Post by Chris Fragkoulis on Nov 16, 2015 9:37:50 GMT 2
Λιγα λογια: Η παραγωγη της τριτης γενιας (κωδικος NC) του ΜΧ-5 ξεκινησε στις 17 Μαϊου του 2005. Μολις παρουσιαστηκε, το ιδιο ετος, απεσπασε το Ιαπωνικο Βραβειο Καλυτερου Αυτοκινητου της Χρονιας. Ο εξωτερικος σχεδιασμος (σχεδιαστης: Yasushi Nakamuta) μοιαζει στον αρχικο αλλα σε σχεση με την μεταβαση απο την 1η ΝΑ στη 2η ΝΒ γενια (οι οποιες διεφεραν στους προφυλακτηρες και το εσωτερικο), το NC δε μοιραζεται τιποτα απο αυτες.
Συνοπτικα:
ΚΙΤ: Το κιτ ειναι της Fujimi και μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Εχει αρκετη λεπτομερεια, κινητηρα, ομορφο σχεδιασμο και καλη συναρμογη.
Οπως θα ειδατε απο την πρωτη φωτογραφια, θα γινει ακριβως ετσι. Προκειται για το πραγματικο NC που εχει κοντινος - οικογενειακος μου ανθρωπος
Post by Chris Fragkoulis on Nov 16, 2015 9:47:00 GMT 2
Οι πρωτες εργασιες ειχαν ξεκινησει καιρο πριν αλλα πηραν παραταση λογω υποχρεωσεων. Ετσι μεχρι τοτε, ειχαν καθαριστει ολα τα κομματια του κιτ, κολληθηκαν οι προφυλακτηρες στο αμαξωμα. Για τις ζαντες, Rota 17", τη λυση εδωσε η HD. Μια μικρη επεμβαση στο φαρδος και ταιριαξαν γαντι στα εργοστασιακα ελαστικα.
Επομενο σταδιο το ασταρωμα ολων των τμηματων του κιτ
Οτι και να λένε (αμάξι "κουμπάκι", "παπάκι" κτλ) το Miata έχει τέλειες γραμμές πάντως!!!! Αγαπημένο αμάξι απο την 1η κιόλας "σειρά" με τα αναδιπλούμενα φανάρια. Και η Fujimi βλέπω έχει "πιάσει" τις όμορφες γραμμές του Οι ζάντες θα συμφωνήσω του προσθέτουν ακόμα περισσότερο και ταιριάζουν απόλυτα με το όλο σύνολο. Καλή συνέχεια λοιπόν
(ρε 'σύ sorry κιόλας αλλά στην φώτο με τα ξυλάκια σαν ταινία του Κόμη Βλάντ είναι - πλάκα κάνω )
Post by Chris Fragkoulis on Apr 11, 2016 14:23:35 GMT 2
Καλησπερα!! Βρισκοντας ξανα τους ρυθμους μου σιγα σιγα, λογω πτυχιου, στρατου και πλεον δουλειας...λεω να σας βαλω στο κλιμα για οτι εχει γινει μεχρι στιγμης! Το αμαξωμα ασταρωθηκε με το grey της Alclad και βαφτηκε με ακρυλικο Black Tamiya. Επειτα ψεκαστηκε 2Κ οπου και γυαλιστηκε με micromesh και αλοιφη 3Μ με το Dremel. Στο εσωτερικο εγιναν οι συνηθησμενες εργασιαες (φλοκος, ζωνες κλπ) Λιγο σπαρτιατικο update..μπορειτε να με μαλωσετε
Post by Chris Fragkoulis on Apr 14, 2016 18:27:56 GMT 2
Φιλοι μου σας ευχαριστω!! Αλεξη οι ζαντες ειναι απλα ασταρωμενες! Θα βαφουν Μπρονζε οπως στη φωτο αναφορας στην αρχη, απλα δεν εχω παει στον φιλο μου να παρω το χρωμα