|
Post by AlexAmarandos on Oct 23, 2012 9:44:10 GMT 2
Αγάπιε καλημέρα φίλε! Γίνετε πολύ όμορφο το αποτέλεσμα και ο φλόκος έχει κάτσει μια χαρά (αν και στην εταζερα ίσως ήθελε λίγο καλύτερα... ) Αν θες βγάλε μια πιο καθαρότερη φωτό από το ταμπλό ώστε να μπορέσουμε να το δουμέ καλύτερα! Φαίνεται πολύ ωραίο βέβαια! Τέλος, να τολμήσω να σου προτείνω -αν δεν είναι ηδη αργά- να τρυπήσεις το τιμόνι. Θα δώσεις ακόμα μεγαλύτερη αληθοφάνεια! Καλά τελειώματα φίλε! : :
|
|
|
Post by rous74 on Oct 23, 2012 10:06:15 GMT 2
Καλημέρα Αγάπιε,
Πολύ όμορφο το εσωτερικό, μπράβο !
Καλά τελειώματα !
|
|
natna
Kart Driver
Παναγιώτης
|
Post by natna on Oct 23, 2012 10:09:39 GMT 2
Αγαπημένο θέμα και πανέμορφη δουλειά!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Oct 23, 2012 11:16:22 GMT 2
Αγάπιε καλημέρα φίλε!
Γίνετε πολύ όμορφο το αποτέλεσμα και ο φλόκος έχει κάτσει μια χαρά (αν και στην εταζερα ίσως ήθελε λίγο καλύτερα... )
Αν θες βγάλε μια πιο καθαρότερη φωτό από το ταμπλό ώστε να μπορέσουμε να το δουμέ καλύτερα! Φαίνεται πολύ ωραίο βέβαια!
Τέλος, να τολμήσω να σου προτείνω -αν δεν είναι ηδη αργά- να τρυπήσεις το τιμόνι. Θα δώσεις ακόμα μεγαλύτερη αληθοφάνεια!
Καλά τελειώματα φίλε! Kαλησπέρα Αλέξανδρε, ευχαριστώ για το χρόνο σου φίλε...Για την εταζέρα, αν λές στη γραμμή ένωσης καθίσματος εταζέρας, έχεις δίκιο, αν και πιστεύω πως δεν θα φαίνεται καθόλου λόγω γωνίας όταν μπεί το αμάξωμα. Το τιμόνι σκεφτόμουν απο την αρχή αν θα το τρυπήσω ή όχι και τελικά αποφάσισα να μείνει ώς έχει καθώς το αυτοκίνητο φτιάχνεται από το κουτί και επέλεξα να λείπουν οι πολλές παρεμβάσεις (πάλι βέβαια ξέφυγα από αυτά με τα παράθυρα, τα μεταλλικά δαχτυλίδια στον κινητήρα και τα καλώδια, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση ;D ;D ) Όπως καταλαβαίνεις τεμπέλιασα στο τιμόνι ;D ;D Τέλος για τις φωτογραφίες και που μπορώ να βγάλω πάλι απο τύχη είναι καθώς δεν έχω στην κατοχή μου σοβαρό εξοπλισμό Καλημέρα Αγάπιε,
Πολύ όμορφο το εσωτερικό, μπράβο !
Καλά τελειώματα ! Σε ευχαριστώ Ανδρέα, άντε να κλείνει γιατί περιμένει κι ένα πλοίο ;D ;D Αγαπημένο θέμα και πανέμορφη δουλειά! Χαίρομαι που σου άρεσε Παναγιώτη. Ευχαριστώ για το χρόνο σου. Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Oct 23, 2012 11:46:48 GMT 2
Ανυπομονώ να την θαυμάσω τελειωμένη.... : : : : : :
|
|
|
Post by rawshooter on Oct 24, 2012 9:44:35 GMT 2
Μπράβο Αγάπιε διότι πέραν του υπεραγαπημένου μου κιτ σαν θέμα το φτιάχνεις πάρα πολυ ωραίο : : : : Προσωπικά λάτρεψα το "serpente" στο καπώ
|
|
|
Post by alex78 on Oct 26, 2012 21:19:55 GMT 2
Αγάπιε η δουλειά σου μ'αρέσει πάρα πολυ φίλε!! Γράψε αν θές δυό λόγια για την ''υφή'' των καθισμάτων και τα ''ξύλα'' στο τιμόνι-ταμπλώ......είναι απλά θεσπέσια!! : : Αλέξης : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Oct 29, 2012 16:36:47 GMT 2
Καλησπέρα Γιώργο, να σου πώ την αλήθεια μου, κι εγώ για το ίδιο ανυπομονώ!!! Καλησπέρα Πάνο, Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, χαίρομαι που σου αρέσει... Αγάπιε η δουλειά σου μ'αρέσει πάρα πολυ φίλε!!
Γράψε αν θές δυό λόγια για την ''υφή'' των καθισμάτων και τα ''ξύλα'' στο τιμόνι-ταμπλώ......είναι απλά θεσπέσια!!
Αλέξης Καλησπέρα Άλεξ, ευχαριστώ για τα τιμητικά σχόλια... Τα καθίσματα είναι σμαλτάκι humbrol 85, και περασμένα αρκετά λεπτά χέρια... Τα ξύλα δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, είναι ακριβώς η διαδικασία που είχε περιγράψει στο Range Rover ο Ανδρέας απλά με ότι χρώματα είχα διαθέσιμα. (σμάλτα και clear orange της Humbrol) Να είστε όλοι καλά... Φιλικά, Αγάπιος
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Dec 7, 2012 13:50:08 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους, μιας που ο ήλιος μας έκανε την τιμή σήμερα, η μικρή Τζούλια πήρε τους δρόμους... Ήθελα εδώ και αρκετό καιρό να την φωτογραφήσω και ήρθε η ώρα της.. Εν τω μεταξύ το κόκκινο όσο και αν δείχνει τέλεια γυαλισμένο σε τεχνητό φώς, και όσο και αν το τρίβεις, σε φυσικό φώς πάντα δείχνει τα scuff marks... ;D Τζιαφ φαντάζομαι με καταλαβαίνεις καλύτερα από τον οποιονδήποτε... Μερικές φωτογραφίες του τελειωμένου: Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε στα completed: www.scalewheels-gr.com/index.cgi?action=display&board=com1&thread=1156Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Φιλικά, Αγάπιος
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Dec 7, 2012 14:27:45 GMT 2
Αχ αυτες οι Ιταλιδες!!!! Κουκλιτσα Αγαπιε : :
|
|
redneck
Kart Driver
Μανος
|
Post by redneck on Dec 7, 2012 20:33:25 GMT 2
Πολυ ομοεφη , ειχα δει μια απο κοντα καποτε και το καπω της ηταν ετσι ακριβως μπροστα , μου ειχε κανει εντυπωση μεγαλη θυμαμαι.
|
|
|
Post by procrossaro on Dec 8, 2012 20:41:57 GMT 2
Λόγω αυτού του σκαλοπατιού πήρε και το ψευδόνυμο "Scalino". Κάπου είχα διαβάσει και το λόγο για τον οποίο υπήρχε αυτή η "υψομετρική" διαφορά, αλλά δυστυχώς έχει περάσει καιρός και δεν το θυμάμαι.
|
|