο σ' ευχαριστώ πολύ φίλε για τη στήριξη !!
Συνεχίζω δυναμικά !
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Nov 29, 2012 17:16:58 GMT 2
Ανδρεα δεν 'μασαμε' Θα σε παιδεψει, αλλα στο τελος θα βγεις νικητης. P.S. Να προτεινω να φτιαξουμε μια κατηγορια με τιτλο ''ΑΤΥΧΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ'' που θα ανεβαζουμε φωτο απο καταστροφες ;D
|
|