Μ'αυτή την τελευταία φράση, ανοίγεις μεγάλο θέμα Σταύρο !!! Ειδικά με το πρόσφατο ατύχημα της Maria De Villota με την Marussia ... έπεσε στο πίσω μέρος του φορτηγού καθώς ενεργοποιήθηκε το ηλεκτρονικό Anti-Stall του αυτοκινήτου και ενώ πήγαινε να σταματήσει, αυτό επιτάχυνε !!! Τα αυτοκίνητα έχουν γίνει λίγο σαν Playstation από τα πολλά ηλεκτρονικά !!! Οχι ότι αυτό μειώνει την αξία των σημερινών πρωταθλητών, αλλά πως να το κάνουμε, τελευταία δεν βλέπαμε πια "μονομαχίες" ... όποιος έμπαινε πρώτος στην στροφή μετά την εκκίνηση, ήταν συνήθως και νικητής ... Η προσπεράσεις γινόντουσαν μέσα στα pits και κατά κανόνα το καλύτερο μονοθέσιο έδινε το πρωτάθλημα ...
Formula 1 με έμαθε να βλέπω η μητέρα μου ... καλή της ώρα εκεί που είναι ... σε ασπρόμαυρη τηλεόραση αρχικά ... και βλέπαμε μαζί όλους εκείνους τους πιλότους που έδιναν άλλη αξία, καθώς δεν αρκούσε το καλύτερο μονοθέσιο, αλλά και το ταλέντο, το πείσμα και το πάθος για τη νίκη !!! Βλέπε μονομαχία Villeneuve - Arnoux !!! Η Ferrari ήταν κατά πολύ υποδεέστερη της Renault, κυρίως στην οδική συμπεριφορά ... όμως ...
Villeneuve, Peterson, Regazzoni, Lauda, Andretti, De Angelis, Schekter, Fittipaldi ... και πόσοι άλλοι, ήρωες μιας άλλης εποχής που έλεγες ότι στις φλέβες τους έτρεχε βενζίνη με πολλά οκτάνια και όχι αίμα ...
Κυκλοφόρησαν οι πρώτες σκηνές απο τα γυρίσματα της νέας ταινίας-αφιέρωμα στο Nici Lauda που θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες περίπου σ'ένα χρόνο απο τώρα.....
Κυκλοφόρησαν οι πρώτες σκηνές απο τα γυρίσματα της νέας ταινίας-αφιέρωμα στο Nici Lauda που θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες περίπου σ'ένα χρόνο απο τώρα.....
Πρόταση: Τι θα λέγατε να κανονίζαμε εκείνη την ημέρα (ή το ΠΣΚ που ακολουθεί) συνάντηση για καφέ και σινεμά να τη δούμε και να τη σχολιάσουμε απο πρώτο χέρι όλοι μαζί παρέα....?
Πρόταση: Τι θα λέγατε να κανονίζαμε εκείνη την ημέρα (ή το ΠΣΚ που ακολουθεί) συνάντηση για καφέ και σινεμά να τη δούμε και να τη σχολιάσουμε απο πρώτο χέρι όλοι μαζί παρέα....?
Αλέξης
καλήμερα σε όλους
Επανέρχομαι στην πολύ καλή ιδέα του ’λεξ. Η πρεμιέρα πλησιάζει και νομίζω ότι είναι η καλύτερη περίσταση για μετακαλοκαιρινο καφεδάκι και προεκθεσης τσιμπούσι και ενδιάμεσα να δούμε την ταινία. Όχι απαραίτητα το πρώτο ΣΚ που θα βγει η ταινία βέβαια. ’ντε να μαζευόμαστε σιγά-σιγά.
Με μεγάλο ενδιαφέρον ανμένουμε το ντοκυμανταίρ για την F1 με τίτλο ''Formula 1: Drive to Survive'' που θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 8 Μαρτίου απο την πλατφόρμα του Netflix. Το ντοκυμανταίρ θα αποτελείται απο 10 μέρη και θα ασχολείται εκτενώς με τα τεκταινόμενα της περσινής σαιζόν 2018.
Αλεξ τα νεα που ανεβαζεις με χαροποιουν ιδιαιτερος αν και εχω ντεφλιξ αλλα για αλλο σκοπο(οι κτήτορες της τηλεορασης που μονο αυτοι αποφασιζουν). με την αναρτηση σου σαν ιδεα στις 8 μαρτιου προτεινω μάζωξη για ομαδικη παρακολουθηση κλπ. (φυσικα εργασιας θέλοντος και συζύγων κλπ επιτρέποντος)
Αλεξ τα νεα που ανεβαζεις με χαροποιουν ιδιαιτερος αν και εχω ντεφλιξ αλλα για αλλο σκοπο(οι κτήτορες της τηλεορασης που μονο αυτοι αποφασιζουν). με την αναρτηση σου σαν ιδεα στις 8 μαρτιου προτεινω μάζωξη για ομαδικη παρακολουθηση κλπ. (φυσικα εργασιας θέλοντος και συζύγων κλπ επιτρέποντος)
Ξέρεις διευκολύνει κιόλας, 8 Μαρτίου είναι και η γιορτή της Γυναίκας....!!!
Ξέρεις διευκολύνει κιόλας, 8 Μαρτίου είναι και η γιορτή της Γυναίκας....!!!
Αληθεια? χαχαχα καλο μια χαρα προσωπικα με τετοιες γιορτες δεν ασχολουμε αρα δεν εχω θεμα. Σημαδιακο γιατι ολοι θα ειναι σπιτι για τα κλασσικα και μετα θα το δουν!
Με την παρακολουθηση του φρι πρακτισ 2 στο κρατικο καναλι και κατα τη παρακολουθηση του οι σπικερ στο σχολιασμο που εκαναν επικαλουνταν ειδικα για το θεμα του ρικαρτνο και την αποχωρηση του απο τους ταυρους το ντοκιμαντερ που μας ανεφερε ο φιλος αλεξ. Αρα οσοι αρεσκονται και στα ''κους κους'' εχουν ακομα ενα παραπανω λογο
Σήμερα είχα τη χαρά να παρακολουθήσω το πρώτο επεισόδιο. Είναι ένα πολύ καλό δομημένο επεισόδιο με πτυχές που δεν φενονται στο θεατή που παρακολουθεί φ1. Με καθήλωσε έχω να πω και όντως πρέπει να είναι μια καλή σειρά επεισοδίων πάντα με βάση το επεισόδιο που είδα .
Το Netflix ανακοίνωσε την συνέχεια του ντοκυμανταίρ ''Formula 1: Drive to Survive'' για 2η σαιζόν. Αναμένεται τους πρώτους μήνες του 2020, (όπως και το περσινό), και θα ασχολείται με το φετινό πρωτάθλημα της F1. Η μεγάλη διαφορά είναι ότι στο παιχνίδι μπαίνουν Ferrari & Mercedes που πέρσι απουσίαζαν για δικούς τους λόγους, οπότε σίγουρα το ενδιαφέρον μεγαλώνει μιάς και θα παρουσιάζονται πλέον και οι 10 ομάδες μαζί με τις δύο διεκδικήτριες του τίτλου.