pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Oct 18, 2012 11:07:46 GMT 2
Κυριοι ευχαριστω για τα σχολια
φιλε Σπυρο θα κανω οτι καλυτερο μπορω! για τις ενωσεις το εχω δοκιμασει και εγω το τιπ με την κυανοακρυλικη αλλα δεν ειμαι και πολυ ικανοποιημενος ! προτιμω να συνεχισω αυτο που κανω, να περναω παντα ολες τις ενωσεις (αυτες που φαινονται βεβαια) με το mr surfaser 500 ths gunze με πινελο παχυ παχυ και μετα να τριβω!!
Αγαπιε τις βιδες εχω σκοπο να αντικαταστησω οσες μπορω, για αυτο τον λογο εχω παραγγειλει κατι βιδες απο top studio αν καποιος απο τους μηχανοβιους εδω μεσα εχει να μου προτεινει καποιες βιδες που χρησιμοποιουνται στα μηχανακια ειμαι ολος αυτια να ακουσω!!!
και Αγαπιε απ οτι διαβασα σπουδαζεις μουσικη !! Χαιρομαι ιδιαιτερα, γιατι απ'οτι καταλαβες η μουσικη ειναι απο τις πιο αγαπημενες μου ασχολιες, οχι να παιζω αλλα να ακουω!!!!
|
|
|
Post by thanosmav on Oct 20, 2012 21:14:24 GMT 2
πολύ ωραίο θέμα μπράβο καλή συνεχεία
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Oct 23, 2012 17:50:01 GMT 2
Χαιρεται Χαιρεται Προχωρησαμε λιγο στην κατασκευη του NSR μετα απο τις δοκιμες, περασα δυο χερια ασταρι mr surfacer 1200 apo gunze αυτο εδειξε ολες τις ατελειες που υπηρχαν απο τα πρωτα τριψιματα και κολληματα ετσι εκανα καποιες διορθωτικες επεμβασεις, και ξαναετριψα τα κομματια μετα απο αυτο, σειρα ειχαν αλλα δυο λεπτα χερια με το ιδιο ασταρι οταν στεγνωσαν, αρχισα να τα τριβω με 1500 και με 2000 ντουκοχαρτο και ειναι ετοιμα για το πρωτο χερι μπογιας. Φαιρινγκ, ντεποζιτο, φτερα με το ασπρο που δινει η zero για υποστρωμα. Ζαντες με το φλουο πορτοκαλι και κινητηρας, πλαισιο και πισω ψαλιδι με γυαλιστερο μαυρο σαν υποστρωμα για τα μεταλλικα που θα ακολουθησουν ανοιξα και καποιες τρυπες στο φαιρινγκ για καποια βιδακια και εκοψα τις βαλβιδες αερα απο τις ζαντες αφου βρηκα aftermarket valves made in Nea Makri !!! designed by Apostolos aka rs 2000 σειρα πηραν οι εξατμισεις, κολλησα τα ακροφυσια και τα τρυπησα γιατι η ταμιγια τα δινει εντελως ρηχα Αυτα για την ωρα αφου παιξαμε λιγο garage rockabilly την προηγουμενη ας συνεχισουμε λιγο με 60'ς The Sonics
|
|
|
Post by rous74 on Oct 23, 2012 18:01:30 GMT 2
Δουλειά με πολύ μεράκι και υπομονή , μπράβο Παναγιώτη !
Καλή συνέχεια...
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Oct 23, 2012 18:25:14 GMT 2
Καλησπερα Παναγιωτη, μακαρι να μπορουσα να δουλεψω τα μοντελα τοσο μεθοδικα και προγραμματισμενα οπως το κανεις. Αγαπαμε Μικ Ντουχαν με πατεριτσες να τον ανεβαζουν σηκωτο στο μηχανακι και να διαλυει τους παντες. Ερωτημα: το Surfacer 1200 εννοεις το σπρευ ή αραιωνεις απο το μπουκαλακι? Καλη συνεχεια με το μηχανακι! : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 23, 2012 18:31:48 GMT 2
Παναγιώτη πολύ μεθδική η κατασκευή σου φίλε!
Σίγουρα το αποτέλεσμα θα αξίζει και με το παραπάνω!
Καλή συνέχεια.
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Oct 23, 2012 18:46:25 GMT 2
Παιδια ευχαριστω πολυ
Δημητρη, αγαπαμε Μικ Ντουχαν, οπως αγαπαμε βιλνεβ, γιατι ετρεχαν μονο για την νικη και για τιποτα αλλο!!!!
το surfacer ειναι απο το μπουκαλακι με πολυ αραιωμα!!!
