|
Post by thanosmav on Jul 11, 2012 20:55:29 GMT 2
Καλησπέρα, Έχω έναν αερογράφο graphotech διπλής λειτουργίας, και τον τελευταίο καιρό παρατήρησα το εξής πρόβλημα. 'Οταν πιέζω την σκανδάλη χάνει αέρα από το πάνω μέρος του αερογράφου από την σκανδάλη. Ακούγεται ένα φύσημα και πέφτει τελείως η πίεση από το κομπρεσέρ. Αν πατήσω μια δυο φορές την σκανδάλη και την τραβήξω προς τα πίσω, αυτό σταματάει. Τι μπορεί να φταίει και πως μπορεί να επισκευαστεί Ευχαριστώ.
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 11, 2012 23:55:08 GMT 2
Θάνο δύσκολο πράγμα ρωτάς... Οι πιθανές βλάβες είναι πραγματικά άπειρες. Καλύτερα να τον πας σε κάποιο κατάστημα και θα σε εξυπηρετήσουν. Τώρα, ο Νεκ είχε ένα παρόμοιο θέμα με τον δικό του... Όταν μου τον έδειξε, τον άνοιξα και βρήκαμε κάποια σημεία που δεν ήταν καθαρισμένα (όχι από τα συνήθη που απαιτούν καθάρισμα.) Μετά το καθάρισμα λειτουργούσε άψογα. Οπότε αν το λύσεις τελείως (βγάλε σκανδάλη και τον μηχανισμό της), καθάρισε τον καλά και δέστον προσεκτικά. Ίσως είσαι τυχερός... : : : :
|
|
|
Post by thanosmav on Jul 12, 2012 20:58:40 GMT 2
Θάνο δύσκολο πράγμα ρωτάς... Οι πιθανές βλάβες είναι πραγματικά άπειρες. Καλύτερα να τον πας σε κάποιο κατάστημα και θα σε εξυπηρετήσουν. Τώρα, ο Νεκ είχε ένα παρόμοιο θέμα με τον δικό του... Όταν μου τον έδειξε, τον άνοιξα και βρήκαμε κάποια σημεία που δεν ήταν καθαρισμένα (όχι από τα συνήθη που απαιτούν καθάρισμα.) Μετά το καθάρισμα λειτουργούσε άψογα. Οπότε αν το λύσεις τελείως (βγάλε σκανδάλη και τον μηχανισμό της), καθάρισε τον καλά και δέστον προσεκτικά. Ίσως είσαι τυχερός... Σε ευχαριστώ ήθελε απλά λίπανση το εμβολάκι και η βαλβίδα της σκανδάλης έβαλα λίγο λαδάκι ραπτομηχανής και είναι οκ
|
|