|
Post by rous74 on Oct 21, 2012 18:11:26 GMT 2
|
|
tony V
Kart Driver
live to built/built to live
|
Post by tony V on Oct 21, 2012 18:50:08 GMT 2
|
|
|
Post by rous74 on Oct 21, 2012 19:29:13 GMT 2
Αντώνη σ' ευχαριστώ πολύ φίλε !!!
|
|
|
Post by nasosampa on Oct 21, 2012 20:31:03 GMT 2
Συγχαρητήρια , πολύ ωραίο το Volvo το θαυμάσαμε μαι απο κοντά!!! : : Πάντα τέτοια
|
|
|
Post by rous74 on Oct 21, 2012 21:06:53 GMT 2
Νάσο σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου για το θετικό σου σχόλιο...
Χαίρομαι πολύ που σ' άρεσε !
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Oct 21, 2012 23:16:10 GMT 2
Μιλαμε για απιθανο μοντελο! Οι φωτογραφιες δεν μπορουν να αποτυπωσουν πληρως το ποσο φοβερο ειναι το θηριο! Μπραβο Αντρεα : : Για να καταλαβεις το μεγεθος της αρρωστιας, η γυναικα μου το βλεπει και μου λεει παρατα τα αγωνιστικα να φτιαξεις καμια νταλικα
|
|
|
Post by rous74 on Oct 22, 2012 6:51:01 GMT 2
Δημήτρη καλημέρα,
Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε , χαίερομαι πολύ που σ' άρεσε !!!
Συγχαρητήρια και για τις δικές σου διακρίσεις !!! Μήπως πρέπει όντως να αφήσεις για λίγο τα φορμουλάκια και να πιάσεις κανά τρακτόρι? Μπορείς να τον κάνεις και αγωνιστικό αν θές...
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 22, 2012 9:02:52 GMT 2
Αντρέα ο τράκτορας φίλε, άξιζε και με το παραπάνω την διάκρηση που πήρε! Πολλά συγχαρητίρια και από μένα!!! Είναι πραγματικό διαμάντι : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Oct 22, 2012 9:19:15 GMT 2
Καλημέρα Ανδρέα, Συγχαρητήρια για τη διάκρισή σου!!! Εύχομαι φίλε να έχεις πολλές-πολλές πρωτιές, και καλές κατασκευές. Ο τράκτορας απλά τα σπάει... ;D Μπράβο και πάλι! Απόστολος : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Oct 22, 2012 11:19:31 GMT 2
Είχα την τιμή να τον δώ απο κοντά στην έκθεση... Στις φωτογραφίες δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Πραγματικά αψεγάδιαστος, με φοβερές λεπτομέριες, άξιζε με το παραπάνω την διάκριση που πήρε!!!!!
Πάντα τετοια φίλε μου!!!!
|
|
|
Post by jvolume on Oct 22, 2012 12:05:45 GMT 2
Αντρέα καλημέρα Θα συμφωνήσω με τον Γιώργο και θα πω ότι οι φωτογραφίες πραγματικά αδικούν το μοντέλο σου. Από κοντά το Volvo είναι θεϊκό. Σου πέφτουν τα σαγόνια μόλις το δεις : : : : και δεν είμαι καθόλου υπερβολικός. Πραγματικά το βραβείο το πήρε με το "σπαθί" του. Και πάλι συγχαρητήρια. Για να καταλαβεις το μεγεθος της αρρωστιας, η γυναικα μου το βλεπει και μου λεει παρατα τα αγωνιστικα να φτιαξεις καμια νταλικα Τελικά όλες οι γυναίκες είναι ίδιες!! Και η δικιά μου το ίδιο ακριβώς είπε : : : :. Φίλε Αντρέα επειδή έπαθα ζημιά με το εργαλείο και ψάχνομαι για να το πάρω θέλω μια διευκρίνηση. Το 670 είναι ή το 780?
|
|
|
Post by nektarios on Oct 22, 2012 13:59:04 GMT 2
Ακόμη και από τις φωτογραφίες, είναι Επιβλητικός!!! Τόσο σαν μέγεθος όσο και σαν δουλειά!!! : : : : : : : : : : Και εις ανώτερα!!! (αν υπάρχουν...) : :
|
|
|
Post by rous74 on Oct 22, 2012 14:28:58 GMT 2
Αλέξανδρε, Απόστολε, Γιώργο, Γιάννη και Νεκτάριε σας ευχαριστώ όλους παιδιά για τα τόσο θερμά και κολακευτικά σας σχόλια !!!
Γιάννη το συγκεκριμένο κίτ είναι το vn 780 στο μεγάλο κουτί της italeri που έδινε και το συρόμενο (trailer). Aπ' όσο γνωρίζω όμως με το αδελφάκι του το 670 δεν πρέπει να έχει σημαντικές διαφορές...
Υ.Γ. Νομίζω ότι αυτοί που φέρανε τις γυναίκες τους και δεχτήκανε προτροπές για να αλλάξουν μοντελιστικές συνήθειες και θεματολογία μάλλον του χρόνου θα πρέπει να το σκεφτούν δυό φορές αν θα τις ξαναφέρουν...
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Oct 22, 2012 15:34:26 GMT 2
Α ρε Δημητρη φωτια που μου αναψες με τα αξεσουαρ σου!!! Για το μοντελο τι να πω,σου τα ειπα αλλωστε και απο κοντα.Αψεγαδιαστη δουλεια η οποια απογειωθηκε με την χρηση κορυφαιων after market προσθηκων... Και παλι δεξου τα συγχαρητηρια μου. : : να τις ακουτε τις γυναικες σας! ;D
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Oct 22, 2012 15:36:33 GMT 2
Ανδρεα συγχαρητηρια για τον τρακτορα!! ειναι εξαιρετικο μοντελο, αλλα εγω κατα την ταπεινη μου αποψη απο ολη την δουλεια σου που ειδα στην εκθεση θα ηθελα να πω οτι με εντυπωσιασε πολυ περισσοτερο η Yamaha YZR !!!! και απο αποψη λεπτομερειας, βαψιματος και γυαλισματος!!!!!!!!
και παλι συγχαρητηρια για την γενικη σου παρουσια στην εκθεση!!!!
|
|
|
Post by rous74 on Oct 22, 2012 15:46:09 GMT 2
Γιάννη και Παναγιώτη σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια !
Παναγιώτη περιέργως ενώ για το volvo vn είχα μεγάλες προσδοκίες και το είχα φανταστεί και για best civil για τη yamaha m1 για να είμαι ειλικρινής περίμενα να πάει καλύτερα... Θεωρούσα δεδομένο το χρυσό και ξαφνιάστηκα όταν είδα αργυρό ! Όχι ότι με χάλασε αλλά πιστεύω ότι έχει ένα απο τα καλύτερα φινιρίσματα που έχω κάνει ποτέ σε μοντέλο !!!
Σύντομα θ' ανεβάσω φωτογράφιες και απο τη yamaha οπότε θα έχω και τη δική σας γνώμη...
|
|