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Oct 24, 2012 11:24:19 GMT 2
Καλημέρα Παναγιώτη, Πολύ καλή δουλειά φίλε, με μεράκι και μεθοδικότητα. Καλή συνέχεια! Απόστολος : :
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 24, 2012 17:05:47 GMT 2
Πολύ οργανωμένα και καθαρά Παναγιώτη!!! Καλή συνέχεια... Δημητρη, αγαπαμε Μικ Ντουχαν, οπως αγαπαμε βιλνεβ, γιατι ετρεχαν μονο για την νικη και για τιποτα αλλο!!!! : : : : : :
|
|
|
Post by alex78 on Oct 27, 2012 11:33:52 GMT 2
Όλα βαίνουν καλώς κ'αυτό με χαροποιεί ιδιαιτέρως φίλε Παναγιώτη! Μερακλίδικη και μελετημένη δουλειά, αναλυτικό και νοικοκυρεμένο wip, συνέχισε έτσι φίλε μου!! Αλέξης : :
|
|
|
Post by nasosampa on Oct 27, 2012 19:12:24 GMT 2
Παναγιώτη είσαι πολύ κατατοπιστικός και πλήρης στην περιγραφή σου!! Όσο αφορά στην δουλειά σου με κάλυψαν οι προλαλήσαντες ή μάλλον οι συνformites που προηγήθηκαν.!! Αναμένω με ανυπομονεσία το επόμενο post σου.
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Oct 29, 2012 13:13:18 GMT 2
Καλημερα σας κυριοι το παρασκευοσαββατοκυριακο επεσαν βαψιματα στο χοντα μας εδω ειναι μια γενικη εικονα για το τι εγινε το σκ ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη Πρωτα πεσανε τα πρωτα δυο χερια απο το ασπρο, εμφανιστηκαν καποιες μικροατελειες στο μπροστινο φτερο και ετσι επεσε τριψιμο μετα ειμασταν ετοιμοι για τα επωμενα χερια, περασα αλλα τρια ελαφρια χερια, και φτασαμε σε αυτο το αποτελεσμα οπως ολοι ξερετε το μικροβιο του μασκαρισματος με τρωει, η ταμιγια δινει και τα ασπρα σε χαλκομανιες, εγω θελω να αφησω τα ασπρα βαμενα οποτε σκαναρισα τις χαλκομανιες και θα προσπαθησω να βγαλω μασκαρισματα απο εκει , κατι που ειναι παρα πολυ δυσκολο γιατι τα κοψιματα δεν ειναι ευθειες !!! στα υπολοιπα τωρα, οι ζαντες περαστηκαν με δυο χερια ασπρο και μετα με το φλουο οραντζ!! Εξατμισεις, πλαισιο, ψαλιδια πισω και μπροστα,δισκοπλακες, κινητηρας, πισω φτερο,και πολλα αλλα περαστηκαν με το μαυρο της gaia σαν βαση μετα ηρθε η σειρα των μεταλλων εξατμισεις, πλαισιο, πισω ψαλιδι με το chrome silver απο την σειρα super metallic thw gunze οι πιπες εγιναν κιτρινες και το καθισμα το περασα με μαυρο ματ ταμιγια ακρυλικο σχεδον καθολου αραιωμενο και απο πολυ μεγαλη αποσταση για να ειναι οσο πιο αγριο γινεται αυτα για την ωρα!!
|
|
|
Post by rous74 on Oct 29, 2012 13:21:11 GMT 2
Πολύ ωραία βαψίματα Παναγιώτη, στρωτά και πεντακάθαρα...μπράβο φίλε !
Καλή συνέχεια...
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 30, 2012 0:03:43 GMT 2
Παναγιώτη απίστευτη δουλειά φίλε! Πολύ μελετημένη σε όλα τα επίπεδα της! Καλή συνέχεια και εύγε για τους Beastie : : : : : :
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 30, 2012 0:20:30 GMT 2
Όμορφα πράγματα Παναγιώτη. Και γενναία η απόφαση για τα μασκαρίσματα. Θα βγει σούπερ... Πιθανόν κάποια κομμάτια να τα αστάρωνα με το σεμι-ματ της alclad (π.χ. κινητήρα, κλιπον) και όχι με το gloss για να μην γυαλίζουν πολύ. Αλλά, είναι προσωπική αισθητική άποψη. Καλή συνέχεια : :
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Oct 30, 2012 23:15:51 GMT 2
παιδες ευχαριστω για τα σχολια
Αλεξ χαιρομαι που σας αρεσουν και οι μουσικες επιλογες μου!!
Γιωργο για τα μασκαρισματα ευχομαι να εχεις δικιο ελπιζω να βγουν σωστα. για το μαυρο μην νομιζεις οτι ειναι και πολυ γυαλιστερο, πρωτη φορα το χρησιμοποιησα και περιμενα να ειναι πιο γυαλιστερο αλλα δεν ειναι
|
|